2777
2789
عنوان

عروسی بدون بچه مد شده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 69 پست
برای آخرین بار عروسی بی بچه = عروسی بی کادو  همونطور که روتون میشه تو کارتا بنویسد از کوچولو ...

یکی از فامیلامون گفت اصلا کادو نیارید عروسی

یه عروسی بیخود هم گرفته بود

خدا رو شکر به زور کادومو دادم بهشون بعدا نشسته بود پشت سر همه غیبت که من گفتم نیارید 

چرا مردم نیوردن

بابا مردم به کودوم سازت برقصن آخه💩🤯😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برم عروسی لذت ببرم خوش باشم ازم پذیرایی خوب بشه بعد بچه ام خونه این اون بفرستم منت سرم باشه ،میخوام کوفت بخورم ،بهتر این جمله نیارید حذف بشه رو تربیت بچه ها کار بشه پیش خانواده هاشون بشینن

من کاری با این ندارم که گفتن بچه نیاد اونو خودشون می دونن اختیار مراسمشون رو دارن ولی من نمیرم همچین عروسی رو بچه رو بذارم کجا مردم مسئول بچه ی ما نیستن که نگهش دارن و ما بریم عروسی همچین مراسمی رو نره آدم بهتره نه چون بدم بیاد بگم چرا بچه رو نگفتنا خب دوست دارن نگن چون نمی تونم بذارم بچه رو جایی و برم برای خودم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

یعنی چی دیگه

خجالت نکشیده روی کارت نوشتن ،لطفا بچه با خود نیارید ؟ 

شاید ترسیدن نوشابه کم باشه ،به همه نرسه 

مگه میشه خانواده دعوت می کنی بگی بچه نیارید 

خوب هیچ کسی نمیاد عروسی این طوری 

اونایی هم که میان خیلی دیگه خاک بر سرشون هست 

بچه نیاد یعنی یکی خونه باشه بمونه پیش بچه ها ،اونم کسی نیست جز مادر ،فقط پدر باید بره 

می نوشتن حضور مجاز فقط برای مردان 

خوبه خودشون ازدواج می کنند فردا پنج شش تا میارن بعد میگن ناخواسته بوده 

بد نیست اون ادم جایگاه خودشو ب عنوان میزبان بدون اصلا با فرهنگ ایران جور هست چرا اگ کادو جمع نکنن با ...

کادو آخه چه ربطی به این قضیه داره؟!

بعضی خانواده ها انقدرررر توشون بچه زیاده که واقعا مجلسو خراب میکنن عین مهدکودک اینور اونور میدون من دیدم عروس وارد شد بیست تا دختر بچه دویدن رفتن چسبیدن به دنباله دامن عروس خیلی بد بود

مجلس عروسیم با مهمانی عادی فرق داره یه شب خاصه و بنظر من عروس و داماد کاملا حق دارن هر جور عشقشونه برگزارش کنن

🌷
عروسی نیست کلا چرته و پرته  طفلک بچه ها هیچ جا دل خوشی ندارن این از اپارتمان ها این از عروس ها ...

شادی رفت حیا رفت احترام رفت میخوان مجلس عروسی تبدیل کنن فیلم های مثبت ۱۸ انگار فیلم سینمایی میخوان بسازن