2777
2789
عنوان

عروسی بدون بچه مد شده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 69 پست
کسی ک براش اون قسمت مهمه بهتره یجای درس کنن عروس دوماد برن تنها اونجا برقصن یا چند ساعت قبل اینکه مه ...

نه بابا اینجوریاهم نیست

من عروسی دیدم که نود درصد مهمانا دوستاشون بودن همه هم زن و شوهری اومده بودن

خیلی هم زندگیاشون خوبه

یعنی اینا که بچه تو عروسیاشون قل میخوره طلاق نمیگیرن؟ چرا عروسی فامیل خودم مهدکودک بود دو سال بعدم با یه بچه جدا شد

🌷
ی ضرب المثل ترکی هست میگ ای سنگی ک میزنی سرمو میشکنی کاشکی ی سنگی بودی ای آشی هم ک دهنمو میسوزونی کا ...

چقدر خودخواه و بدخواه دیگران هستی شما

کی اینجوری مراسم گرفته ک ناراحتی؟و رقابت داری باهاش؟😅

شما حالا فعلا عقدی

ایشالا عروسی کردی توی کارت بنویس حتما با بچه ها بیاین

دیگه اینقدر بدخواهی برای اون دسته عروس دومادها

و پیش بینی طلاقشون 

یکم غیرطبیعی 

ی ضرب مثل ترکی هم هست ک میگه اونی ک به دیوار سنگ میزنه

یکی هم برمیگرده سمت خودش

💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خودخواه و بدخواه دیگران هستی شما کی اینجوری مراسم گرفته ک ناراحتی؟و رقابت داری باهاش؟😅 شما ح ...

سنگی نزدم عزیزم اونی سنگ میزنه ک با تکلیفی ک برای بقیه میزاره فحش پشتش 

سنگی نزدم عزیزم اونی سنگ میزنه ک با تکلیفی ک برای بقیه میزاره فحش پشتش 

ولی الان شما داری برای بقیه تعیین تکلیف میکنیا😅

خب مراسم صاحب داره، صاحبشم دلش میخواد اونجوری دعوت کنه..

دیگه ناله و‌ نفرین و طلاق و دادگاه میرن نداره..یابرو یا نرو

این فالای بد زدن درست نیست به زندکی خودت برمیگرده

💕

انصافا ب بعضیا حق میدم 

واقعا یه عده بچه هاشونو نمیگیرن و واقعا زشته

بچه دار شدن ک فقط طرز تهیه و زاییدن نیست

از اون طرف هم ب مهمونا حق میدم بدون بچه نرن

ولی واقعا زشته بچه هاشونو ول میکنن

هستم ولی خستم❤

چون متاسفانه والدین کنترلی روی بچه هاشون ندارن و اونا رو میذارن به حال خودشون. چهار سال پیش که عروسی بودیم یه دختربچه طلای یه خانمیو روی زمین دیده و برداشته

وقتی اعلام کردن بعدا فهمیدن دختره برداشته و نگفته

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

این مسخره بازی خیلی وقته تو شهر ما جا افتاده. 

ولی خب تو جاهایی که بچه نیست سطح استرس خیلی پایینه.  مردم آرومترن.  منم ازین رسم خشک خوشم نمیاد.  ولی وقتی آدم بچه رو میده دست شوهرش خودش تنهایی میره عروسی تالار مغز آدم چند دقیقه استراحتمی کنه.  تو شهر ماعروسی معمولافقط مال خانوماست  آقایون سر شام میان همتهم شام دعوت نیستن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ما یکماه دیگه عروسی خواهرزادمه نفری یک ملیون و پونصد تالار گرفته یعنی برای خانواده دو نفره سه ملیون گرفته ...حالا کادوها چقدره ...یه خانواده یک ملیون ...چه جوری حساب میکنید که ضرر میکنید ...دوما هر کس اختیارعروسی و مهمانی خودش رو داره مهمان می‌تونه دعوت رو نپذیره و نره...البته که آدم برای شادی داری خرج می‌کنه و اصلا چشمش به کادو نیست ولی می‌تونه برای عروسی خودش تعیین تکلیف کنه ...من چند ماه پیش عروسی برادرم بود دویست و پنجاه ملیون هزینه تالار شد کل کادویی که جمع شد هشتاد تومن هم نشد برامون هم مهم نبود چون هزینه شادی بود خیلی هم خوشحال شدیم ولی دیگه برای عروسی مون کسی نمیتونه تعیین تکلیف کنه 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
شما ها رو نمی دونم ،ولی مجلس عروسی فقط عروسی ترکا که اینجور جنگولک بازیا نیست توش  همه ،پیر، ج ...

اتفاقا تو تبریز اصلا رسم بچه بردن نیست.  هم خوبه هم بد 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.