2777
2789

ی ادم افسرده ی منفی بودم از خودم متنفر بودم

زندگی برام خیلی بی معنی بود و واقعا داغون بودم

خداروشکر از وقتی تراپی رو شروع کردم حالم فوق العاده شده

دیگه قرص های اعصاب رو قطع کردم

وارد ی مسیر عالی شدم و خدارو هزاران بار شکر میکنم بخاطرش

ب ارامش رسیدم حالم عالیه دیدم ب زندگی عوض شده

و باز هم خدایا شکرت😍😍😍

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

چه خوب

موفق باشی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چیا تمرین کردی و یا میگفتی بخودت

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیا تمرین کردی و یا میگفتی بخودت

@Fatemeh1382Fatemeh این آیدی تلگرام منه عزیزم

اونجا گروه روان شناسی هست فوق العاده کمکم کردن

خواستی لینک شو برات بفرستم

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

@Fatemeh1382Fatemeh این آیدی تلگرام منه عزیزم اونجا گروه روان شناسی هست فوق العاده کمکم کردنخواستی ل ...

مرسیییی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•