2777
2789

سلام

دوستان خواستم ببینم توی جدول پتانسیل کاهش(E۰) ، آهن بالا تره یا کروم؟ معلم ما گفت آهن بالاتره ولی تو تمرینات پایان فصل سوال ۸ واکنش آخر ، روی رو اکسنده بهتری در نظر گرفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

E° آهن از روی بیشتره 

یعنی روی کاهنده قوی تری هستش 

کروم و روی چ ربطی دارن به هم

آهن بالاتر از کرم هست طبق این عکس

اما به هرحال توی امتحان نهایی بهت میدن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

[QUOTE=340691830]آهن بالاتر از کرم هست طبق این عکس اما به هرحال توی امتحان نهایی بهت میدن [/QUOTE

درسته 

ببخشید منظورم همون کروم بود ، آهن بالاتره اما پاسخنامه کروم رو اکسنده بهتری گرفته

عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی نیست

در هر صورت همچین چیزی تو امتحان نمیاد اونجا فقط چیزای معروف و مطمئن کتاب رو شاید بدن بدون اینکه E0 رو بگن یا اینکه E0  رو هم میدن جای نگرانی نیست

عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی ...

اصلا هنگ کردم ، آخه استادم هم کرم رو زیر آهن نوشت برامون ، این عکسم تاییدش میکنه ، قشنگ سوال ۸( برا مقایسه اکسندگی) ، دوتا واکنش اول عنصر بالاتر رو اکسنده تر گرفتن تو واکنش آخر کروم ک پایین تره...🤯

عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی ...

اصلا هنگ کردم ، آخه استادم هم کرم رو زیر آهن نوشت برامون ، این عکسم تاییدش میکنه ، قشنگ سوال ۸( برا مقایسه اکسندگی) ، دوتا واکنش اول عنصر بالاتر رو اکسنده تر گرفتن تو واکنش آخر کروم ک پایین تره...🤯

خب پس آهن باید اکسنده بهتری باشه ، اما پاسخنامه سوال ، کروم رو قوی تر گرفته

Cr3+ قدرت اکسندگی بیشتر از Fe2+ هست. این درسته ‌‌ . سوال ۸ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )