2777
2789
عنوان

سوال شیمی دارم سخت نیست کسی بلده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 18 پست
عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی ...

فکر کنم استادشان اشتباه گفتند چون دکتر هادیان فرد هم توی حل مسایل شیمی توی قسمت فینالیست نهایی وقتی این سوال حل کردند با توضیح کامل گفتن Cr3+ قدرت اکسندگی بیشتر داره نسبت به Fe2+ . عکس گذاشتم از جواب کاملش .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

فکر کنم استادشان اشتباه گفتند چون دکتر هادیان فرد هم توی حل مسایل شیمی توی قسمت فینالیست نهایی وقتی ...

و هم معلم ما( مدرسه نمونه( اطلاعات علمی معلممون بالا بود ) ) اینطوری گفتند بهمون من طبق حرفهای استاد هادیان فرد چک کردم با معلممون و درست بود حالا نیمدونم ‌‌‌ . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Cr3+ قدرت اکسندگی بیشتر از Fe2+ هست. این درسته ‌‌ . سوال ۸ 

من فهمیدم جریان چیه ، از نظر علمی ، آهن اکسنده تره ، ولی توی این واکنش(شاید اشتباه کتاب) ، آهن اکسایش یافته و کروم کاهش یافته، پس توی این واکنش(نه از نظر علمی و چیزی ک اساتید میگن)، کروم اکسنده تره...

متاسفم برا نویسنده کتاب که یک ساعت وقت منو گرفت بابت این مسخره بازیش

من فهمیدم جریان چیه ، از نظر علمی ، آهن اکسنده تره ، ولی توی این واکنش(شاید اشتباه کتاب) ، آهن اکسای ...

دقیقا .کتاب پر از علیه معلم ما همیشه شکایت و گله می‌کنه از طراحا میگه که سواد درستی ندارند .