2777
2789

سلام

دوستان خواستم ببینم توی جدول پتانسیل کاهش(E۰) ، آهن بالا تره یا کروم؟ معلم ما گفت آهن بالاتره ولی تو تمرینات پایان فصل سوال ۸ واکنش آخر ، روی رو اکسنده بهتری در نظر گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

E° آهن از روی بیشتره 

یعنی روی کاهنده قوی تری هستش 

کروم و روی چ ربطی دارن به هم

آهن بالاتر از کرم هست طبق این عکس

اما به هرحال توی امتحان نهایی بهت میدن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

[QUOTE=340691830]آهن بالاتر از کرم هست طبق این عکس اما به هرحال توی امتحان نهایی بهت میدن [/QUOTE

درسته 

ببخشید منظورم همون کروم بود ، آهن بالاتره اما پاسخنامه کروم رو اکسنده بهتری گرفته

عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی نیست

در هر صورت همچین چیزی تو امتحان نمیاد اونجا فقط چیزای معروف و مطمئن کتاب رو شاید بدن بدون اینکه E0 رو بگن یا اینکه E0  رو هم میدن جای نگرانی نیست

عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی ...

اصلا هنگ کردم ، آخه استادم هم کرم رو زیر آهن نوشت برامون ، این عکسم تاییدش میکنه ، قشنگ سوال ۸( برا مقایسه اکسندگی) ، دوتا واکنش اول عنصر بالاتر رو اکسنده تر گرفتن تو واکنش آخر کروم ک پایین تره...🤯

عزیزم احتمالا تمرین کتاب علمی نباشه و صرفا همینطوری داده باشن شایدم این جدول که دوستمون گذاشته علمی ...

اصلا هنگ کردم ، آخه استادم هم کرم رو زیر آهن نوشت برامون ، این عکسم تاییدش میکنه ، قشنگ سوال ۸( برا مقایسه اکسندگی) ، دوتا واکنش اول عنصر بالاتر رو اکسنده تر گرفتن تو واکنش آخر کروم ک پایین تره...🤯

خب پس آهن باید اکسنده بهتری باشه ، اما پاسخنامه سوال ، کروم رو قوی تر گرفته

Cr3+ قدرت اکسندگی بیشتر از Fe2+ هست. این درسته ‌‌ . سوال ۸ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )