2777
2789

دوماه پیش متوجه شدم شوهرم یک زنی و صیغه کرده اولاش هی گفتم اون زن و بزار کنار و بیا خودش گف دیگ نمیام حالا بعد دوماه میدونم ولش نکرده بر اثر فشار خانوادش گفته میام مشاوره ولی اصلا نمیتونم قبولش کنم ازش سرد شدم اعتماد ندارم بهش سه تا بچه پسر هم دارم جیگرم خونه خونه....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭در ضمن قبلش هم اصلا براش مهم نبودم زندگی خوبی نداشتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق بگیر پسرا بردار واسه خودت مهریه و خونه بگیر ...اینم شد مرد راحت صیغه کرده و میگه نمیام.چه قدر پرو...انشاالله جفتشون خونه خراب بشن با اون زنی که تو زندگی مردم خراب میشه

طلاق بگیر پسرا بردار واسه خودت مهریه و خونه بگیر ...اینم شد مرد راحت صیغه کرده و میگه نمیام.چه قدر پ ...

الان میگه ولش کردم و بریم مشاوره ولی میدونم دروغ میگه میخاد بیاد باز همون زندگی سرد و بی روح همون عذابا همون بی توجهیا....اگ واقعا برگرده و تغییر کنه به خاطرم بجنگه ب خاطرم خاضر بشه تغییر کنه ولی میدونم نمیکنه من روحم خیلی خسته س خیلی کاش یکی من و میفهمید😭😭😭😭😔😔😔😔

با سه تا بچه اونم پسر جدا نشو خرجتونو بگیر ازش و کلا نادیده بگیرش با بچه هات خوش باش همیشه ی خلا حس ...

فک میکنی یه مادر با روح خسته و روان داغون میتونه بچه تربیت کنه ....مدام فکر خیانت مدام استرس 

حس کن وجودنداره بابچه هاوپولش خوش باش واونم اصلافکرکن نیست ...طلاق با۳تابچه سخخخخخته عزیزم...😔😔

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حاضرم بمیرم و دیگه برنگردم بغلش....من و چند ساله التماس میکنم یه تفریح نبرده اون وقت برا اون زنه گذر نامه درست کرده بود برن کربلا 

فک میکنی یه مادر با روح خسته و روان داغون میتونه بچه تربیت کنه ....مدام فکر خیانت مدام استرس

عزیزم وقتی فکرکنی وجودنداره دیکه نبایدخیانت کردن ونکردنش برات مهم باشه بایدخودت وقوی کنی وفقط بچسبی به بچهات والبته دورازجونشون فکرکنی مرده وباحقوقش زندگی کنی مثل خیلی اززنهای تنهاکه باوجودشوهرنادیده میگیرن وشادتربابچهاشون زندگی میکنن

خیلی سخته منم دیدم این روزا رو ب مرور دردش کمتر میشه هیچ وقت همون ادم سابق نمیشی . رهاش کن بگو ب درک بزار خیانت کنه من کنار بچه هامم منم افسردم  دوماه پیش بچه هام نبودم الان که اومدن میگن کنار تو ارامش داریم همینکه بچه هام ارامش دارن کافیه من از خودم گذشتم 

عزیزم وقتی فکرکنی وجودنداره دیکه نبایدخیانت کردن ونکردنش برات مهم باشه بایدخودت وقوی کنی وفقط بچسبی ...

میگی بیاد خونه و بره؟......الان من خونه جدا زندگی. میکنیم دوماهه خیلی آرامش دارم نمیخام دیگه بیاد طلاق نمیگیرم ولی نیاد آخه خرج هم نمیده 😭😭😔