2777
2789

بعنوان یه خانم نظر شخصی خودتون رو بگید برام خیلی با ارزشه

شوهرم مشاوره نمیاد.

خواهشا راهکار ندید فقط بگید حق با کیه؟

و اما سوالم

تمن سعی میکنم قبل و بعد زندگیم رو زیاد توضیح ندم وقتگیر نشه.

شوهرم خانوادش رو دعوت کرد باغ پدر مرحومم‌ . حدود ۱۰ نفر. من خودم ازشون پذیرایی کردم جوجه درست کردم. بعد از شام خواهرشوهرم داشت از خودش و مادرش عکس میگرفت. بمن هم گفت بیا عکس بگیریم. من کثیف و خاکی شده لودم و از صبح تا اون موقع که ساعت ۱۱ شب بود خسته و ریمل همه ریخته بود زیر چشمم. گفتم نه سر و وضعم خوب نیست. از من نگیر. اونم از من یواشکی عکس گرفت و من متوجه شدم. اونم خندید گفت ببین چطور شده؟ و گوشی رو ازش گرفتم و پاک کردم

دوباره فردا صبح همین پروسه رو تکرار کرد

حالا شوهرم دو روزه خون منو شیشه کرده تو چرا عکس نگرفتی به اون بی احترامی کردی مهمونت بود. خدا شاهده خواهرش دو سال از من کوچیک تره من نه حرف بدی زدم. نه چیزی غیر از اینکه "سرو وضعم آشفته اس" گفتم

شوهرم میگه اون مهمونت بود و باید عکس میگرفتی. میگم اختیار بدن خودم رو دارم. اگه دلم نخواد عکس نگیرم. میگه هرچی مهمون بخواد باید فراهم کنی و اگه فلانی و فلانی(دو تا پیرزن روستایی) جای تو بودن نه نمیگفتن. تو مهمونداری بلد نیستی چون توی خانوادت ندیدی یاد نگرفتی!!!

اینجوری انقدر ادامه میده میگه اشک منو دربیاره. هرچی میگم خواهرت خورده عشقشو کرده میوه ها رو جعبه کرده برده یه قرونم خرج نکرده الان داره زندگیش رو میکنه، بعد تو بخاطر یه عکس زندگی منی که این همه خرج کردم و زحمت کشیدم و خسته شدم جهنم کردی. ارزش داره؟! میگه من حرف حق رو باید بگم!!!!!!!

در واقع این بازی الکی رو راه انداخته که زحمات منو بی منت کنه.

تو رو خدا کمک کنید بگید حق با کیه. میدم خودشم بخونه چون حاضر نمیشه مشاوره بیاد

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بفرمایید شما جای من بودین حق داشتین بگین من سرو وضعم مناسب عکس نیست یا در هر صورت عکس حق مهمونت بود و شما در حقش ظلم کردین؟!!!!

حق با شماست

شوهرت هم وقتی توی همین موقعیت با برادرزن یا باجناق قرار بگیره حساب کار دستش میاد  الان حرف از خواهرش هست مهمون مهمون راه انداخته 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد حق با شماست 

اقای محترم خانومت این همه زحمت کشیده اینارو نمیبینی 

چون وضعش نامرتب بوده نخواسته تو عکس بد بیوفته 

کاملا ب خودش ربط داره عکش میگیره یانه 

اصلا عکس گرفتنو نگرفتن ب مهمانداری ربطی نداره 

بامنطق باشین یکم اه ما زنا میگیرتتون بالاخره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حق با شماست 

همسرتونم بابت این رفتاراش بعدا پشیمون میشه زندگی بهش یاد میده هیچکس اندازه زن و زندگیش براش باقی نمیمونن پاش بیوفته هرکس فکر زندگی خودشه باید سرش به سنگ بخوره 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

همسرت چیزی به اسم حریم خصوصی انگار حالیش نمیشه. تو خانواده یاد نگرفته.اگه آدم متعادلی بود...بار دومی که خواهر شوهرت یواشکی ازت عکس گرفت...میتوپید بهش....نه اینکه به شما که اینقدر زحمت کشی حمله کنه.

در یه کلمه.

همسرت قدرنشناسِ

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
صددرصد حق با شماست اقای محترم خانومت این همه زحمت کشیده اینارو نمیبینی چون وضعش نامرتب بوده نخواسته ...

میگه ۱۲ شب که اون میخواست عکس بگیره میرفتی آرایش میکردی میومدی عکس میگرفتی، اما جواب نه نمیدادی

در واقع من دلقک سیرک خانواد بشم

میگه ۱۲ شب که اون میخواست عکس بگیره میرفتی آرایش میکردی میومدی عکس میگرفتی، اما جواب نه نمیدادیدر وا ...

تروخدا اصلا ب روی خودت نیار من احساس میکنم داره مسخره بازی درمیاره شوهرت جدی نمیگه!! انقد که حرفش مسخرس 

وقتی از اون موضوع حرف میزنه یه پوزخند بزن برو اونور کاراتو بکن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

متوجه نمیشم این آقایون چرا به خاطر همچین مسائل کوچیکی زندگی رو تلخ میکنن

انقدر مسئله مهمی بود؟ آدم دلش نمیخواد عکس بگیره مگه زوریه

این همه زحمت کشیدی به چشمش نیومده یه تشکر نکرده 

بعد دنبال چیزای فرعیه

متوجه نمیشم این آقایون چرا به خاطر همچین مسائل کوچیکی زندگی رو تلخ میکننانقدر مسئله مهمی بود؟ آدم دل ...

بخدای احد و واحد که همینه