2777
2789

ناراحتم 

من بعد از ده سال خدا این بچرو با دوتا سقط و کلی دوا دارو و حتی ای وی اف ناقص طبیعی داد 

ولی نمیدونم چرا تو ۱۹ ماهگیش یک روز که مثل همیشه میرفتیم پارک بغلم بود الا یهو انگار گیج شدم ماشین زد بهم بچم پرت شد با پشت سر منم پرت شدم ماشینیکه زده بود ندیدم اصلا نمیدونم چی بود اصلا 

مردم جمع شدن بچم بیهوش شد خودمم زخمی ایناها ولی سطحی بود دیگه مارو بیمازستان رسوندن بچم رفت تو کما ۲۱ روز تو ای سیو بود بعدشم دیگه ماجراهای بعدی 

خلاصه همون شب راننده قسم ایه که من نزدم  پیرمردی بود من فقط رسوندمتون بیمارستان ما رضایت دادیم نه دوربینی نه هیچی اون خیابون کوفتی نداشت شاهدیم نبود 

جالب ماجرا این بود که منم مقصر اعلام کردن نمیدونم چرا 

حالا بگذریم دخترم امسال میره کلاس دوم با وجود هزاران زحمتیکه براش کشیدیم ولی هنوز راه رفتنش مشکل جزیی داره 

به خاطر ضربه به مخچه تمرکزشم خیلی عالی نیست تو کلاس خصوصی خوبه ولی مدرسه تو جمع نه 

خستم از زندگی  همیشه یه گوشه دلم یه غم بزرگیه 

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

به خدا میگم تو که همین یه بچرو به من دادی چرا اخه 

اون روز مم حالم خوب نبود که یهو نفهمیدم تو خیابون چی شد یا مقصر راننده بود خود پیرمرده راننده بود یا دروغ گفت .خیلی سوال دارم 

ولی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حادثه ک خبرنمیکنه وبرای همه ممکن اتفاق بیوفته هیچی این موضوع ب شما، ربط نداره یا مقصرش نیستی کلا هرچیزیو ک نتونی مقصرش رو پیدا کنی میگن خود طرف مقصر بوده بیخیالش

ان شاء الله دخترگلتم بهترمیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

میتونی جای مدرسه براش معلم خصوصی بگیری.فقط بره امتحان بده آخر سال....شاید روابط اجتماعیش ضعیف بشه....اما از احساس عقب موندن که بعد ها تو مدرسه ممکنه بگیره از همکلاسیاش بهتره....بعد چند وقت هم سلامتیش بدست میاره....راحت میشی

..

اون حس عذاب وجدان هم بزار کنار.شما مقصر نبودی....اما یادت باشه خیابون.پارک نیست.با حواس جمع از خیابون رد شو

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

عزیزم شما به یک درمانگر احتیاج داری خسته ای حق داری. 

بسپر به خدا بگو این فکرها تکراریه . الان باید کاری که لازمه رو انجام بدم

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم

اتفاق بوده 

تو که خبر نداشتی قراره همچین اتفاقی بیوفته واسه چیزی که نمیدونستی چرا خودتو سرزنش میکنی 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

عزیزم من شمارو سالهاست میشناسم شما خیلی مادر قوی و بی نظیری هستیاسمش روشه تصادف.چرا بابت تصادف باید ...

اخه بچه بغل من بود منم عابر پیاده بودم منم مقصر اعلام کردن گفتن تعادل نداشته 

و هزاران حرف دیگه نمیدونم از کجا اوردن 

اون خیابون دوربین نداشت و من اصلا کسیو نمیشناختم جای غریب بود شاهد نبود 

عزیزم 

من از وقتی که برای دختر نازت تاپیک زدی که تصادف کرده بود تا الان تاپیکاتو میخونم 

شاید سر کلاس استرس میگیره؟؟که فکر کنم بیشتر بچه ها همینطور باشن،دختر منم خیلی خجالتیه،اون روز حتی هرکاریش کردم گفتم یه قصه برام بخون گفت خجالت میکشم🙁

ضمن اینکه مطمئن باش تو مادر خوبی برای دخترت هستی،دخترت خیلی خوش شانسه که تو مادرشی،عذاب وجدان نداشته باش،تو که کار بدی نکردی

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میتونی جای مدرسه براش معلم خصوصی بگیری.فقط بره امتحان بده آخر سال....شاید روابط اجتماعیش ضعیف بشه... ...

اول مهر داره میاد شاید یه دلیل افسردگیمم همین باشه پارسال کلاس اول وحشتناک گذشت

اخه بچه بغل من بود منم عابر پیاده بودم منم مقصر اعلام کردن گفتن تعادل نداشته و هزاران حرف دیگه نمیدو ...

تعادل هم اگر نداشتی عمدی بوده؟هرکسی ممکنه حالش بهم بخوره

دلسوزتر از شما برای اون بچه کیه؟خودتو سرزنش نکن تو هیچ تقصیری نداری

دختر کوچولوتم روز بروز بهتر میشه

همیشه پیگیرت بودم یادمهیعنی هیچ مغازه داری اونجا ندید کی ب شما زد؟ قوی باش خدا دوباره دخترتون بهت بخ ...

هیچ

فکر کن یه خیابون پر از مجتمع اداریه خیابون بدون دوربین 

پیرمرده گفت کار من نبود دخترم اینقدر گریه کرد منم واقعا ماشینو ندیدم 

ولی شایدم کار خودش بود 

میرفتم پزشک قانونی وقتی میدیدم برا چه چیزایی اومدن دیه بگیرن می گفتم وای چند تا ادم ساده مثل ما پیدا میشه دنیا کم داره مثل ما