2777
2789
خب خانومای گلمن فردا دارم برای پسرم تولد میگیرم به یاری خدا✨تعدادمون:۱۸ نفرمکانش:پارک خوراکی ها: پاپ ...

عزیزم مبارک باشه 

خیلی خوب مدیریت میکنید

من عاشق تعریف کردنتون از تولد هاتون شدم 

فقط الان سالاد الویه سرد نیست برای بچه ها؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومها من نمیدونم چرا اینجوری هستم وقتی یک چیزی میخرم شبش خوابم نمیبره همش عذاب وجدان میگیرم حتی ا ...

در مورد خرید قسطی دقیقا متوجه ام شما چی میگید 

چون مامان و بابام و همسرم همینطورن 

اصلا قسطی خریدن برای چنین تایپ شخصیتی اشتباهه 

چون آنقدر تو فکر پرداخت هستن اذیت میشن 

برای همین خرید نقدی فقط و فقط 

تو نقدی هم تازه عجله دارم😅😅

مثلا تو اسنپ دارم پرداخت آنلاین انجام میدم چه بابام باشه چه همسرم هی میگن واریز کردی واریز کردی؟؟؟؟ صدددددبااار 

یا مثلاً یکی بیاد خدماتی انجام بده مثلا لوله‌کشی بابام شماره کارت میگیره داره بدرقه و خداحافظی می‌کنه هزار بار میگه چی شد واریز کردی یعنی طرف تا پاش از در بیرون نگذاشته 

عزیزم نخواستم راجب سرخ کن حرفی بزنم ولی با این پیام احساس کرد باید بگم بنظرم خیلی گرون حساب کرده خوا ...

عزیزم برای زودپز  و برای ماشین ظرفشویی مامان من راهنمایی می‌کنی 

زودپز چند لیتری بگیره (خودم هشت دارم برا مامانم هشت بگیریم یا نه) 

زودپز چه مارکی؟

ظرفشویی چندنفره و چه مارکی؟ (ظرف خیلی مصرف میکنن)

تو ظرفشویی باید به چه نکاتی توجه کرد؟ 

دوست عزیز اگه امکانش هست میشه مدل سرخکن تون رو هم بفرمایید چیه ...منم سرچ میکنم که سرخکن بخرم ،از نت ...

هزیزم موقع خرید حتما دو المنته بخر 

هم بالا هم پایین المنت داشته باشه 

فیلیپس تک المنته فکر میکنم 

و اینکه حداقل ۸ لیتری بخر لااقل یه مرغ کوچیک تووش جا بشه 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

در راستای نوار بهداشتی  اوکالا  فکر میکنم مارک مای لیدی سایزهای بزرگ شبانه شو گاهی تخفیف های خیلی خوبی میزاره 

و واقعا خوبه چون خیلی بلنده و تا پشت لباس زیرو پوشش میده 

و بچه ها اوکالا شیر کاکائو پاکتی تک نفره مارک میهن  و تاریخ روز رو که ۲۹ تومن هست بیشتر وقتا تخفیف ۵۰ درصدی و به بالا میزاره و تا ۱۲ تومن قیمت میاد پایین 

و یا کیک پچ پچ که خیلی خوشمزه ست و تاریخ درست 

فقط گاهی من شک میکنم میگم نکنه بد باشن؟؟ ولی تازه و خوشمزه ان . 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
لطفا دوستان تجربیاتشون در مورد خرید ماشین ظرفشویی بهم بگن چه نکاتی در خرید ظرفشویی مهم هست آنقدر مار ...

من دوو ۱۲ نفره دو سبده دارم 

۵ برنامه ست خوبه راضی ام ولی یکی دو تا ظرف رو همیشه تو هر شستشو کثیف میزاره ولی در کل راضی ام 

عزیزم کم لطفی کردی،ران خروس بود شام که میخورن،بقیش میمونه ناهار فردا بیشتر میزارن که زهرا خانم به حس ...

هم شام می‌خورنش هم ناهار تازه اضافه میاد🫢 و فریز میشه 

مهمان نفری دوتا تکه زشت نیست؟ 

این همه خورشت مجلسی داریم خورشت هویج پایین نیست؟ 

فرق اینکه یکی میگه زیاد مهمانی میدم همینه دیگه 

مهمانی اینطوری بدی خیلی میتونی مهمونی بگیری 

ولی اگه بخوای مهمونی درست و حسابی بگیری و واقعا بشه اسمش گذاشت مهمانی قطعا اینطوری برگزار نمیشه 

عزیزم برای زودپز و برای ماشین ظرفشویی مامان من راهنمایی می‌کنی زودپز چند لیتری بگیره (خودم هشت دارم ...

عزیزم چون من دوتا شو دارم نظر میدم

زودپز برقی عالیه عالی 

به نظرم همون ۸ لیتر خوبه چون کوجیکتر دیگه کارایی نداره 

فقط اینکه ظرفش رو دقت کنید جنس خوب باشه 

من ویداس دارم ظرفش تفلونه برنامه های سوپ گوشت پخت برنج و ... داره . و تایم برنامه ها رو خودت میتونی تنظیم کنی 

بیصدا هست و کلا جز بهترین خرید هام بوده 

زودپز بخارشو سرخکن 

من دوو ۱۲ نفره دو سبده دارم ۵ برنامه ست خوبه راضی ام ولی یکی دو تا ظرف رو همیشه تو هر شستشو کثیف میز ...

عزیزم نظرت در مورد سه سبد چیه؟ 

یه سبدش باریک و نزدیک به سقف هست مخصوص قاشق و ... 

سبد فلزی ضدزنگ باید باشه یا پلاستیکی هم میشه آخه میگم نکنه بشکنه