2777
2789
همه اینایی که گفتی راست بود🤣🤣🤣

دو حالت داره : 

یا تاییدم کردی که با هم هم نظر هستیم 

یا رد : اگه باور نکردید ، حق دارید چون مثل رویاست!!!!!! 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چرا ناراحت شم؟اون عده تعدادشون به انگشتهای دست هم نمیرسه و اصن در حدی که بخوان ناراحتم کنن ...

ممنون عزیزم بابت توضیحت

آفرین این دنیا اصلا ارزش تا احت شدن و غمگین بودنو نداره 👍

هرکی هم میمونه با اعمال و رفتار خودش 

وسط این بل بشو😂تنها کار اقتصادی اخیرم این بود که یه بانکه میخواستم از دیجی کالا بخرم میداد ۲۲۰ من ا ...

🤣🤣🤣

من کارای اقتصادی جدیدا ندارم فقط دارم قسط دی جی پی و تارا و اینارو میدم که بعضیا جهت قروفر بوده بعضیام واجب

بعد جلو شوهرم ناله میکنم گرونیه پول نمیمونه ...بنده خدا هم مطمئنه به کارام و به صداقتم😃😃

بچها هر کی پست منو میبینه لطفا راهنمایی کنه

راستش من نوار بهداشتی پوستمو اذیت میکنه و خارش میگیرم

چندساله کاپ استفاده میکنم که گاهی خسته میشم ازش و برمیگردم  سمت نوار ....مشکلم اینه که همیشه پس میده نوار بهداشتی...حتی گاهی دوتا میذارم که پشت و جلوم و کامل پوشش بده ...ولی بازم از کناره ها ...بعد مخصوصا میشینم پای خیاطی و الگو رو زمین تو اون دوره و اصلا یه وضعی (با عرض معذرت)

دیگه نمیدونم چکار کنم...میترسم کاپ پوستمو خراب کنه به مرور

خانومها من نمیدونم چرا اینجوری هستم وقتی یک چیزی میخرم شبش  خوابم نمیبره همش عذاب وجدان میگیرم حتی اگه اون وسیله یا لباس یا هرچیزی مورد نیازم باشه بعدش اگر قسطی هم باشه دیگه بدتر شب وروز ندارم و اعصابم رو داغون میکنه تا هرچه زودتر پرداخت کنم بعدش همش تو دلم میگم الان اون طرفی که جنس ازش خریدم منتظره پولشه وداره راجع به من چه فکری میکنه خلاصه خیلی عذاب میکشم با این خرید کردن نمیدونم چرا با اینکه من اصلا اصلا خرید هیجانی وبی مورد ندارم چند ساله که اینکارو میکنم والبته با توجه به درآمدمون دوستدارم خرید هام با برنامه باشه شما چه نظری دارید چکار کنم که اینقدر فکرم درگیر نشه

پنج تومن رو پیشنهاد نمی‌دادید رسماً به طرف توهین کردید! چطوری تونستید مطرح کنید همون پس‌انداز بره به ...

ممنون عزیزم از راهنمایی شما🙏🏻✨

اینطور که تحقیق کردم و متوجه شدم

بعضی ها هیچ انعامی نمیدن و‌میگن وظیفشون هست

بعضی ها مثل من همین ۵ رو میدن

بعضی ۱۰

بعضی ۲۰ 

بعضی هم ۱۰۰ به بالا

خلاصه خیلی قاعده‌ای نداره

هرکس براساس توانش انعام تقدیم میکنه.

🤣🤣🤣من کارای اقتصادی جدیدا ندارم فقط دارم قسط دی جی پی و تارا و اینارو میدم که بعضیا جهت قروفر بود ...

میتونی از این پوشاک های پارچه ای بزارید

بعد بشورید 

اونا برای پوست های حساس خیلی جواب میده و عفونت هم نمیگیرید 

خانومها من نمیدونم چرا اینجوری هستم وقتی یک چیزی میخرم شبش خوابم نمیبره همش عذاب وجدان میگیرم حتی ا ...

عزیزم در‌مورد خود شما، من نمیتونم نظری بدم قشنگم

ولی در مورد‌فروشنده‌ای که قسطی جنس رو تقدیم شما کرده 

شما مطمئن باشید که حساب و کتاب کرده و‌بعد قسطی فروخته

اگر تو ضرر‌ میرفت، قسطی نمیداد.

اونقدری هم توان مالی داره که بتونه قسطی بفروشه

پس غصه‌ی فروشنده رو نخورید. فقط در تاریخی که قول دادید، قسط رو پرداخت کنید👌

که هم ایشون آرامشش به هم نریزه 

هم خود شما اعتبارتون بالا بره❤️

🤣🤣🤣من کارای اقتصادی جدیدا ندارم فقط دارم قسط دی جی پی و تارا و اینارو میدم که بعضیا جهت قروفر بود ...

عزیزم فکر کنم این همه خون‌ریزی طبیعی نیست حتما یه پزشک زنان برو،من خودمم یه مدت زیاد شده بود که با مصرف مفنامیک اسید بهتر شدم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

خانومها من نمیدونم چرا اینجوری هستم وقتی یک چیزی میخرم شبش خوابم نمیبره همش عذاب وجدان میگیرم حتی ا ...

حست رو درک میکنم و بارها تجربش کردم عزیزم

شاید حس عذاب وجدان و دودوتا کردن تو ذهنمون از محدودیت درامد و پولمون باشه ...مثلا کسی که پولش میرسه یا اصلا قسطی نمیخره یا هم بخره میدونه که از پس قسطش برمیاد...خیلی چیزاهارو هم تا قسطی ندن نمیتونیم از بیرون بگیرم یا ترجیح میدیم از محله بگیریم  مثل لباس و لوازم شخصی و وسایل خونه

گاهی محدودیتها مجبورمون میکنن

ولی اگه حسابت خوبه و سر حقوق پرداخت میکنی و میدونی که خریدت  ضروری بوده نه هیجانی ...دیگه عذاب وجدان نگیر و خوشی اون لحظه رو از خودت نگیر...فکر فروشنده رو هم نکن وقتی قسطی طی کردید پس میدونه تا سر ماه خبری از پول نیست ..شما هم با خیال راحت از خریدت لذت ببر