2777
2789
عزیزم فکر کنم این همه خون‌ریزی طبیعی نیست حتما یه پزشک زنان برو،من خودمم یه مدت زیاد شده بود که با م ...

عزیزم من هم به خصوص بعد از زایمان آخرم خونریزی بسیاز زیادی داشتم و دکتر به من هم مفنامیک اسید داد ولی هم اذیت میشدم با خوردنش و هم زیاد هم موثر نبود و دیگه اینکه این قرص ضررهای زیادی هم داره .

خلاصه که من هم مثل شهزنان عزیز اون چند سال خیلی اذیت شدم و چندین شلوار و لباس زیر ریختم دور تا اینکه حدودا ۷ ماهی هست دیگه پریود نمیشم و دکتر هم میگه یائسه نشدم ولی ظاهرا شدم . 

ببخشید پستم غیر اقتصادی بود ولی نکته اقتصادی اش این هست که ۷ ماه هست دیگه پول نوار نمیدم . 😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣من کارای اقتصادی جدیدا ندارم فقط دارم قسط دی جی پی و تارا و اینارو میدم که بعضیا جهت قروفر بود ...

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم وقتی زایمان کردم ۶سال پیش 

خب تا ۴۰روز باید نوارمیزاشتم 

بعد۵روز دیدم اصلن نمیتونم بشینم تمام اون قسمتم جوش میزدوخارش میداد منم با بخیه نمیتونستم کاپ بزارم 

ازاون شلوارهای خیلی نرم وگیاهی بریدم گذاشتم دیگه راحت شدم اصلن هم پس نزد ولی نوار ازسمت پشتش میگن زیاد پس میزنه

دوستان ما چندروز پیش رفتیم یخچال بگیریم که قسطی میداد ۱۱۰تومن ۴۰تومن پیش بقیه ۱۰قسطه

برادر جاریم انبار داره وهمون یخچال گفته نقد ۷۵

که برادر شوهرم صحبت کرده نصفش این ماه بدیم نصفش ماه بعد 

که تقریبن ۳۵ به نفع مامیشه 

حالا ما نقد بگیریم بهتره یا قسطی

کسی تجربه نقدیاقسطی داره

خب خانومای گل

من فردا دارم برای پسرم تولد میگیرم به یاری خدا✨

تعدادمون:۱۸ نفر

مکانش:پارک 

خوراکی ها: پاپکورن با پودر کره، پفک هندی، کمپوت، کیک سیب و دارچین،وافل، دونات، شربت تمشک به جای نوشابه برای ناهار، الویه 

تمام موارد بالا رو تو خونه آماده کردیم😍

چای، نسکافه، بیسکوییت مادر، تافی 

وافل رو پسرم درست کرد❤️

دونات رو دخترم❤️

(اینا به نظر من لازم نبود، اما بچه ها دوست داشتن درست کنن)

در مورد هزینه هاش

اصلا نتونستم حساب و کتاب کنم هنوز

اما اگر بتونم کیک رو خوب دربیارم، ۱.۵ میلیون کمتر خرج میشه.

پسرم گفت کیک خامه ای نمیخوام.

بیسکوییت و تافی رو از قبل داشتم.

سیب رو بهمون هدیه داده بودن💎

شربت تمشک هم هدیه داده بودن💎

ابن بار که خواستم مهمونی بگیرم، خوب چشمامو باز کردم ببینم چیا دارم تو خونه که دوباره لازم نباشه بخرم.

خرجم به نسبت قبل خیلی کمتر شد👌

همسرم همش میگه این ماه دیگه حتما کم میاریم😰

نمیدونه اصلا ترسی ندارم و تا آخر ماه راحت جلو میریم به امید خدا😍فکر میکنه خیلی خرج میشه برای این تولدها😅

اخه هفته قبل هم تولد دخترم بود:)

❤️راستی من یک عادتی قبلا داشتم

بعد از مهمونی، تمااااام خوراکی ها رو میدادم مهمونا ببرن!

انگار اون خوراکی ها رو بهشون مقروض بودم!🫥

الان دیگه نه

هرکسی هرچقدر میل کرد نوش جاااانش😍❤️

ولی بقیش رو از معصومه خانم عزیزم یاد گرفتم برگردونم تو یخچال.

البته اگر لازم باشه غذا بدم حتما این کار رو انجام میدما👌😍

اما اگر ضرورتی نداشته باشه، نه🙃 قبلا زیاده روی میکردم.

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم وقتی زایمان کردم ۶سال پیش خب تا ۴۰روز باید نوارمیزاشتم بعد۵روز دیدم ا ...

میدونی مشکلم اینه که نوار از قسمت لای پام جمع میشه 

و این باعث پس دادن میشه...جنس خوبم بگیرم یه کوچولو فقط موثره...یکی از فامیلامون پوشک بچه از اون قدیمیا که با پلاستیک گره ای استفاده میکردن، میذاره و خیلی راضیه ولی خوب حجمش زیاده برا من

نمیدونم خانمای شاغل مخصوصا اونایی که پشت میز میشینن چطور این مشکلو حل میکنن

میدونی مشکلم اینه که نوار از قسمت لای پام جمع میشه و این باعث پس دادن میشه...جنس خوبم بگیرم یه کوچول ...

میتونی ازاون محافظ کهنه بچه ها بگیری بزاری روی نوار 

یعنی ببپیچی روی نوار  بعد نوار بزاری

ازاون مسافرتی هاهم امتحان کردی نازک وگزینه خوبیه 

ولی برای شب همون پارچه جوابه البته دوروز اول نه

میدونی مشکلم اینه که نوار از قسمت لای پام جمع میشه و این باعث پس دادن میشه...جنس خوبم بگیرم یه کوچول ...

منم مشکلم همین بود نوار بهداشتی مای لیدی خیلی نازک و سایز بزرگ میگیرم بسته ی ۷تاییش ۷۰ تومنه

جذبش خییییلی بالاس مثه دستمال نازکه گوله هم نمیشه

تو همین تاپیک خونده بودم یکی از دوستان گفتن که شبا لای چاک ب ا س ن یه دستما کاغذی تا کنین بذارین که پس نده به لباس

واقعا معجزه بود 

اینم امتحان کن عزیزم

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

حالا من طی روز و موقع نشستن اصلا مشکلی نداشتم تا متوجه میشدم میخواد پس بده سریع عوض میکردم ولی شب خیلی اذیت میشدم .

سلام سایز دو ایکس رو امتحان کردین؟برای من این سایز دیگه پس دادن نداشت

سلام بله خودم هستم بهای این اعتراض گران بود و خودمم میدونم ؛ پناه بر خدا .....خدا نظرش از آدم برنگرد ...

سلام میشه بگید صفحه چند تاپیک آشپزی دستور کیک کافه رو گذاشتید ممنون♥️

منم مشکلم همین بود نوار بهداشتی مای لیدی خیلی نازک و سایز بزرگ میگیرم بسته ی ۷تاییش ۷۰ تومنهجذبش خیی ...

اره نازکا خیلی خوبه و جذبش بالاس... گاهی ازون میگیرم و برای اواخر دوره که خونریزی کمتره از نوع معمولی استفاده میکنم