2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 😎

135 بازدید | 19 پست

سلام.

چرا بیدارین ؟

میشه لطفا ،دعا کنید.

خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..

تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

عزیزم ما اگه دعامون انقد گیرا بود ک شمارو بفرسته کربلا و مکه و مدینه و بعدم بهشت ک دست ب دامن نی نی سایت نمیشدیم قربونت برم😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما اگه دعامون انقد گیرا بود ک شمارو بفرسته کربلا و مکه و مدینه و بعدم بهشت ک دست ب دامن نی نی ...

عزیزم 

دعا در حق دیگران قبوله 😘

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍

🙏

شوخی کردم انشالله😁😘ولی چرا بابارو نگفتی؟🥲

چون ۶/7 سالم بود از دست دادیم.

تاپیک غریب تر از مماهست رو بخونی نوشتم....

الهی ب خواسته دلت برسی

دخملم بیداره داره شیر‌میخوره🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم برات دعا کردم . توام برای من دعا کن امروز همه چی به نفع من پیش بره

صلوات فرستادم ♥️

الهیییی خدا بیامرزتش،جایگاهش بهشت باشه🙏

حاجت روا باشی ♥️

الهی ب خواسته دلت برسیدخملم بیداره داره شیر‌میخوره🫠

ای جان 😍

خدا برهم حفظتون کنه، سایت بالا سرش باشه 

زیر سایه شما خوشبخت ببشه 💞

ای جان 😍خدا برهم حفظتون کنه، سایت بالا سرش باشه زیر سایه شما خوشبخت ببشه 💞

فداتشم ممنون🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اسمت آرزو بود؟ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403