2777
2789
بترسید که به زودی آه این همه آدم دامنتون رو می گیره می گی نه نگاه کن خدا ازتون نگذره

چقدر انرژی منفی هستید😐یکسره دارید ناله میکنید 

نمیترسی برگرده به زندگیت؟ 

هی میخوای یکی یکی ریپ بزنی همین ها رو بگی؟ 🤐

اگه حرف منطقی دارید بزنید 👉

خواهشاً انرژی منفی تون پخش نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوو ۱۲ نفره دو سبده دارم ۵ برنامه ست خوبه راضی ام ولی یکی دو تا ظرف رو همیشه تو هر شستشو کثیف میز ...

عزیزم مارک های خارجی دیگه همه مونتاژی هستن؟ 

اصلشون دیگه نیست؟ 

اکثر جاها انگار دیگه فقط مارک ایرانی دارن

آخه من خودم همه چی جهاز رو سامسونگ گرفتم

ولی همون سامسونگ هم دیگه الان مونتاژ شده و اصل تو بازار نیست 

راستی تجربه در مورد شهرفرش رو بهتون بگم 🤗💕

برای شهرهایی که شهرفرش دارن 

ما رفتیم ماشین ظرفشویی ها رو دیدیم 

اینجور که متوجه شدیم تمام قیمت ها از بازار تقریبا چهار پنج و در بعضی برندها ده تومن بالاتر می‌فروختن!!!! 😱🫣

بعد اگه قسطی ازشون بگیری تقریبا پنج تومنی هم اونطوری اضافه میشه که خیلی اختلاف قیمتش با بازار میشه 

نمی‌دونم شما هم متوجه این قیمت بالای اجناسش نسبت به قیمت بازار شدید؟ 

سلام به دوستای گلم دوستمون درمورد ماشین ظرفشویی گفت منم اومدم بگم مولتی کوکر بیسل دارم ولی فقط یه بار خورشت و دوسه بار سیب زمینی توش سرخ کردم گفتم بگم دوستای عزیزم شما ها دارید توش چیا می پزید؟ 😅

عزیزم چند نفرن؟؟برای چند نفر می خواهید استفاده کنید؟

عزیزم پنج نفرن تا بچه ها ازدواج نکردن🩷

برای این تعداد می‌خوان روزمره‌شون این تعداد هست 

ولی مصرفشون هم ظرفشویی هم زودپز براشون خیلی بالاست

زودپز چون غذا هر روز خورشت، داداشم سرکار می‌بره چیز دیگه نمیخوره فقط پنج‌شنبه و جمعه که غذا نمیبره میتونن ساده بذارن 

ظرفشویی هم خیلی خیلی ظرف مصرف میشه هر روزی دو سه بار یه کوه ظرف میشورن چون خیلی مقید هستن برای چای هم برای هر نفر بشقاب بذارن و بعد میشورن دیگه همون دوباره استفاده نمیکنن

مهمان هم 

فامیل هم اصلا هیچ کدوم اینجا نیستن 

فقط عید و تابستون ترافیک رفت و آمد میشه بدجور😅

عزیزم مارک های خارجی دیگه همه مونتاژی هستن؟ اصلشون دیگه نیست؟ اکثر جاها انگار دیگه فقط مارک ایرانی د ...

من از اونجا تا حالا خرید نداشتم 

بله دیگه همه برند ها مثل قدیم نیستن و همه ایرانی محسوب میشن دیگه 

منم همه وسایلمو پارسال ایرانی خریدم جز جاروبرقی که بوش المان هست یخچال اسنوا ماشین لباسشو و ظرفشو دوو و مابقی همه ایرانی 

فقط یه غذاسازم مال ۱۵ سال پیشه و فلر هست 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خب خانومای گلمن فردا دارم برای پسرم تولد میگیرم به یاری خدا✨تعدادمون:۱۸ نفرمکانش:پارک خوراکی ها: پاپ ...

سلام عزیزم اتفاقا پسر منم چندروز پیش تولدش بود میخواستم خونه تولد بگیرم همه رو دعوت کنم ☺️ولی بعدباخودم گفتم بچه توی جمع بچه ها بیشتر بهش خوش میگذره منم بامربی مهدش هماهنگ کردم یک کیک گرفتم۳کیلویی شد۸۴۰کلاه وبرف شادی وشمعشم شد۱۵۰با۳۶تاآبمیوه که شد۲۵۲تومن یک تولد🥳براش توی مهدگرفتم که خداروشکرخیلی ذوق کردفداش بشم من🥰 به نظرم هم از نظر اقتصادی خیلی به صرفه شد هم پسرم واقعاغافلگیرشداصلاهنگ کرده 😄بودباکیک رفته بودم با تعجب😳 نگام میکرد😍

حرف حق تلخه،همیشه درس دختراشون پز میداد که شاگرد اوله،آخرش همه دیدن چه رشته ای قبول شد اونم با ۴۰میل ...

شما نظرات خودت را گفتی ولی واقعا معصومه خانم را نه میشناسم ونه  دیده ام فرسنگها فاصله دارم ازش ولی قلبا دوستش دارم ومثل دخترم میمونه چون زن زندگی هست  خیلی هم صداقت داره با اینکه تحصیلات دانشگاهی نداره در حد یک دکترای اقتصاد معلومات واطلاعات داره درزمینه مشاوره وراه وروش زندگی هم همینطور ومن از وقتی با این تایپیک ومعصومه جون آشنا شدم زندگی وپس اندازم ۱۸۰ درجه فرق کرده پاینده و ما نا باشند معصومه جون و ویا خانم عزیز با این تایپیک پرمحتوا  وبارزش

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
خوب منم دقیقا حرف شمارو زدم دیگه گفتم ۵۰ درصد حرفهاشون قبول دارم و استفاده میکنم و بقیه رو رد میشم و ...

دوست عزیز 

بفرمایید 

بشینید 

بتمرگید 

هر سه تاش یه معنی داره

ولی اینکه کدومش رو انتخاب کنی شخصیتت رو نشون میده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دیروز بالاخره بعدازچندهفته دست دست کردنووقت نداشتن رفتم بازار برای خرید لباس تو خونه برای بچه ها😍

وای که چقدرقیمتابالابودانگارمثل اصحاب کهف شده بودم 😂

خلاصه باکلی گشتن وبالاپایین کردن دیدم اگه بخوام یک بلیزشلوارساده جنس متوسط بگیرم باید۸۵۰برای هر کدوم بدم 🥺که واقعا بااین وضعیت دلم نیومدپولموبدم🙈

از قبل یک پارچه دومتری خریده بودم توی حراج ازاین پارچه کیلویی هانوی چمن ۱۸۰تومن جنسش عالیه برای شلوارنه زانومیندازه نه آهارشوتوی پات بعدشستشو ازدست میده  رنگشم زغال سنگی تک رنگه میشه باهررنگ لباسی ستش کرد 🙂دادم یکی ازاقوام برای هر کدوم ۳تاشلواردربیاره حالاقراره بعدا بپرسم دستمزدش چقدرمیشه البته مهم نیست چون هم توی انصاف این بنده خدا شکی ندارم هم اگه گرونترم بشه باجون دلم پولوتقدیمش میکنم واقعا و خودساخته ای هست و بااین هنر خیاطی وآرایشگری روزگارشومیگذرونه کارشم عالیه 🥰

بعدهم برای هر کدوم یک لباس تک گرفتم هردوشد۷۰۰😍

با خودم قرارگذاشتم هر ماه یاهردوماه یک خرید لباس داشته باشیم چون واقعا نیاز الان که این خرید نسیب بچه هایش انشالله ماه دیگه خودم یا همسرم🥰

از۵۵۰۰این ماه ۷۰۰رفت😁

عزیزم پنج نفرن تا بچه ها ازدواج نکردن🩷برای این تعداد می‌خوان روزمره‌شون این تعداد هست ولی مصرفشون ه ...

عزیزم بنظرم دیگ بخار یا زودپز  ۴ و نیم لیتری مارک پارس استیل بخر عالیه 

من خارجی داشتم ولی وقتی پارس استیل خریدم اونو گذاشتم کنار 

این مارک ایرانی هس ولی عالیه  ۴ و نیم لیتری هم کافیه چون خودمون که ۴ نفریم استفاده میکنم ولی یکم بزرگه برامون 

قشنگ برا ۶ تا ۷ نفر هم جواب میده

سایز بعدیش میشه ۶ لیتری که خیلی بزرگه

سایز قبلیش هم ۳ لیتری هس که کوچیکه براتون

همون ۴ و نیم لیتری عالیه

ظرفشویی هم من پاکشوما دارم که راضیم 

برند ایرانی هس و خوش قیمت و کار درست

۱۲ نفره بخرید یدفه کاری بشه و آن شاالله در آینده هم که شلوغ تر بشن کافیه