2777
2789
چقد منتظر شدم و خوندم تا برسم که آیا برا پسرتون دوچرخه گرفتین😁😁😁😁😁خدایا برا منم از این ذوق های ...

عزیزم🥰🥰🧡

انشالله که خدا به دلت نگاه میکنه😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

سلام دوستان عزیز ♥️

الهی که همیشه پر روزی باشید 🙏

ممنون میشم نظرتون رو در مورد خرید وسایل بگید

گاز صفحه ای خوبه با خرید توستر بهتره ؟ یا اجاق گاز فردار ؟

البته اجاق گازها رو که پرسیدیم همه فرها با برق کار می‌کنه...که قیمت بین ۳۸ میلیون تا ۵۵ و ۶۰میلیون بود....و اجاق گازی که هم فر برقی و هم فر گازی داره حدود ۷۰ میلیون بود

خونه اجاره ای که هست ...کابینت هاش طوری نیست که بشه گاز صفحه ای گذاشت.....صاحبخونه نمی‌خواد هزینه یه متر کابینت رو بده که بشه ازش استفاده کرد واسه گاز.

خودم میگم قیمت اجاق گاز خیلی گرونه ...و چون قراره مبل هم خریده بشه میگم اگر گاز گرون خریده بشه شاید پول واسه مبل خوب نمونه.....ولی باید یه جنس با کیفیت هم خریده بشه که سالها بشه ازش استفاده کرد 

.اگر بخوایم گاز صفحه ای بگیریم باید یه تیکه چوب ام دی اف خودمون بزنیم که بشه گاز گذاشت .بعد میگم خونه مردم هست ولش کن ...ان شاالله تا چند ماه دیگه صاحبخونه بشیم🙏🥰

از طرفی هم میگم از این مدل اجاق گازهای کابینت دار بگیریم و توستر هم جدا که با هم شاید ۲۵ تومان بشه ...ولی نمی‌دونم این مدل گازها  کیفیت داره یا نه. ....

اصلا مدل گازهای قدیم که فر هم با گاز کار میکرد ندیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز. اینهمه در مورد صرفه جویی و راههای پس انداز کردن و مدیریت صحبت کردیم. تورو خدا بیاین یه کار دست جمعی هرشب انجام بدیم هممون. بیایین. برای بارش رحمت الهی هرشب دعای بارون بخونیم. تو گوگل سرچ کنین. هست. انشالله. خدا رحمتش روشامل حال ما بندگانش بکنه. بخدا بد جور خشکسالیه و اینکه درمصرف آب صرفه جویی کنیم. یه خواهشی ازتون دارم به عنوان یک خواهر بزرگترتون تورو خدا توروخدا. درخت های جلوی. خونتون رو آب بدین. گناه دارن.ثواب داره. شهرداری فقط درخت‌های تو کوچه رو کاری نداره.  گناه دارن. نزارین خشک بشن.  . ببخشین خیلی پر حرفی کردم 

سلام دوستان عزیز ♥️الهی که همیشه پر روزی باشید 🙏ممنون میشم نظرتون رو در مورد خرید وسایل بگیدگاز صفح ...

سلام عزیزم❤️

ببینید شما اگر گاز بزرگ فر دار هم بگیرید زمانی که برید خونه خودتون شاید گاز صفحه ای داشته باشه و این گاز بمونه بلا استفاده و جاگیر هم هست مگر اینکه تراس داشته باشید بزارید تراس و یکسری سرخ کردنی ها رو اونجا انجام بدید (خب این پیشنهاد بیشتر برای شمال مناسبه نمیدونم کجایید اما اگر تهران باشید خب شاید راحت نباشید رو تراس برید چیزی سرخ کنید 

یکی هم اینکه از لحاظ هزینه بالاتر درمیاد گازفردار

درصورتی که شما یه گاز صفحه ای میگیرید ۱۰تومن کابینت هم بشه ۵تومن با ۱۵ردیف میشه میمونه یه توستر یا ماکروفر که هرچقد بیشترهزینه کنید میمونه براتون 

گاز رو میزی نمیشه بگیرید ؟ البته اگه تایم کوتاهی هستید اونجا آخه میگید که چندماه دیگه میرید به سلامتی خونه خودتون یه گاز رو میزی بگیرید کارتون راه بیفته بعد رفتید خونتون ببینید اگر صفحه ای نداشت یه شیک و جنس خوب بگیرید 

گاز رومیزی هم میتونید بزارید دیوار بفروشید بعدش یا همون تراس بزارید ماهی واینا سرخ کنید

سلام دوستان یه راهنمایی میخوام ازتون....من پول های خیلی ریز وخورده که تخفیف میگیرم یا پیاده میرم کرا ...

به نظرم همون بگیرید چون حالا تا خیاط براتون آماده کنه ۱وخورده ای دست مزد میگیره و پول پارچه وآسترو دکمه جدا

تازه بعدشم شاید باب میل شما نشه دوختش من خیلی پیش اومده برام که دادم خیاط دوخته و باب میلم نشده البته خب آماده ای که تو تنم بشینه هم ندیده بودم هروقت ببینم میگیرم دیگه ریسک خیاطی رو نمیکنم

سلام سفیدجان من میخوام خونه دوم روبخرم جای خوب شهره نصف پولش نقده نصف طلابااین پیام مردد شدم چرابرای ...

سلام عزیزم یکم بحث سرمایه گزاری متفاوته

ببینین اگه به دید رایج چند سال گذشته میخواین بخرین که بعد چند سال مثلا بفروشین و یه کار دیگه کنین من موافق نیستم چون میگم طلا سوددهی خیلی بیشتره داره

ولی مثلا کسی میخره چون اجاره ملک کمک هزینه زندگیش میشه یا مثلا میخره تا هدیه بده به فرزندش اون دیگه کفه سرمایه گزاری خیلی مهم نیست من رای به رفاه میدم 

یه توضیح کلی ملک توی ایران توی رکود طولانی مدت قرار گرفته این به این معنی نیست که گرون نمیشه به این معنی هست که شما زیاد نمیتونی به دید سرمایه نگاه کنی چون نمیتونی نقدش کنی

یه سری ملک خیلی خاص و یه سری زمین تو لوکیشن های خاص شمال البته خوبن

عزیزم چطوری میشه نقره سرمایه گذاری کرد ؟

سلام عزیزم شمس یا نیم‌شمس بگیرین از جای معتبر همراه با کد و فاکتور

یه آپدیت هم بدم اولین باری که اینجا نقره رو معرفی کردم تا به الان بالای ۶۰درصد رشد داشته

البته نظرم اول طلا و بعد نقره س

سلام عزیزم یکم بحث سرمایه گزاری متفاوتهببینین اگه به دید رایج چند سال گذشته میخواین بخرین که بعد چند ...

سلام گلم ،میتونم بپرسم خرید تو این قیمت حاضر خوبه یانه 

و اینکه به دید یکساله میخام بخرم 

چندسال قبل ۱۰۰ میلیون چندماه توی حسابم بود . ۱۳ میلیون وام بهم تعلق گرفت که برای اون ضامن میخواستن و ...

عزیزم از ویپاد وام مبلغ بالا تونستی بگیری؟‌

من واجد شرایط ۵۰ م شدم ولی بهم نداد !!!

و گفت تراز ایرانیان شما کمه !!! 

و پولی که گذاشته بودم تا امتیازم بالا بره اگر می دونستم برمی داشتم 

چجوری می تونم ترازم رو بالا ببرم ؟؟‌

چون تا سال بعد ۱۰۰ درصد باید وام خوبی بگیرم و لازم دارم