2777
2789

سلام دوستان یه راهنمایی میخوام ازتون....

من پول های خیلی ریز وخورده که تخفیف میگیرم یا پیاده میرم کرایه نمیدم وخیلی چیزای کوچیک دیگه رو تبدیل میکنم تو میلی یا بازِر وقتی یکم جمع شد برای وسایل آرایشی رسیدگی پوستی ویه وقت لباس خاصی چیزی لازم شد برمیدارم ...

الان تو کمدم استایل کت مشکی سرمه ای کرم ورنگ فیلی دارم ...تصمیم داشتم یکم که تو میلی جمع شد پارچه بگیرم کت سفید بدوزم ...والان جمع شده می‌تونم برم بگیرم ولی تو محل کارم کت هست سوزن دوزی شده لایی کاری شده مزونی ۴/۵۰۰/۰۰۰

ولی من چون اعتبار دارم واز فروشنده های اونجا هستم می‌تونم با۱/۶۰۰/۰۰۰بردارم،حالا بنظرتون از مغازه بردارم دیگه زحمت دوخت واینا نداشته باشم چون پول پارچه لایی استر دکمه هم همونقدر میشه ...یا اینکه بنظرتون کلاااا نه پارچه بگیرم نه کت؟

استایل سفید خیلی وقته ندارم ...

توسی وسبز لجنی هم دارم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد بروز رسانیمون خراب شد خنده 😀 😀 😀 😀 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

رفتی پاریس کلک 😉 😜 😉 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

وه زوانه کوردی خیش عه رات

سلام دوستان یه راهنمایی میخوام ازتون....من پول های خیلی ریز وخورده که تخفیف میگیرم یا پیاده میرم کرا ...

من باشم فعلا دیگه نمیخرم

همینا را استفاده میکنم

تقریبا رنگات کامله

اگر خیلی خواستین ۱۶۰۰ ت حتما بخرید

آماده و بازاری چیزی دیگه ای هس از نظر شیک و تمیزی

سلام دوستان یه راهنمایی میخوام ازتون....من پول های خیلی ریز وخورده که تخفیف میگیرم یا پیاده میرم کرا ...

چقدر میکشن رو لباس!!