2777
2789

اینم پادری که با مخمل کالیفرنیا دوختم

تیکه پارچه هارو یه سانتی قیچی میکنم رشته ای بشه بعد یکم میکشم تا حالت لوله دربیان بعدش همرو پنج سانتی قیچی میکنم وهمرو رویه پارچه محکم میدوزم باچرخ 

خانمای عزیز وقتتون بخیر من یه مشکلی دارمهمسرم تو‌‌ این دو ماه که من دارم خونه رو اداره می‌کنم همش سع ...

عزیزم منم همین مشکلو دارم که تا همسرم و دخترم بیکار میشن میرن سراغ یخچال من هم هر روز یکسری میوه و تنقلات جلوی چشمشون میذارم بقیه رو قایم میکنم و هر روز درمیارم میذارم جلوشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همین مشکلو دارم که تا همسرم و دخترم بیکار میشن میرن سراغ یخچال من هم هر روز یکسری میوه و ت ...

منم از روش قایم کردن کردن استفاده میکنم .🤣🤣البته دستم رو خوندن و خودشون میگردند پیدا می‌کنند😊

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

بچه ها ساعت یازده بیاین عکس بگذارم الان تو سایت هستم میدونم بگذارم باز بعضی بچه ها نمی بینند

وای چه خوب .من دیشب عکستون رو ندیدم 

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

عزیزم منم همین مشکلو دارم که تا همسرم و دخترم بیکار میشن میرن سراغ یخچال من هم هر روز یکسری میوه و ت ...

امتحان می‌کنم عزیزم ببینم چطور پیش میرع 😁

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
خانمای عزیز وقتتون بخیر من یه مشکلی دارمهمسرم تو‌‌ این دو ماه که من دارم خونه رو اداره می‌کنم همش سع ...

شوهرت داره حسادت می‌کنه یه طورایی بهت 😂

میخاد این مسیولیتو ببوسی و بزاری کنار 

اما تسلیم نشو یه مدت بهشون فرصت بده 

قبل اینکه اونا بخوان برن سر یخچال خودت بپرس سریع بیار 

پیشگیری کن یه جورایی 

زیادم بهشون گیر نده انگار نقطه ضعف پیدا کردن ازت 😂

خب وقتی مقصر نباشید باید طرف مقابلتون پرداخت کنه دیگع

سلاااااممم☁️☁️☁️

عزیزم ممنونم

مقصر ما نبودیم اما

تصادف زنجیره ای بود

و ماشین مقصر هم فقط تا ۸۰ تومن بیمه داشت:)

ولی ! بیمه بنده به دادمون میرسه ان‌شاالله✨

بیمه بنده داشتیم😍

سلام مجدد دوستان حال دلتون پراز ارامش...

دوستان منم میخوام از مدیریت خرج ومخارج خودم بگم،شاید یکم متفاوت باشه با شما دوستان چون فعلا شرایط نیست برای طلاوخرید چیزهای دیگه،اما آن شالله یکم اوضاع مالیمون بهتر بشه حتمااااطلا پس انداز میکنم،

من همیشه از قدیم پس انداز وآینده نگری داشتم حتی شده کم ولی عقیده ام همیشه این بود که پس انداز مثل نون شب واجبه...

اما الان انقدری قسط داریم وکرایه هامون بالاست که دخل وخرج اصلا بهم نمیخونه وهمین امروز صاحب ملک مغازه آمده هشتاد میلیون پول پیش مغازه رو زیاد کرد و۱۲میلیون کرایه رو زیاد کرد...وهمین باعث شده ۱۲میلیون به خرج ها اضافه بشه و ۸۰میلیون هم باید وام برداریم ودوباره قسط اونم اضافه میشه....

وتمام اینا دست یه دست هم میده که نتونیم پس انداز داشته باشیم...

حالا من کامل براتون می‌نویسم اگر شما راهکاری چیزی دارید برام تجربه بدید ممنون میشم..‌.

من خودمم کل حقوقم میره برای قسط وچیزی نمی مونه...

وتنها کارایی که می‌تونم انجام بدم اینه که مثلا تمام کارهای آرایشگاهی خودم ودخترم وخودم تو خونه انجام میدم وهزینه آرایشگاه میره برای قسط وتمام لباس هامون خودم میدوزم از کاپشن گرفته تا بارونی پالتو لباس مجلسی لباس راحتی روتختی کاور خوشخواب ملافه ها پرده ها سرویس آشپزخونه همه چی حتی پالتو وکاپشن شوهرمم میدوزم وهزینه هایی که باید بره واسه لباس میره واسه قسط واینم بگم من سالها پرده دوزی کار کردم وکلی تیکه پارچه دارم که جنس مخمل هازان و پارچه های دکور ساده که باهاشون پالتو هامون وکت هامونو میدوزم وحتی هزینه پارچه هم خیلی جاها نمیدم بعضی از تیکه پارچه ها برای شومیز ولباس تابستونی خیلی خوبن واستفاده میکنم...وهمینطور ترشی خیار شور مربا میوه خشک ها انواع شربت رانی شیره ها آبغوره سرکه هارو با هزینه کم خودم درست میکنم وهزینه ای که می مونه میره برای قسط ‌.‌‌.‌‌..یخچال و تو فصل مناسب پر میکنم وباقی مانده هزینه میره برای قسط...بجای باشگاه تو خونه ورزش میکنم وهزینه میره برای قسط بجای فیشیال تو خونه به پوستم میرسم وهزینه میره برای قسط ...وهمیشه وهمیشه غذام سر وقت حاضره برای اینگه بیرون غذا نخورن...غذای دور ریز اصلا ندارم...غذا ی مغازه رو هم از خونه میدم تا هزینه جدا نشه..‌.کیک ودسر هارو پیتزا انواع پیراشکی ها کوکی ها رو خودم درست میکنم تا جلوی هزینه های اضافی گرفته بشه ...ودرکل همیشه سعی میکنم فقط مصرف‌گرنباشم..‌.اما با وجود همه اینا اصلا نمیشه پس انداز کنیم ...ولی مطمئنم بزودی منم میام عکس طلاهایی که میگیرم ومیزارم انشالله....

اینم بگم که من خیاطی و بیشتر دوره هاشو رفتم خیلی سال پیش وحرفه ای کامل بلدم واینم قدیم از کار کردم خودم یه بخشی وهزینه کردم برای یادگیری و گرفتن چرخ ها واطو صنعتی ها وخب همینم یه جوری سرمایه هست برام...

وکارهای آرایشگری و هم همینطور یه بخشی از درآمدم و دادم برای یاد گیری رنگ ومش وکوتاه اصلاح ابرو کاشت مژه فر داعم وتا الان با کارایی که برای خودم ودخترم انجام دادم هزینه های آموزشم در آمده...

یه سری از کار هارو هم تو یوتیوب یاد گرفتم بدون هزینه بنظرم از اینترنت وگوشی ودنیای مجازی باید بهتر استفاده بشه‌‌‌‌‌‌...

دخترمم با یوتیوب دستبند بافی وحرفه ای یاد گرفت بدون هزینه و پارسال رفتیم براش اندازه ۳۰۰هزار نخ از بازار خریدم آوردیم دوتا دستبند که بافت فروخت پول کل نخ ها براش در آمد ویه مدت با همون دستبند بافی یه مبلغی در می آورد ولی الان که بیرون میره سرکار ودانشگاه داره نمیرسه ببافه ...

دوباره جدیدا شروع کرده هنر دیگه ای داره یاد می‌گیره بدون هزینه.‌‌.‌.

ومن خودم جار کیک و تو یوتیوب وآپارت یاد گرفتم وتو خونه درست می‌کردم ومیفروختم...

بنظرم هنر برای یه زن مثل چراغ تو تاریکی می مونه هر زنی خوبه یه هنری داشته باشه...می‌تونه کمک خرج باشه...

ومثلا اگرشما میتونید لباس بدوزید پول پارچه رو دادید پول دوخت وکه خودتون زحمت می‌کشید سیو کنید...یا هرکار دیگه ای انجام میدید مثل کیک درست کردن یا باشگاه نمی‌رید تو خونه ورزش میکنید اونو هرماه سیو کنید تا قاطی نشه و بازدهی مدیریت و رفتار اقتصادی وببینید.‌‌..من خودم فعلا نمیتونم ولی بزودی به جمعتون قاطی میشم...

فقط حسنی که داره این کارهای من اینه که اگه همین کارا رو خودمم،انجام نمیدادم پولم که نبود باید بدون لباس وبا لباس های کهنه وبدون رنگ مو وهیچ رسیدگی سر میکردیم خب قطعا برای دخترم که جوون هست سخته .‌‌‌‌‌..اگه وقت کردم عکس لباس هایی که دوختم با تیکه پارچه ها اینجا به اشتراک میزارم دوسه تا شو ...

واینم اضافه کنم تواین سالها یه کارایی درحد توان مالی انجام دادیم حالا میام بیشتر میگم...

شرمنده طولانی شد🙏

چقدر عالی.خیلی خوبه که دل و به دریا زدی.چطوری شوهرتون راضی شدن؟؟؟

برای کارارایشگری ؟ خوب خیلی ذهن بسته داشت فک می‌کرد خانم های ارایشگر باد به سرشون میخوره و بیخیال زندگی میشن 😂خیلی سربسته گفتم دیگه ، ولی هم اعتماد کرد این چند سال هم کلا از چند سال پیش تا الان همه چیز خیلی تغییر کرده و عادی شده، خودش خیلی پشتیبانم شده چون علاقه و ذوقم و میبینه ولی امسال بخاطر دخترم نتونستم جایی کار کنم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
قشنگ نوشتی ان شا الله نسبت به قبل با قدرت تر ادامه میدید

ممنون از شما 😍همچنین بقیه ی دوستان انشالله اینجا همیشه خبر موفقیت هاتون رو بشنوم ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋