2777
2789
عزیزم سرگذشتتو خوندم ماشالله سنی نداری خوب موقعی فهمیدی که افسار زندگی نباید دست اینجور مردها باشه ه ...

اره واقعا چوب اعتمادم خوردم دیگه گذشته ولی  میتونستیم حداقل یه خونه متوسط داشته باشیم از اسباب کشی راحت بشیم 🙂بازم خداروشکر سالمیم  

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هشتصد تومن رو اگر خونه ندارین خونه بخرین تا اجاره نخواین بدین. وقتی خونه ندارین و میشه با هشتصد ...

سلام. دیدم خونه دلخواهمو نمیتوانم پیدا کنم. زدم تو طلا و دلار. منم مثل شما فکرمیکنم درباره خرید خونه

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام به همگی دخترهای نازنین گروه..

یاعلی گفتم و رفتم ۴۶گرم و ۷۵۰ سوت طلای دست دوم خریدم ۵۴۹ هزار و ۸۰۰ هزار تومان. (مظنه طلای خام ۱۱میلیون و ۲۰۰ هزارت). هرکس سردرمیاره لطفا بگه قیمت چجوری حساب کرده؟؟؟ انشاله شمام بخرید بیشتر از من

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام مجدد دوستان حال دلتون پراز ارامش...دوستان منم میخوام از مدیریت خرج ومخارج خودم بگم،شاید یکم متف ...

چه عالی 😍 ولی من اصلا هنر مربا و ترشی و این جور چیزا ندارم مصرفمونم کمه ، کیک ‌ و شیرینی ….. بازم متاسفانه بلد نیستم و علاقه هم ندارم ، ولی واقعا راست میگین خیاطی خوبه خصوصا برلی خودمون من برای اینکه شوهرم بد عادت نشه اخه خیلی خوش خیاله خودشو به زحمت نمیندازه قسط و وام برداره 😒دیگه خرج خونه و اجاره ها و ماشین و بچه ها با شوهرمه ، منم فقط برای خودم خیاطی می‌کنم خیلی خوب میشه برام ولی هر از گاهی بازم از بیرون خرید می‌کنم قیمت ها رو بفهمه ، فقط مانتو و کت و شلوار و گاهی شومیز دامن میدوزم  ، لباس مجلسی کرایه می‌کنم چون زحمت دارع لباس خونه با خودش میرم می‌خرم ،  فعلا در حد خودم و طلا پول ازش میگیرم که ( باشگاه و ارایشگاه و چکاب  و لباس ) و از ماه آینده برای پول پیش میزارم کنار چون نمیشع طلا خرید ، خلاصه اگه قدر زحمت هام میدونست خوب بود که متاسفانه قدر نمیدونه 🙂

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
شوهرت داره حسادت می‌کنه یه طورایی بهت 😂میخاد این مسیولیتو ببوسی و بزاری کنار اما تسلیم نشو یه مدت ب ...

بعیدم نیست 

خودش عاشق ریخت و پاشه 

باور کن دل درد شده از اینهمه خوردن 

شامم جاتون خالی خوردیم یه ساعت دیگه میخاد بگه چیزی واسه 

خوردن نداریم ؟

🫠

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
یعنی چکار کردین طلا نگهداشتین اما خونه نخردین ممنونم توضیح بدید

سلام عزیزم. والا قصدم خرید ۱۰۰٪ خونه بود ولی با پولی که من داشتم خونه مورد دلخواهم پیدا نشد. قیمت خونه ها با شکل و فرم شون مغایرت داره. رکود وحشتناکه. قیمت ملک زیادی بالاست. بالای ۳۰تا بنگاه املاکی رفتم. آگهی دیوار رو دنبال میکردم؛ خرید خونه خودش یک پروسه است  اینم بگم که نخواستم ماشین زیرپامو بفروشم بزارمش به روی پولم وگرنه خونه متوسط پیدا میکردم. میخواستم خونه ای باشه که بعدا بتونم راحت بفروشم و اذیت نشم یا اگه مجبور شدم برم توش ساکن بشم... در نهایت پولی که از دیه بهم رسیده بود رو رفتم طلا و دلار خریدم،، بی خیال خرید خونه شدم. بااینکه مستاجرم ولی دوست نداشتم بعضی از خونه های قولنامه ای در محله های پایینو مالک شم. من اعصابم بهم‌میریزه بعضی از محله های بی فرهنگ پا میزارم. خیلیییی عصبی میشم.

ضمنا ما آشنا و فامیل بنگاهی زیاد داریم که از بچگی توی کار خرید و فروش ملک هستند. اونا گفتن بازار ملک خوابید تا چندسال. چندتاشون بااینکه خیلی قدیمی اند املاکی شون رو جمع کردند و مغازه شونو دادند به اجاره. 

برادر خودم طی ۷ ماه یک خونه رو تونست بفروشه و بنگاهی و جمع کرد. گفت اجاره مغازه رو درنمیاره. راستی بچه ها یک املاکی اینجا برداشته خونه یک بنده خدا رو سرخود فروخته و پولشو خورده. اون بنده خدا بهش گفته بوده که بده اجاره... خونه قولنامه ای ریسکه. ما هم قوی نیستیم؛ نه پول داریم و نه پارتی پس نمیتونیم ریسک کنیم.

طلا و کمی دلار خریدم تا ببینم چی به سر اقتصاد کشورم میاد. کل مردم دلال شده اند متاسفانه.

سلام به همه ی عزیزانمن خیلی از صفحات عقبم فقط چون یه سری تحلیل فیک تو اینستا دیدم اومدم بگم کهتحت هی ...

سلام سفیدجان من میخوام خونه دوم روبخرم جای خوب شهره نصف پولش نقده نصف طلا

بااین پیام مردد شدم 

چرابرای سرمایه گذاری نخرم؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خانمای عزیز وقتتون بخیر من یه مشکلی دارمهمسرم تو‌‌ این دو ماه که من دارم خونه رو اداره می‌کنم همش سع ...

عزیزم چون من دقیقا توی شرایط شما هستم درکت میکنم چاره اش فقط سه روزه خرید کنید و تا اتمام سه روز هیچی خرید نکنید .فقط میوه مدرسه پسرتون جدا کنید .

هر وقت اومد گفت بده بخوریم بگو همه اشو یکجا خوردی بعد از کمبود هات بگو .بگو پول بده مثلاً پالتو چمکه بخرم یا اگه خونه و ماشین ندارین همینا بهونه کن .حالا با ملایمت .بگو 

اینقدر باید تکرار تکرار کنی تا ملکه ذهنش بشه . 

میتونی عمده خرید کنی خیلی اقلام را که پیش پیش  بخری پول خونه خرج بشه بگی اینا باهاش خریدم