2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه رفتم درخواست طلاق دادم و شوهرم دید جدی هستم رفتیم مشاوره و به غلط کردن افتاد ، گفتم باید مغازه ...

قشنگ نوشتی 

ان شا الله نسبت به قبل با قدرت تر ادامه میدید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام به همه ی عزیزانمن خیلی از صفحات عقبم فقط چون یه سری تحلیل فیک تو اینستا دیدم اومدم بگم کهتحت هی ...

عزیزم چطوری میشه نقره سرمایه گذاری کرد ؟

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
از خونه بابامم بخوام بگم بیش از حد بی مسئولیت ، بی برنامه ، نه میدونن پس انداز چیه نه حساب و کتاب با ...

عزیزم سرگذشتتو خوندم ماشالله سنی نداری خوب موقعی فهمیدی که افسار زندگی نباید دست اینجور مردها باشه هنوز خیلی فرصت دارید و باریکلا بهت زندگیتو جمع و جور کردی. منم چند سال پیش که هم همسرم و هم خودم شاغل بودیم  همسرم یک خونه ای که با هزار زحمت خریده بود به قیمت خیلی ارزون فروخت و پولش آت و آشغال خرید فقط به خاطر اینکه من سر کار میرفتم و خیالش از بابت هزینه ها راحت بود هر چی بهش گفتم نفروش گوش نداد. الان پشیمونه و یک درسی هم برا من شد که نمیذارم دیگه پول نقد تو کارت یا حساب بانکی دستش بمونه پولی دستش بیاد یا میگم طلا بگیره یا یک چیز برای پس انداز بگیره.

سلام خانم های عزیز من همیشه میخونمتون به جز یکی دوبار ولی هیچوقت پیامی نزاشتم. یه سوال بزرگ برام پیش ...

سلام عزیزم هر بچه ای با بچه دیگه فرق داره. من دخترم ۲ سال و ۱۱ ماهگی تونستم از پوشک بگیرم. از دو سال و نیمش شروع کردم قبول نمیکرد و فرار میکرد ولی تو ۳ سالگی قبول کرد و باز هم شب ها تو جاش کثیف میکرد تا ۳ سال و نیم که درست شد. در مورد حرف زدنش هم تا ۴ سالگی خیلی جملات دو جمله ای ساده و کوتاه میگفت  که من هم نگرانش شده بودم ولی اون زمان که جنگ دوازده روزه شد چند تا خانواده دور هم جمع شدیم و دیدم یهو شروع کرد به حرف زدن طولانی و کلا حرف زدنش درست شد الان هم مهد کودک میره که خیلی بهتر شده‌. حتما مهد کودک بفرست اگر تو چشماتون نگاه میکنه و دو سه تا دستور پشت سر هم که میگی انجام میده مشکلی نداره فقط زمان میخواد.

خانمای عزیز وقتتون بخیر من یه مشکلی دارم

همسرم تو‌‌ این دو ماه که من دارم خونه رو اداره می‌کنم 

همش سعی داره ایراد بگیره 

مثلا تخمه و آجیل و میوه یک شب در میون بین ۸/۹ بعد شام میارم 

برای هر کدوم ظرف جدا 

کمم نمی ریزم ولی چشمش هنوز عادت نکرده 

میره از قفسه تنقلات دوباره برمیداره تا موقع خواب مدام در حال خوردنه

برای آخر شب که سریال می بینیم ساعت ۵ انار دون کردم 

نفری یه کاسه سوپ خوری می‌شد 

از خواب بیدار شد 

پوست انار دید رفت سراغ بخچال

گلپر‌ زد نصف بیشترش خورد نوش جونش 😩🤣

بعد کیک پخته بودم تو قالب نقلی موادم کم بود

گفتم دیگه نخرم چون برنامه ریزی کرده کردم تا سر ماه

نصف اونم با چای خورد 

یه مشتم بادوم زمینی برداشت 

اصلا سیرمونی نداره پسرمم مثل خودشه 

خلاصه اینطوری ذهنم خسته میشه نمی‌دونم چیکار کنم

من تلاشم اینه از همه گروه غذایی مفید

مصرف کنیم و چیزی کم نزارم 

ولی ایشون نمیزاره

و همکاری نمی کنه من هر شب من بساط میوه و تنقلات دارم 

اینطوری پیش بره حذف می‌کنم 😵‍💫😵‍💫

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام به همگی دیروز رفتیم و دوچرخه ی پسرمم خریدیم و نگگگگم از شور و شوقشون🥹🧡🧡برای دوچرخه پسرم چون ...

چقد منتظر شدم و خوندم تا برسم که آیا برا پسرتون دوچرخه گرفتین

😁😁😁😁😁

خدایا برا منم از این ذوق های یهویی بفرست 

سامیه خانم چه کردههمه رو دیوونه کردهبا اهنگ بخونین یاد اون شعره افتادم خخخببخشید من با کامپیوتر میا ...

بچه ها ساعت یازده بیاین عکس بگذارم الان تو سایت هستم میدونم بگذارم باز بعضی بچه ها نمی بینند