2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما میشه برام دعا کنید 🌹❤️

کار همسرم کم شده تقریبا خابیده

صاحب کارش راضی بشه اینم اونجا کار کنه 

خلاصه نمیتونم درست توضیح بدم فقط راضی شه 

منم وام گرفتم 🥹

امروز همسرم گفت که زمستون کامل بیکارم 

قسط ها رو چی کنم 

مجبورم دو تیکه طلا که با فرض و وام خریدم بفروشم 😭

همیشه دو ماه سه ماه اول سال بیکاره 

ولی از الان بیکار شدن خیلی بد 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام خواستم منم تجربه خرابکاری های همسرم و بگم 😫 من ۲۸ سالمه شوهرم ۳۵ سالشه دو تا دختر دارم ۴،۷ سال ...

افرین دختر قوی و پراراده 💪💪💪

احسنت بهت که جانزدی 

شک ندارم زندگی خوبی رو برای خودت و فرزندات رقم میزنی 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
سلام آره عزیزم هنوز اعتیاد داره یه چند سال ترک کرد ولی الان دوباره چند ساله درگیرش شده

سلام تو که انقد باهوش و آگاهی چطور موضوع اعتیاد به این مهمی رو هندل میکنی مشکلات زندگیت و دردها و فشارها از همین ناحیه بوده هرچقدر تو بدویی باز مشکلات جلوتره  ، نمیدونم ولی حقته زندگی بی دغدغه تری داشته باشی و در نقش پرستار  و مرهم برای یکی دیگه در بیای ویه کم برای خودت مرهم بزاری ،هدفم نقد به تو نبود فقط چون هم جنس هستیم خواستم بگم بیشتر هوای خودتو داشته باش  معتاد ها سزاوار زن خوب نیستن

افرین دختر قوی و پراراده 💪💪💪احسنت بهت که جانزدی شک ندارم زندگی خوبی رو برای خودت و فرزندات رقم می ...

ممنون عزیزم من واقعا پخته شدم تو خانواده ی بی نظم و پر چالش بزرگ شدم که تا الان روم هست تاثیرش رفتم تراپی  بهتر شدم که اگه مشکلاتی که تو دوران مجردی داشتم یه دختر داشت  حتما تا الان صدبار خودکشی می‌کرد 😞با اینکه بابام  پولدار یود و هنوزم هست فرق و بین و رفتاراشون روم تاثیر گزاشته ، بعد از اون با شوهرم ازدواج کردم بدون شناخت و بسیااااااار مامانی و حرف گوش کن بقیه الا من یه ادم  خیلی عصبی که زجرها کشیدم از دستش ، ولی الان بیشتر با سیاست و زبون گرفتمش ،  چیزی که هیج‌وقت تو خونه بابام یادم ندادن 😞، ۷ سال منتظر بودم برم ارایشگری ولی شوهرم نزاشت  با خیاطی سرم گرم بود ولی هیچ وقت راضی نبودم ، الانم نمیگم  بده هر چی ببینم بازار سریع میام میدوزم ولی چیز دیگه ای دوست داشتم باور کن وقتی رفتم کلاس هیچ کس نداشتم تمرین کنم آگهی دیوار میزاشتم تا کسی بیاد تمرین کنم خیلی سخت بود ولی جا نزدم به بعدم جا نمیزنم ، خیلی برای آینده دخترام نقشه دارم انشاللع بهشون برسم ❤️دوست دارم دوسه سال دیگه یه سالن خوب بزنم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋