2777
2789
عنوان

پول من نباشه هیچی نیستی

176 بازدید | 11 پست

اگر پدری به شما میگوید پول من نباشه هیچی نمیشی و دائم به رخ شما میکشد.  بسیار نگران باشید.  نه اینکه حرفش تلخ هست.  اتفاقا گاهی هدف خاصی ندارند.  ولی اثرات این حرف شما را در بزرگسالی ممکن هست به روزگاری دچار کند که اعتماد به نفستان بسیار کم هست و خود را بی عرضه میپندارید.   والدین عزیز: شما میتوانید کم پول بدهید ولی نباید ذره ذره اعتماد به نفس را در بچه های خود بکشید.  هر حرف شما تاثیرش مثل بمب هست. ترکش اول هم در چشمان خودت میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش پدرم بود پول میداد و حمایت میکرد 😂

تا یاد نگیری هیچ چیزی رایگان به دست  نمیاد حتی از سمت والدین تا اخر عمر در عذاب خواهی بود.  همه چیزهایی که داری را هزینه اش را یا جسمی پرداختی یا روحی.   (مخصوصا در خانواده های ابرانی )

وظیفه ش نیست پول بده؟🤔

حتما باید بده.  ولی من ستایشگر والدینی هستم که ماهیگیری را یاد بدن نه ماهی بدن هر روز.  حالا ماهیگیری چی هست؟ مهارت های زندگی کردن 

مهارت های زندگی کردن پول نمیشه

یک مهارت ساده زندگی کردن: پرهیز از ایده ال گرایی هست.  میتونم هزاران هزار جوان بهت نشون بدم که زندگی معمولیشون فدای ایده ال گراییشون شده و نابود شدن.    اما متوجه هستم که خود بی پولی بسیار خطرناک هست. ولی مشاهدات من میگه یک فقیر ممکن هست در نسل های بعدی پولدار بشن. ولی یک خانواده متوسط رو به بالا با فرزندان بدون مهارت احتمالا یکی دو نسل بعدیشون ضعیف تر از وضعیت فعلیشان میشود.  دقت کنید ما درباره عموم جامعه صحبت می کنیم نه کارخانه دارها 

یک مهارت ساده زندگی کردن: پرهیز از ایده ال گرایی هست. میتونم هزاران هزار جوان بهت نشون بدم که زندگی ...

مثلا یه جوون بدون حمایت خانواده چیکار کنه

یه مغازه بخواد بزنه بدون سرمایه میشه؟ سرمایه ندن منت غذایی هم که خونشون میخوری سرت بزارن؟

مثلا یه جوون بدون حمایت خانواده چیکار کنهیه مغازه بخواد بزنه بدون سرمایه میشه؟ سرمایه ندن منت غذایی ...

روی سخن من با خانواده های با پدر سمی بود.  شاید باورت نمیشه اون چسه پول را میدن کم کم عین معتادها میشن بچه ها.  ضعیف بی اراده و بدون اعتماد به نفس. این خانواده ها خطرشون به مراتب از خانواده های فقیر بدتر هست. فقیر چون چیزی نداره بچش پا میشه یک حرکتی میزنه. و یکی دو نسل بعد وضعیت عوض میشه.  خانواده سالم پولدار ایده ال هست. کم گیر میاد.  همه یک منتی میذارن‌.   باور کن با چشمام دارم میبینم فقیرترها دارن جای متوسط هایی با بچه های تنبل را میگیرن. 

خداروشکر من یک پدری داشتم که خودش هیچی نداشت بهم بده آس و پاس و بسیار منفور در جامعه بخاطر اعمالش، که الان خداروشکر رفت پیش خدا که دیگه کمتر باعث شرمندگیمون بشه.

من به وسیله جنم خودمم رشد کردم 

ولی خداروشکر کردم که مادری خوب خدا بهم داد.

هر پدری پدری نمکنه.

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خداروشکر من یک پدری داشتم که خودش هیچی نداشت بهم بده آس و پاس و بسیار منفور در جامعه بخاطر اعمالش، ک ...

رشد کردی چون هیچی نداشتی.  اگر چوس تومن داشت جوری اسیرت میکرد طوری که نفهکی از کجا خوردی.  خوشحالم برات.  من حرفم اصلا در تناقض با موضوع شما نیست.