2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا و اصلا هم نمیذارم دور ریخته بشه یعنی همش خورده میشه .چی بشه مثلا یه مشت اضافه بیاد اونم میریزم ...

بله منم دو ریز نمیشه .

وعده بعدی خورده میشه یا میره فریزر.

ما غذای حاضری مثل سوسیس و کالباس ژامبون و این چیزا خیلی کم درحد سالیانه دوسه بار مصرف داریم 

تمایلی به مصرفشون ندارم. همچنین مصرف کنسرو ها چه ماهی چه لوبیا و غیره درسال شاید یکی دوبار

پیتزا درست کنم فقط با گوشت یا مرغ بقیه مخلفات قارچ و دلمه و ...

بین غذاهای نونی فقط چند مدل رو تو خونه تقاضا هست. دیگع بالطبع مصرف برنجی زیاد میشه

چقدر شما عالی و کامل هستین واقعا عالی هستیناز رابطه قشنگی که با دخترتون ساختین بیشتر میگین؟؟ چجوری ا ...

وقتی دخترم دنیا آمد به هوش آمدم دخترم وگذاشتن بغلم ...همون موقع بوسش کردم درگوشش گفتم تو قلب منی بیرون از من قرار نیست هیچ وقت تنبیه بشی قرار نیست دعوات کنم تو می‌شی دوستم دخترم ازاین به بعد تو پدرم مادرم خواهرم برادرم هستی تو توی دنیا حتی از خود دنیا برام عزیزتر وقشنگ تری...هنوزم بوسش میکنم بغلش میکنم همین کلمه ها جمله هارو میگم ...چند روز پیش ازش پرسیدم از طرف من چند درصد امنیت مالی عاطفی احساسی تکیه گاهی تامین بودی از زمانی که خودتو شناختی تا الان ومن چند درصد بهت خسارت زدم چجوری میکنم جبران کنم ؟

گفتم جواب درست بده چون برای کلاس وجلسه هام لازم دارم ...

گف من بینهایت از همه نظر امنت گرفتم ازت جوری بودی که همیشه فکر میکنم مامانم هرکاری که بخواد وغیر ممکن باشه انجام میده برام خیالم راحته...

از اول اجازه دادم اشتباهات کوچیک انجام بده ونتیجه رو ببینه و بهش توضیح دادم ...همیشه به این نتیجه رسیده اگه تو هر موضوعی آگاهی نداره به حرف من گوش نده ضرر میکنه ...

اصلا سخت نگرفتم وولش نکردم شش دونگ مواظبش بودم...

همیشه آگاه وهوشیار کردم نسبت به پسرها...

هیچ وقت دعوا وتنبیه نشده از طرف من وباباش می‌دونه هراتفاقی بی افته بیاد بگه کمکش میکنیم نه دعوا...

همیشه هرکاری خواستیم بکنیم نظرشو می‌پرسیم وبه نظرش احترام میزاریم جایی نیاد زوری نمی‌بریم...

به سلیقه خودش احترام میزاریم ...

از بچگی جوری رفتار کردیم که انگار دخترمم خیلی نظرش مفیده ...

برای اشتباهاتش دعوا نکردم براش توضیح دادم ...نوزاد که بود به حرف کسی گوش نمی‌دادم که می‌گفتن بغل نکن بغلی میشه کار خودمو می‌کردم خب بغلی بشه مگه چی میشه مگه چند سال بچه س فوقش یه سال بعدش راه میره ...به تغدیه ش اهمیت می‌دادم هیچ احدوالناسی حق نداره باهاش بد حرف بزنه یا بی احترامی کنه...

بعداز جشن تکلیف بهش گفتم از فردا روزی یه دونه راز میگم بهش گف راز چی؟؟؟؟؟؟گفتم راز موفقیت کلی ذوق داشت تا بشنوه وهر روز بهش می‌گفتم...بچه که بود خونمون یه اتاق بود تو زیر زمین نم دار صب با ماساژ وبوس بیدارش می‌کردم می‌بردم مدرسه بهش میگم ببین درختا براش جشن گرفتن گل ریزون کردن برسی مدرسه ببینن آقای راننده بخاطر تو از خوابش زده تورو برسونه مدرسه بهت خدمت کنه ببین سوپری از خوابش زده بخاطر تو بیاد ازش خرید کنی ببین معلم ها بخاطر تو آمدن تا تو باسواد بشی ببین چقدر ارزشمندی که همه بخاطرت آمدن بهت عشق بدن حالا توام سعی تو بکن خوب بخون بزرگ شده این عشق وبرگردون به مردم ...

الان یادش می افته میگه مامان چه قدرت تخیلی داشتی منو از زیر زمین ۱۲متری جوری با حال خوب وانرژی مثبت آوردی بیرون من توهم زده بودم که از کاخ دارم میرم مدرسه اونم رو فرش قرمز مگه خیلی حس خوشبختی می‌کردم...😂😂😂

درماه شوهرم بعداز حقوق کارمند کرایه مالیات وقبض برق می مونه52000000به اضافه حقوق خودم 15000000قسط وک ...

ماشاالله 😍 هزار ماشاالله الان کامل خوندم از کارایی که برای زندگی ات انجام میدی احسنت 

فقط اگه میخوای نظر بدیم و راهنمایی کنیم 

یه بار دیگه ورودی و خروجی رو یه جا بنویس 

و بین صفرها یه ممیز بذار که جدا بشه مثلا اینطوری ۱۳۰۰/۰۰۰

اونطوری که نوشتی عزیزم سخت برام ،،چشمام اذیت میشه 

قسمت بالا ورودی 

قسمت پایین خروجی 

چه ایده ی خوبی عزیزم 😍👌با حرف شما منم به ذهنم رسید که از الان برای خرید های عید خورد خورد تو یکی ا ...

چقدرررر کیف میکنم از گزارش کارات 😍

هیچ وقت دوست ندارم به آخرش برسه 

یه زنِ همه چی تمام و کدبانو ❤️ به به 😍 واقعا به به 😍 

@royayezendegi‍ 

سلام دوستان خوبم به‌یاری خدا و انرژی که از شما گرفتم و یه نیمچه مدیریت 🤩😁از ماه گذشته و این ماه تو ...

خیلی خیلی مبارک عزیزم 😍

باریکلا به مدیریت شما دوست عزیز 

انشالله همینطور ادامه دارد بشه پس انداز های طلایی اتون 😍

سلام عزیزم ❤️ به نظر من بره صلاحتر درسته طلا سرمایه ای است امن 👌ولی از نظر طلا رُشد خودش رو کرده تا ...

مرسییی عشقیمم 😍❤️

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

چقدر شما عالی و کامل هستین واقعا عالی هستیناز رابطه قشنگی که با دخترتون ساختین بیشتر میگین؟؟ چجوری ا ...

عزیزم برای نوشخار فکری وکنترل کردن هیجانات منفی یه راهکار میگم بهت سرفرصت البته تجربه خودم هست وخیلی کار سازه ولی الان وقت نمیشه طولانی هست

همینطوره ولی الان چاره ای نیست ...ولی روح و روان آدم ارامش داشته باشه حالشم خوبه من سعی میکنم همیشه ...

ولی چقدر مامان باحالی هستی کاش منم میتونستم تا وقتی بچه هام تو خونم هستن  مثل شماباشم ومثل ملکه ها باهاشون رفتار کنم

خستگی هامو بزنم توخودمو ودلخوشی هاروباهاشون شریک بشم

خدا قوت

خوب قسط اول رو باید پرداخت کنید .

نمیزنه قسط اول کل مبلغ رو میزنه که باید با کارت خودم پرداخت کنم،شما میدونین باید چیکار کنم!؟؟گزینه اعتبار دیجی پی رو میزنم شماره کارت ازم میخواد

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

ماشاالله 😍 هزار ماشاالله الان کامل خوندم از کارایی که برای زندگی ات انجام میدی احسنت فقط اگه میخوای ...

۶۷میلیون وردی ۶۳میلیون خروجی یارانه سبد کالا هیچی نداریم و چون شوهرم سوپری هست کم اوردنی از دخل برمی‌داره برای خرید خونه وبرای جنس چک میدیم اما همیشه پراز چک هستیم وبه سختی جور میشه خیلی تو فشاریم شرایط جابه جایی مغازه نیست ومغازه کوچیک هست 

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده ۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم بر ...

چقدر حس خوب داشت پست‌هات

بازم بگو 

بعضی پستها واقعا ب دل و جان ادم میشینه مثل پست شما💜

چقدر حس خوب داشت پست‌هاتبازم بگو بعضی پستها واقعا ب دل و جان ادم میشینه مثل پست شما💜

عزیزمی نگاهت قشنگه چشم حتما ...

من همیشه خوانده خاموش بودم فکر نمیکردم تجربه هام به درد کسی بخوره ولی همونجوری که  من استفاده میکنم از تجربیات دوستان میام تجربیات خودمم میگم ممنون دوست عزیزبرای حس قشنگت