2777
2789

سلام دوستان ناخواسته باردار شدم والان ۴هفته هستم می‌خوام برم قرص سایتو تیک بخرم البته غیر قانونی چون الان دیگه اصلا نمی‌دن ..

نمی‌دونم واژینال بزنم یا بخورم ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم زیر زبونی هم واژینال ده تاشم تموم کن نصفه نیمه استفاده کنی کامل دفع نمیشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من ده سال پیش چهارتا زیر زبونی گذاشتم بچه سه ماهه رو سقط کردم😓😓😓

امسال خواهرشوهرم بالای چهل تا خورد تا سقط کرد اخرشم رفت کورتاژ کرد 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اول از خطراتش بگم،ممکنه دیگه حامله نشی،ممکنه بخاطرش رحمتو در بیارن،احتمال خون ریزی شدید،اگه میتونی م ...

پس تو بیمارستان از چه قرصی استفاده میکنن؟؟

همینا مگه نیست ..

من قبلاً سقط داشتم فکر کنم از اینا واژینال برام زدن

پس تو بیمارستان از چه قرصی استفاده میکنن؟؟همینا مگه نیست ..من قبلاً سقط داشتم فکر کنم از اینا واژینا ...

خب عزیزم شرایط داره خیلی ها حالشون بد میشه دکتر بالا سرشونه دوز مناسب ،عکس الهام به موقعه ،مگه شما نمی خوای تو خونه انجام بدی؟

🥴امضام نمیاد 
پس تو بیمارستان از چه قرصی استفاده میکنن؟؟همینا مگه نیست ..من قبلاً سقط داشتم فکر کنم از اینا واژینا ...

باید توبیمارستان باشی جلوی خونریزی زیاد تو بگیرن رحم خیلی خونریزی می‌کنه باید کنترل شه هم برای خودت خطر داره از لحاظ افت پلاکت...برای رحمم ممکنه به خاطر خونریزی شدید دربیارن

شما انجام دادی ؟؟

ن جونم من مجردم. ولی دوستم ک داشت از این قرصه استفاده میکرد کنارش بودم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند