2777
2789
یه سوال بپرسم ببخشید فضولی نباشه دوست نداشتید جواب ندید دخترتون ماشالله خانمه همسرتونم ظهر ها میان ن ...

بااینکه خودمم هم بیرون کار میکنم هم خونه اما بچه ها وشوهرم موظفند به هرنحوی که میتونند کمک کنند 

خدا قوت من جای شما خسته شدم 

نارنگی خوب گفتی😂😂😂😂پسرمنم عین پسرتو کم غذا و یه لقمه غذا ده دیقه دهنشه

دست رو دلم نزار انقد کلافه میشم بعضی وقتا اشکمو در میاره قورت نمیده 😑🤦🏼‍♀️ حرص و جوش میخورم عصبی میشم دعواش میکنم ولی از همون اول همین بود ۸ ماهه اینا بود موز رو له میکردیم نمی‌خورد بزور میدادم یعنی حرصت اینکه آیهان غذاشو درست حسابی بخوره مونده به دلم 

حالا باز خداروشکر زیاد اهل میوه هست ویتامین های مورد نیاز بدنش تامین میشه تا حدودی 

ولی عشق فست فود هم داره با خوراکی 

تو سن رشد هست برای همین خوراکی محدود کردم خیلی کم پیش میاد بگیرم براش مگر بیرون بریم هوس کنه یا دوست ندارم دست بچه ای رو نگاه کنه تو دلش بمونه 

ولی واقعا خسته میشم گاهی از دستش میترسم لاغره همینجوری ضعیف بمونه بدنش اذیتم میکنه این فکرا

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم عزیزممن خودم چند ساله که میخوام بلدرچینو بزارم جز برنامم ،هر دفعه تا پای خرید رفتم اما نتو ...

منظور  شما چون هورمون به مرغ زیاد 

راستش اکثرا مرغ مصرف بالای دارن 

اخه اصلا خواب مفید واسه خانم ها حداقل باید 7ساعت باشه این همه زحمت وفشار روحی بدون خواب باعث افسردگی ...

همینطوره ولی الان چاره ای نیست ...

ولی روح و روان آدم ارامش داشته باشه حالشم خوبه من سعی میکنم همیشه برای آرامش خودم تلاش کنم با جلسه ویس کتاب

تو رابطه با همه حدو مرز دارم وهمیشه حدو مرزو حفظ میکنم...سعی میکنم مطالعه داشته باشم با اینکه کار خو ...

یکجورایی معصومه دوم هستی افتخار می کنم به همنوعان وهموطنان خودم با این همه تدبیر ودرایت خدا حفظت کنه عزیزم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
یه سوال بپرسم ببخشید فضولی نباشه دوست نداشتید جواب ندید دخترتون ماشالله خانمه همسرتونم ظهر ها میان ن ...

موافقم میتونه بخشی از کارهارو به دخترش بسپاره مثل ظرف شستن که دیگه بیشتر از نیم ساعت زمان نمیبره 

یا ریختن لباس تو ماشین و جمع کردنشون دیگه تا این حد میتونن که به ایشونم فشار نیاد

تو خونه ما هیچ کس هیچ کاری انجام نمیده دخترم پنج بیدار میشه میره دانشگاه وسرکارم میره خسته میشه خودم نمیزارم کار کنه شاید کارم اشتباهه ولی ازش کار نمیخوام اما همه کار بلده اگه بخواد انجام بده آشپزی...

مرسی عزیزم 😘شغلم خیاطی بود تا یه سال پیش ولی بخاطر کمر وپاهام دیگه نتونستم الان فرشندگی میرم درآمدم ...

بیمه برای خودتون رد کردید ؟
همسرتون چی ؟
خیلی عالی که خواب کمی دارید البته اگه مدل بدنتون اینطور باشه.
درسته کار کردن خودش به زندگی نظم میده

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

موافقم میتونه بخشی از کارهارو به دخترش بسپاره مثل ظرف شستن که دیگه بیشتر از نیم ساعت زمان نمیبره یا ...

دخترم  دانشگاه میره وسرکار میره یکمم درس بخونه دیگه توانی نداره برای کار صب ساعت پنجم بیداره ...

بیشترازاین فشار بیاره پوست ومو روحی روانی داغون میشه

خب اینا تمام کارایی هست که باید انجام بشه و تمام کارهای هر روز بنظرم همون روز باید انجام بشه اگه بمو ...

اره واقعا برنامه ریزی خیلی خوبه.به نظرم خیلی دارین خودتون و اذیت میکنید ۴ ساعت خواب خیلی کمه.انشاالله که به بهترینها برسین با این حجم از تلاش،❤️❤️❤️❤️

سلام خانواده شما تقریبا مثل خانواده منه هفته ای چهار کیلو برنج مصرف میکنیم.بعد دوستان میگن سالی پنجا ...

منم اینجا دیدم گفتن مثلا سه چهار کیلو برا یک ماهشون. گفتم وای پس چرا ما مصرفمون زیاده کیسه ده کیلیویی ایرانی برا 1یک ماه نهایت۴۰روز

دخترم دانشگاه میره وسرکار میره یکمم درس بخونه دیگه توانی نداره برای کار صب ساعت پنجم بیداره ...بیشت ...

پس ایشون شاغل هستند 🌹

موفق باشید عزیزم عالی بود علمکردت کیف کردیم