2777
2789
عنوان

قرص سایتو تیک کسی مصرف کرده برای سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 45 پست
من ده سال پیش چهارتا زیر زبونی گذاشتم بچه سه ماهه رو سقط کردم😓😓😓امسال خواهرشوهرم بالای چهل تا خور ...

روزی چندتا ؟؟

چطوری خورد ؟؟

من هفته ۴هستم هماتوم هم دارم احتمال سقط زیاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید توبیمارستان باشی جلوی خونریزی زیاد تو بگیرن رحم خیلی خونریزی می‌کنه باید کنترل شه هم برای خودت ...

الان که اینکار را انجام نمی‌دن ..به دکترم گفتم قبول نکرد

چطوری خریدید از داروخانه؟؟میشه کامل توضیح بدید من واقعا نیاز دارم حالم اصلا خوب نیست

باید داروخونه آشنا داشته باشی یا معمولا ماماها انجام میدن اونم غیر قانونی .من مصرف کردم باعث‌کیست شکلاتی شد 

شما پیش ماما رفتید ؟نترسیدی تو خونه ؟؟

من داروخونه آشنا داشتم .ترس نه ولی دردش زیاد بود .اگه مصرف کروی الکی بپر بپر نکن سعی کن دراز بکشی . دردت زیاد بود فقط یه استامینوفن ساده بخور.ممکنه بیرون روی بگیری نترس چیزی نیست

عزیزم من چون ناخواسته است نگرانم ..هیچ کدوم از تدابیر اسلامی را رعایت نکردیم

ببخشید اگه اسلام براتون مهمه ک خب همون اسلام گفته سقط حرامه.

اگه حتی تهدید ب سقط هستی بذار خودش پیش بره‌ خودت کاری نکن. گناه داره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من داروخونه آشنا داشتم .ترس نه ولی دردش زیاد بود .اگه مصرف کروی الکی بپر بپر نکن سعی کن دراز بکشی . ...

خود داروخانه بهت گفت چطوری مصرف کنی؟

چطوری خوردی زیر زبونی ؟

واژینال زدی؟

چند ماهت بود؟

پس اینکه میگن خونریزی زیاده وباید رحم در بیاد چی؟

خود داروخانه بهت گفت چطوری مصرف کنی؟چطوری خوردی زیر زبونی ؟واژینال زدی؟چند ماهت بود؟پس اینکه میگن خو ...

از کسی که قرص میگیری خودش بهت میگه چطور مصرف کنی فکر کنم ۶تا کافی باشه .به فاصله یکساعت یدونه زیر زبونی یدونه واژن.به بعدش هم فکر کن چون ممکنه تا مدت ها عذاب وجدان بگیری من هنوزم بهش فکر می کنم اگه بود الا چقدری بود چه شکلی بود

اگر مشکل دار بیاد چی؟ ما بهم نگاه کردیم حرف زدیم ..

توکل ب خدا کن.امید بخدا.

این همه آدم سالم هستن همشون ک پدرمادرشون این چیزا رو رعایت نکردن. قطعا خدا نمیگه ب خاطر رعایت نکردن این مسائل بچتونو بکشین.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اگر مشکل دار بیاد چی؟ ما بهم نگاه کردیم حرف زدیم ..

بسم الله رحمان رحیم😂😂😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

از کسی که قرص میگیری خودش بهت میگه چطور مصرف کنی فکر کنم ۶تا کافی باشه .به فاصله یکساعت یدونه زیر زب ...

چ اصراری دارین ک راهنمایی برای سقط کنین