من داروخونه آشنا داشتم .ترس نه ولی دردش زیاد بود .اگه مصرف کروی الکی بپر بپر نکن سعی کن دراز بکشی . دردت زیاد بود فقط یه استامینوفن ساده بخور.ممکنه بیرون روی بگیری نترس چیزی نیست
عزیزم من چون ناخواسته است نگرانم ..هیچ کدوم از تدابیر اسلامی را رعایت نکردیم
ببخشید اگه اسلام براتون مهمه ک خب همون اسلام گفته سقط حرامه.
اگه حتی تهدید ب سقط هستی بذار خودش پیش بره خودت کاری نکن. گناه داره
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خود داروخانه بهت گفت چطوری مصرف کنی؟چطوری خوردی زیر زبونی ؟واژینال زدی؟چند ماهت بود؟پس اینکه میگن خو ...
از کسی که قرص میگیری خودش بهت میگه چطور مصرف کنی فکر کنم ۶تا کافی باشه .به فاصله یکساعت یدونه زیر زبونی یدونه واژن.به بعدش هم فکر کن چون ممکنه تا مدت ها عذاب وجدان بگیری من هنوزم بهش فکر می کنم اگه بود الا چقدری بود چه شکلی بود
اگر مشکل دار بیاد چی؟ ما بهم نگاه کردیم حرف زدیم ..
توکل ب خدا کن.امید بخدا.
این همه آدم سالم هستن همشون ک پدرمادرشون این چیزا رو رعایت نکردن. قطعا خدا نمیگه ب خاطر رعایت نکردن این مسائل بچتونو بکشین.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
از کسی که قرص میگیری خودش بهت میگه چطور مصرف کنی فکر کنم ۶تا کافی باشه .به فاصله یکساعت یدونه زیر زب ...
چ اصراری دارین ک راهنمایی برای سقط کنین