2777
2789
منم اینجا دیدم گفتن مثلا سه چهار کیلو برا یک ماهشون. گفتم وای پس چرا ما مصرفمون زیاده کیسه ده کیلیوی ...

ما سه نفریم

برنج ایرانی ده کیلو یک ماه مصرف میکنیم

خودتو با کسی اینجا مقایسه نکن

عزیزم میتونی بری پیش متخصص وبکی برات ویتامین و آهن و کلسیم اینا بنویسه من سالهاست میخورم دکتر بهم تج ...

معصومه جون من امروز به همسرم گفتم پول بده قرص کلسیم بگیرم 

چون 10 ساله قرص تیروئید مصرف می کنم باید قرص کلسیم بخورم

پوگی استخون نگیرم

گفت مادر من 7تا شکم زاییده هیچ کدوم ازینا رو هم نخورده و سالم هم هست الان که 80سالشه

به نظرتون من به این مرد احمق چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمی نگاهت قشنگه چشم حتما ...من همیشه خوانده خاموش بودم فکر نمیکردم تجربه هام به درد کسی بخوره ولی ...

نه اینطوری نگو

خیلی مفید بودن پستهات

چ مادر خوبی هستی

و قطعا اهل مطالعه هستی کاملا مشخصه 

ک مامان آپدیتی هستی👌👌

پاینده باشی ،💜💜

شما شمالی هستید؟ چند نفرید؟ فقط ناهار و شام برنج میخورید؟

سلام ترک هستیم عزیزم چهار شب برنج میذارم فردا ناهار هم میخوریم چون شاغل هستم دو وعده رو باهم میپزم.سه روز در هفته رو هم نونی میخوریم.برا دو وعده چهارنفر شش پیمانه میذارم که همون یه کیلو میشه که میشه هفته ای چهار کیلو .کنسرو وفست فود بندرت میخوریم .جمعه ظهر غذای بیرون .اگه غذا تو خونه درست نشه یا هله هوله خورده میشه یا غذای بیرون بخاطر همین سعی میکنم هر شب غذای خونگی درست کنم .

معصومه جون من امروز به همسرم گفتم پول بده قرص کلسیم بگیرم چون 10 ساله قرص تیروئید مصرف می کنم باید ق ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم ❤️

اگه خرجی خونه دستته یا همسرت ماهانه پولی بهت میده خودت بگیر بهشم نگو اگه میبینی درک و فهم نداره 

و یا اینکه اگه بیمه هستی برو بیمارستان پزشک عمومی مشکلت رو بگو برات بنویسه بگیر بیا 

همسرت ذهنیت ببخشیدا مزخرف و قدیمی داره 

پس این همه آدم سن بالا و پیر که مشکلات قند و قلبی و فشار اینا دارن دکتر نمیرن ؟ چ حرفیه

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

ببخشید من جواب میدم من برمیگردم از سر کار خسته ام و غذا درست کردن برام سخته از این جهت اخر هفته ها ف ...

هزار الله اکبر به این کدبانوی همه چی تموم😍😍😍هزار ماشاالله👏👏👏 

عزیزم از کارهایی که انجام دادید که رابطتت با دخترت اینقدر خوب باشه برامون میگی؟اخه منم ی دختر دارم ده سالشه می‌خوام بیشتر ازتون یاد بگیرم 

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده ۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم بر ...

سلام عزیزم

من خیلی کم میام سایت و کمی از پست ها را میخونم

اتفاقی پست شما را خواندم و لازم دونستم خواهرانه بهتون بگم بیشتر به فکر سلامتی خودتون باشید

حالا اگر گاهی هم همه چی طبق نظم و مقررات خودمون پیش نرفت طوری نمیشه

با این‌حجم از کارای یک شبانه روزتون که نوشتید واقعا من با خوندنشون خسته شدم .....

خودمو مثال میزنم..... عمرا اگر بتونم از استراحت و خوابم بزنم برای انجام کارهای منزل

باید حتما خوابم کامل باشه بعد به هر تعداد کارهای منزل رسیدم که رسیدم

اگرم نرسیدم یه روز دیگه انجام میدم

اگر بدخواب بشم یا خواب ناکافی داشته باشم خیلی بد خلق میشم و سردرد میگیرم

شما یعنی شب ها فقط ۳ الی ۴ ساعت میخوابید و این برای بدن خیلی کم هست 

سلامتی از هرچیزی با ارزشتر هست

موفق باشید 

سلام عزیزان من یک کیلو شیره انگور دارم مال پارسال انگار یکم ترش شده الان حلوا درست کردم خوب شده چیزی ...

من پنکیک هم با شیره خرما و انگور درست میکنم چون بچهام نمیخورن اینجوری به خوردشون میدم یا شیرموز درست میکنم بچهای من شیرین میخورن میریزم داخل کیکم میریزم کیک‌خیس زیاد نه درحد دوقاشق

درمورد مدارس غیرانتفاعی هرکسی نظری داره

من گشتم مدرسه هیات امنایی گذاشتم و‌یکم هزینه کردم‌که ثبت نام کنن و بجای هزینه غیرانتفاعی الان به صورت حرفه ای باشگاه میرن ‌کنارش زبان که جفت بچه هام‌ توورزش مدال چند تا اوردن و‌تومدرسه مطرح شدن

ولی از راهنمایی حتمن مدرسه غیرانتفاعی خوب میذارم بنظرم ابتدایی لازم‌نبود و دوس داشتم باهمه جور بچه باشه

ولی راهنمایی اوج بلوغه و دوس دارم بیشتر نظارت کنم البته نه هر مدرسه غیرانتفاعی

من پنکیک هم با شیره خرما و انگور درست میکنم چون بچهام نمیخورن اینجوری به خوردشون میدم یا شیرموز درست ...

میشه طرز پختش رو بگید ممنون🌸

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

چقدر خوبه که همه ی کارها رو خودتون انجام می دید منم بعضی کار مثل پودر سیر ،ترشی ،میوه خشک ،مربا ابقو ...

اگه خواستی یادبگیری برش زدن هات رو روی میز انجام بده، اگه روی زمین بشینی به دیسک فشار میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم خیلیم عالی منم اینکارو میکنم چند مدل غذا در نظر میگیرم بعد میرم طبق اونا خرید میکنم من حبوباتم ...

سلام من میوه خشک کن دارم مارک فوما ۱۶ سال پیش خریدم .ولی پاییز که میشه دیگه میوه خشک کن استفاده نمیکنم روی رادیاتهای خونمون دستمال آشپزخونه ميندازم هرچی میخوام خشک کنم میچینم شب تا صبح رو رادیات خشک میشه .بعضی میوه ها که دیر خشک میشه روشون یه دستمال نازک تمیز ميندازم میمونه تا کامل خشک بشه

سلام عزیزممن خیلی کم میام سایت و کمی از پست ها را میخونماتفاقی پست شما را خواندم و لازم دونستم خواهر ...

همیخوره عزیزم قبول دارم حرف شمارو ودارم رو خودم کار میکنم با همون جلسات

سلام عزیزممن خیلی کم میام سایت و کمی از پست ها را میخونماتفاقی پست شما را خواندم و لازم دونستم خواهر ...

همیخوره عزیزم قبول دارم حرف شمارو ودارم رو خودم کار میکنم با همون جلسات