2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانواده شما تقریبا مثل خانواده منه هفته ای چهار کیلو برنج مصرف میکنیم.بعد دوستان میگن سالی پنجا ...

نه اکی هست احتمالا بعضی ها هر روز برنج نمیخورن مثلا ما هر روز ناهار ها برنج داریم و شام اصلا برنج نمیخوریم و دو نفریم باز سالی 60 کیلو مصرف میشه حتما

در سال هم نهایت 3 بار مهمونی داده باشیم اونم هر بار ده نفر که مجموعا بشه 30 نفر در سال. اینم بگم حتما برنج رو توی پلوپز میگذارم و اصلا دور ریز نداریم 

ببخشیدمن جواب میدم،چون این مساله رومیخواستم برای خودم مشخص کنم،قبلا حساب کتاب کرده بودم وبراتون توضی ...

درسته ماهم یه دوستی داریم آشپزه. برنج هندی گفت 1کیلو6نفر.

منم یه کیسه رو یه ماه چهل روز میخوریم. به قول شما خانواده هم نزدیکم نیست که بعضی وعده ها حذف بشه.

شوهرم غذای پلویی فقط قبول داره. نونی شاید  از 14وعده در هفته  دو سه وعده

سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید من ۹ ملیو ...

سلام عزیز، من قبلا با یه کاربری دیگه میخوندم نظرات اینجارو، الان هم امروز داشتم میخوندم که پیام شما رو دیدم. 

من چند سال پیش یه بره از یه جایی گیرم اومد، الان همونا شده 3-4 تا، چند تاهم که فروختم و طلا خریدم ذره ذره. 

بره خریدن و نگه داشتن خودش خیلی دنگ و فنگ داره، ولی به جز اون، بزی که شما داری به قول خودتون یک سال طول میکشه تا کامل بزرگ بشه، هر 6 ماه یک بار زایمان میکن ولی نباید توقع داشت هنوز اون رو به دنیا نیورده، دوباره حامله بشه که، وقتیم داره شیر میده بره رو اگه حامله بشه امکان افتادن بره توی شکمش زیاده، از یه طرف دو قلو هم میارن، وقتی دو قلو میشه بچه ها ریز تر و کوچیک تر و به قولی ارزون تر میشن، امکان مرده زایی و... ایناهم هست. بره دختر هم از پسر اینجا ارزون تر هست و قیمت کیلویی زنده ارزونه، از یه طرفم اینکه اصلا وقتی بره به دنیا اومد بمیره و اصلا نمونه خدایی نکرده. 

از یه طرف اره سود خوبی داره اگه هزینه هاش با خودتون نباشه. دیگه این همه عیب و ایرادا و نقطه ضعفاشه

سقف خونه می‌ریزه تو سرشونشکم آدم رو کسی نمی‌بینه کهمن الان نمی‌دونم تو دیشب شام دوتا مرغ رو کردی اکب ...

وای عزیزم چقد پستهات آرامش و انگیزه میده به آدم

واقعا خوشحالم در این مسیر قرار گرفتم

دوستان منم در راستای کاهش هزینه ها اسباب کشی کردیم خونه جدید و بچه هام مریض شدن

شب ساعت ۱۰ همسرم اومد ک بچا هارو ببریم دکتر

کمی غر زدن ک پسرمون همیشه مریض میشه باسوادی و اسم داروهاشو یه جا مینوشتی و واقعا هم راست میگف و یاد حرفهای شما افتادم ک زن باید مدیریت داشته باشه

چون طی اسباب کشی شربت‌های نصف نیمه رو انداخته بودم

رفتیم بیمارستان و گفت طرف بیمه نیستند و ۲تا بچه ها میشه ۸۰۰

همسرم داشت مشخصاتشون میداد ک گفتم نمیخاد ۸۰۰تومن برا یه استامینوفن و ...۲۰ دقیقه رانندگی کرد و رفتیم بیمارستان طرف قرار داد ک هزینه اش صفر شد

میخام با اون ۸۰۰ بدم براشون چن سوت طلا بخرم انشالله

سلام خانواده شما تقریبا مثل خانواده منه هفته ای چهار کیلو برنج مصرف میکنیم.بعد دوستان میگن سالی پنجا ...

نه عزیزم چه عذاب وجدانی

ما خودمون هر وعده چهار استکان برنج می‌ذاریم هم ناهار میخوریم هم شام 

گاها یکم هم اضافه میاد که میذارم فریزر برای آش و اینا 

و یه روز در میون نونی و برنج میخوریم 

اینجا نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید عزیزم 

با اینکه هر وعده چهار ،پنج استکان بیشتر نمی‌خوریم 

ولی درسال ۱۵گونی، ده کیلویی برنج ایرانی مصرف داریم 

چون خونه ی ما رفت و آمد ،مهمون زیاد دارم ❤️ 

اکثرا باز میبینی اون وسط کم آورد به سال هم نرسوند 

وای عزیزم چقد پستهات آرامش و انگیزه میده به آدمواقعا خوشحالم در این مسیر قرار گرفتمدوستان منم در راس ...

خیلی هم عالی عزیزم ❤️ 

آفرین به مدیریت شما 👌

حتما تبدیل کنید که الکی قاطی خرج خونه نشه که از دست بره 

منم اینجا دیدم گفتن مثلا سه چهار کیلو برا یک ماهشون. گفتم وای پس چرا ما مصرفمون زیاده کیسه ده کیلیوی ...

دقیقا و اصلا هم نمیذارم دور ریخته بشه یعنی همش خورده میشه .چی بشه مثلا یه مشت اضافه بیاد اونم میریزم برا پرنده ها.به نظرم اونهایی که مصرف برنجشون پایینه یا نونی زیاد میخورن یا رژیم میگیرن .

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

چقدر شما عالی و کامل هستین واقعا عالی هستین

از رابطه قشنگی که با دخترتون ساختین بیشتر میگین؟؟ 

چجوری اینقدر خوب مادری میکنین 

بیشتر بگین بهمون لطفا 

واقعا بزرگترین ثروت ما فرزندانمون هستن 

چقدر اونجا که گفتین بچه ها سطل اشغال روحی ما نیستن قشنگ بود چجوری جلو هیجانات منفی خودتونو میگیرین 

متاسفانه من بچه هامو سطل اشغال روحی کردم 

واقعا مطالبتون عالی بود مرسی وقت گذاشتید واقعا ممنون

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید من ۹ ملیو ...

سلام عزیزم ❤️ به نظر من بره صلاحتر 

درسته طلا سرمایه ای است امن 👌

ولی از نظر طلا رُشد خودش رو کرده تا اینجا 

که اگه بره نهایت تا آخر سال 

سه چهار تومن بیشتر نمیره ،و از اونجایی که پولِ شما به یه گرم طلا هم نمی‌رسه ،که بگی یه گرم طلا گرفتم ،و طلا رفت بالا سه تومن ،سود کردم 

ولی با موجودی اتون گوسفند و بره ،خوبه ،از اونجایی هم که پدرتون پشتتتون هستند عالی هستش, انشالله میزنه دوقلو باردار میشه 😍و سالم به دنیا میان و بزرگ می‌شند و دارایی شما بیشتر و بیشتر میشه