سلام به روی ماه همگی دوستان
اومدم چندتا مورد ریز رو بگم☁️
۱.یکککک شب فقط یک شب غذا نپختم، پاشدیم رفتیم بیرون غذا خوردیم :)
گفتم چه کنم زیاد نخریم؟ با خودم طبق معمول کاهوهای امادهی توی یخچال رو برداشتم با لیمو و نمک که تو ماشین بخوریم.
خوردیم و همین یک کمی اشتها رو کم کرد.
باعث شد زیاد غذا نخریم الکی.
یک پرس کمتر غذا گرفتیم.
وگرنه چون ناهار هم نخورده بودیم، حتما ۴پرس میگرفتیم.
غذا شد ۱.۱۰۰ به جای ۱.۴۶۰
۳۶۶جلو افتادیم.
همسرم گفت بریم کنافه هم بخوریم بعد از شام که گفتم یک بار دیگه بیارمون، الان سیریم.
بگردمش، با اینکه دلش میخواست ولی گوش داد و نخرید.
۲.تولد دوستِ پسرم بود
برخلاف همیشه که بیشتر از توانم کادو میگرفتم
اینبار اندازه توانم خرید کردم
یک کادو ۳۰۰تومانی برای دوستِ پسرم و یک کادو۲۲۰تومانی برای خواهرش خریدم.که خواهرش هم خوشحال بشه.
۳.یک وام گرفتم از بانک مهر
که میدم همسرم باهاش سود های یک یا دو درصد رو طلا بگیره.
خداکنه سربلند بیرون بیاد.
خیلی امیدوارم.
۴.دخترم امروز میگفت مامان میشه من پولایی که میگیرم رو بدم برای روتینپوستی؟دوست دارم قرتی بشم.
با توجه به اینکه همیشه تا حدی قرتی بوده، بهش گفتم تو مدرسه خیلی بچه هاتون از این چیزا دارن؟گفت اره.
گفتم قبل از همه اونا، شما خودت قرتی بودی.
بادی اسپلش میزدی، روغن آرگان، تونر صورت… بالم لب،مداوم کرم میزنی و میزدی.
شروع کردم روی اعتماد به نفسش کار کردن. که فکر نکنه از بقیه بچهها که ماسک ورقهای و شامپوهای خارجی خاص میزنن چیزی کم داره.
براش حساب کردم که ماسک صورت وقتی از چین تا اینجا میاد و قیمتش درمیاد ۳۰الی ۵۰ تومن، بعیده واقعا توش خیار داشته باشه. بعیده کیفیت خوبی داشته باشه. خودت خیار رو بزن رو صورتت. ماهی یکبار هم از اون ورقهای ها بزن که خوشت بیاد.
خلاصه کلی بهش حس خوب در مورد صورتش دادم.
در نهایت وقتی دیدم متوجه شده این محصولات باعث خالی شدن جیب ما و پر شدن جیب فروشنده میشن، گفتم اصلا پول این چیزا رو نمیخواد از پول تو جیبی بدی، ما تا الان برات خریدیم، از این به بعد هم خودمون برات میخریم. هرچی خواستی بگو.
اینجوری با کمی همصحبتی، جلوی یک ضرر هنگفت رو گرفتم.
چون اینجور چیزها اونم در سن کم، هم پول رو هدر میدن هم پوست رو بدتر میکنن.
این هفته احتمالا کشوی لوازم آرایش و گلسرها رو مرتب میکنیم که چیزایی که داریم بیاد جلوی چشممون و مدام دلمون خرید اینجور چیزا رو نخواد.