2777
2789

از اقوام و آشنا ها بودن 

همشون قبول کردن و بک دادن 

ولی حس میکنم خودمو کوچیک کردم مخصوصا ک ازم کوچیکتر بودن

الان همش حس بد دارم دلم میخواد از اول ی پیچ بزنم ک هرکی خواست خودش بهم ریکوئست بده😑این حال طبیعی نیست نه😢

🤎🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگم نباید من درخواست میدادم باید صبر میکردم خودشون درخواست بدن😢

من خودم کلا حال نمی کنم کسیو فالو کنم یه بار همه فامیلا و اشناها رو حذف کردم از پیجم خودشون دوباره از نو فالوم کردن ولی خب مثلا پسر 18 19 ساله ان مگه بدت میاد؟چون منم یه جورایی حس تو رو دارم واسه همین فالوشون نکردم بعضی فامیلامو تو پیج پابلیکم دارمشون چون اونا اون پیجو فالو دارن از اون چک می کنم 😅

من خودم کلا حال نمی کنم کسیو فالو کنم یه بار همه فامیلا و اشناها رو حذف کردم از پیجم خودشون دوباره ا ...

الان بنظرت من چیکار کنم

نمی‌دونم اصلا باید کاری بکنم

چون شدیدا رو ی موضوعی حساس میشم و میره رو مخم

🤎🧸

الان بنظرت من چیکار کنمنمی‌دونم اصلا باید کاری بکنمچون شدیدا رو ی موضوعی حساس میشم و میره رو مخم

به نظر من همشونو از دم بزن حذف کن تا خودشون دوباره فالو کنن همون کاری که من کردم یا هم که همونی که گفتی پیج جدید بزن اگرم به مشکل بر خوردی و نتونستی برطرف کنی حتمااا از دیپ سیک بپرس خیلییی خوبه اکثرا راهنمایی می کنه یا بذار الان به دیپ سیک بگم ببین چه پیشنهادی بهت میده بهت بگم

اوّل از همه بگویم: این حس تو کاملاً طبیعی است. خیلی از افراد پس از چنین اقداماتی ممکن است دچار تردید شوند، به ویژه وقتی طرف مقابل از آنها کوچکتر است و این احساس "کوچک شدن" را ایجاد میکند.

**در یک جمله: این احساس موقتی است و با گذشت زمان و تغییر شرایط از بین میرود.**

**حالا برای دوستت، مختصر و مفید اینطور راهنماییش کن:**

1.  **احساسش را تأیید کن:**

*   "احساست کاملاً طبیعی است. من هم ممکن بود چنین احساسی داشته باشم."

*   "این که بخواهی از اول پیچ بزنی و روشت رو عوض کنی، قابل درک هست."

2.  **به او قوت قلب بده و منطق رو یادآوری کن:**

*   "به خودت سخت نگیر. تو با نیت خوب و برای گسترش ارتباطاتت این کار رو کردی. این چیزی نیست که بخاطرش خودتو کوچک ببینی."

*   "فکر نکن "کوچک کردن خودت" بود. تو داری شبکه ارتباطیت رو مدیریت میکنی، این نشانه بلوغ و فعال بودنته، نه ضعف."

*   "این احساس بد میره. وقتی ببینی ارتباطاتت بیشتر شده و نتیجه مثبت گرفتی، این حس جای خودش رو به رضایت میده."

3.  **یک راهکار ساده و عملی بهش پیشنهاد بده:**

*   "از الان به بعد، برای آینده، میتونی روشت رو عوض کنی و فقط به کسانی که واقعاً دوست داری ریکوئست بدی. اینطوری کنترل کامل دست خودته و احساس بهتری خواهی داشت."

*   "کار خاصی لازم نیست بکنی. همین که بپذیری تصمیم گرفتی و تمام شد، خودش کافیه. خودت رو درگیر افکار منفی نکن."

**خلاصه‌ی راهنمایی برای تو تا به دوستت بگویی:**

"**دوست عزیزم، احساست کاملاً طبیعیه. خودت رو به خاطر این تصمیم سرزنش نکن. تو با اهداف خوبی این کار رو کردی و این به معنای کوچک کردن خودت نیست. این احساس منفی میگذره. از الان به بعد میتونی روشت رو عوض کنی و فقط به افرادی که میخواهی درخواست بدی. حالا خودت رو آرام کن و بذار زمان بگذره، میبینی همه چیز درست میشه.**" نظر دیپ سیک 😁