2777
2789
یکم بیشتر روی فروشش کار کنین و کمی ارزونتر بدین تا زودتر فروش بره. وضعیت ابی ایران جالب نیست و در ای ...

خیلی لوکس و قشنگه و واقعا حیفم میاد مفت از دست بدم

توکل بخدا انشالله که هرچی صلاحه

ممنون از صحبتهای خوبتون لطفا بیشتر بنویسید ❤️در مورد خونه در منطقه گرون گفتین پر و بال میدم دم به دم ...

عزیزم در جواب حرفاش منم میگم دیگه

اینکه اگر بتونیم مثل خونه ی الانمون اون منطقه بگیریم خیلی خوب میشه. کدوم خیابونش بهتره. 

اگر اینجا بودیم اونوقت هر روز میرفتیم اون پاساژ مورد علاقمون

لا به لای حرفام از این میگم که دیدی چقدر زود قسط های خونه تمام شدن ( الکی میگم پوستمون کنده شد تا تمام شدن، به سختی پول خونه رو جور کردیم 😅) ولی تمام شد دیگه

اینکه ما 3 تا فاکتور مد نظرمون بود خدا نظر کرد بهتر از اونی که در توان داشتیم خریدیم

در واقعیت این منم که پشتشم، هولش میدم ، کمک فکری میکنم مدیریت میکنم ❤️

اما 

همیشه تو گوشش میخونم تو هر کاری اراده کنی، هرکاری که بخوای میتونی انجام بدی❤️

همیشه میگم من هرچی بخوام مطمنم دیر یا زود تو فراهم میکنی (در حالی که زندگیمون نواقصی هم داره) اما خوب تاکید میکنم روی توانایی هاش تا انگیزه بگیره 😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعا هستند و زیاد دیدیم.تو اطرافیان دیدم که زن ریال پول جمع نمیکنه و طلا نمیخره و میگه شوهر بای ...

دقیقا دقیقا 

صحبت‌هایی که کردید رو با تمام وجودم درک و تجربه کردم🩷

سلام عزیزان دلم، بچه ها من ترس دارم. یک دلهره و اضطراب درونی که از دیروز ولم نمیکنه. توی نزدیک های ما یک اقای باشخصیت و مهربون که حدود ۴۰سالشه و چندسالیه خیلی وضع مالیش خوب شده به تازگی دچار بیماری صعب العلاج شده و در حال درمانه. اصلا چهره بیمارشو دیدم بهم ریختم. اون شکل زیباش به چی تبدیل شده.... یا پسرعموی نادان خودم که تمام اموال پدرشو با نارضایتی قلبی خواهروبرادرا به مزایده برد و مالو تلف و حراج کرد. اونهمه عمو جمع کرد. پیاده میرفت تا سرکار. موقع بیماریش از مالش چیزی نفروخت که بمونه برای آینده بچه هاش ولی چی شد.... از دیروز حس بدی دارم. ترس وحشتناک.

میگم وقتایی که دعا میکنیم که خداروشکر که سلامتیم و یا خداروشکر که عزیزانمون در کنارمونن... اینها همش سرکاریه چون یک روزی هردوشو قراره از دست بدیم، واقعیت■

بچه ها ببخشید که اینها رو گفتم. من همش میگم اصلا مالی نخرم که بمونه برای آینده بچه ام که نمیدونم چه بلایی میخواد سر مالم که با زحمت و قناعت نگهش داشتم بیاره. این داستانا به روی من و همسرم تاثیر مثبت و منفی داشته..الان دیگه سعی میکنیم از حال لذت ببریم و زندگیو سخت نگیریم. البته من و همسرم ۴۰ سالمونه و بچه ای نداریم.

نمیدونم بچه دار شدن خوبه یا نه. 

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

مرسی مستانه جان مثل همیشه عالی راهنمایی کردیدبند اول نوشتید تفریح کم خرج پیدا کنید به این فکر کردم ن ...

نه عزیزم من کاملا ب اندازه درست میکنم. 

فقط یه بشقاب بیشتر میزارم اونم برای عصر بچه ها که از باشگاه یا کلاس میان تا شام حاضر شه گرسنه نمونن

چون غذا بمونه هیچکس نمیخوره اون وقت اصراف میشه

سویا هم من اصلا استفاده نمیکنم، چون باعث بلوغ زودرس در کودکان میشه اما بوقلمون با گوشتم مخلوط میکنم هم خوشمزست هم برکت میده به گوشت 💫

دیگه اینکه من کیک و اینا درست میکنم عکس میفرستم براش میگم با عشق برای تو درست کردم

یا منتظرتم بیای با هم بخوریم

البته که تمام تلاشمو میکنم که بهترین کیک رو درست کنم و دسر های مختلف

ولی یه جورایی میزارمش تو رودروایسی که اگر نخوره یا کم بخوره دل من میشکنه🤭

ما سالی یه بار شاید از قنادی شیرینی بگیریم 

برای خرید هم خودم انجام میدم بیشتر مواقع

اما اگر زیاد بخره هم دیگه هیچی نمیگم که حساس نشه

اما همونو مدیریت میکنم 

بهترین راه کار اینه بزاریش تو قسط

حرف از پس انداز نزن

فعلا با یه تیکه طلای خوشکل شروع کن 

مهم نیست پر اجرت بخر اما بخر

استفاده کن

من همیشه قبل از تولدم یا روز زن یا سالگرد ازدواج، آلارم طلا میزنم 😅

بسته به توان مالیش، یکی از این مناسبت ها شده 500 سوت ازش میگیرم که در مدار باشه

خدارو شکر نسبت به اوایل خیلی تغییر کرده بهتر شده و بیشتر به فکر زندگیمونه

ولی بازم..... 

سلام بچه‌ها روز جمعه‌تون بخیر خسته نباشید همگی خانم‌های خوش انرژی کدبانو و مقتصدبچه‌ها چند روزه مسئل ...

سلام عزیزم ، نمیدونم شغل و رشته همسرتون چی بوده ولی شاید بتونن برن مدارس غیرانتفاعی تدریس کنند .

همسر من هم الان ۷ سال هست بازنشسته شدن در سن ۴۲ سالگی ولی حقوق همسر من بیشتر هست یک مقدار و فعلا هم چون بعد از بازنشستگی خدا به ما ۳ تا بچه پشت هم داد و من هم شاغل هستم سراغ شغل دیگه ای نرفته و فقط بعضی وقتها پروژه ای کار انجام میده و فعلا داره دکتری میخونه شاید بتونه داخل دانشگاه حق التدریس درس بده .

سلام عزیزان دلم، بچه ها من ترس دارم. یک دلهره و اضطراب درونی که از دیروز ولم نمیکنه. توی نزدیک های م ...

اینقدر صفر و صدی به موضوعات زندگی نگاه نکنین دوست عزیز

اون وقت خودتون اذیت میشین...

مثل این میمونه که بگیم اصلا ماشین نمیخریم چون ممکنه بریم بیرون و تصادف کنیم و ....

یا اصلا سفر نمیریم چون ممکنه هواپیما سقوط کنه

مشکلتون اینه نگاه صفر و صدی به موضاعات مهم زندگی دارین. میگین چون بچه ممکنه این کارو کنه پس وجودش رو زیر سوال میبرین....

من 41 سالمه بچه ندارم و نخواهم داشت این تصمیم خودم و همسرم بوده و خیلی هم خوشحالم بابتش و اصلا ذره ای تردید ندارم ولی اینکه بگم بچه ندارم چون بچه میشه وارثم یا پولمو بالا میکشه تفکر اشتباهیه

مثل اون شخصی که میگفت کسی که بچه نداره نباید چیزی داشته باشه چون پس فردا وارثی نداره و برای چی مال و منال باید داشته باشه و این هم باز همون نگاه صفر و صدی هست ...

چیزی که من باهاش مشکل دارم این نوع نگاه کردن به زندگی هست که خیلی اون وقت برای  ما ادمها اذیت کننده میشه و دلهره اور و وحشتناک میشه دنیا

اینکه یکی مریض شده یکی بچش کلاه بردار شده یکی مالش به فنا رفته نباید به ما ترس و وحشت بده 

دنیا پر از مثالهای واقعی این مدلیه ولی ما زنده ایم و زندگی میکنیم و فکرمون رو خراب اینده و فرداهای نیومده نمیکنیم..

سلاماول اینکه تا جایبکه میتونی وسایلت رو قسطی بردار اگه قصد فروش داری ، تو گروه مرد بازار اولین خروج ...

ممنون خانم اطلاعاتتو با ما در میون گذاشتی برای من خیلی مفید بود 

عزیزم اطلاع دارین تابستان سال آینده قیمت طلا رو تو چه رنجی پیش بینی کردن؟

سلام دوستان من ۴۰تومان دارم بنظرتون یه ربع سکه بگیرم وبقیشو دلار خوبه آیا؟

سمت ربع سکه نرو همش حباب 

تقریبا تو هفتاد درصد مواقع ضرر میده 

رو گرمی هشت تومن ربع سکه فکر کنم سی شش تومن بود 

در صورتی که الان که طلا یازده تومنه ربع سکه رو اگه بخرن که کلا نمیخرن و خیلی بد خرید شاید سی و پنج ازتون بخرن 

شما موقع خرید فقط دارید پول حباب رو میدید 

دلار هم به نظر من خریدش توجیه اقتصادی نداره 

بهترین چیز طلای دست دوم هست که حداکثر با سود هفت درصد بحرین 

سلام عزیزم ، نمیدونم شغل و رشته همسرتون چی بوده ولی شاید بتونن برن مدارس غیرانتفاعی تدریس کنند .همسر ...

مدارس که حقوقشون خیلی کمه ولی دانشگاه باز خوبه

همسر من نظامی بودن عزیزم

چند تا بچه دارین؟

مدارس که حقوقشون خیلی کمه ولی دانشگاه باز خوبههمسر من نظامی بودن عزیزمچند تا بچه دارین؟

پس مثلا میتونن برای تدریس درس دفاعی اقدام کنند .

باز به نظرم پرس و جو کنید .

من ۳ تا بچه دارم . 

همسر من سختی کار داشتن و ایران خودرویی بودن .

پس مثلا میتونن برای تدریس درس دفاعی اقدام کنند .باز به نظرم پرس و جو کنید .من ۳ تا بچه دارم . همسر م ...

منم دو تا بچه دارم 

خونه و ماشین و پس انداز داریم اما برای خرج روزمره دچار مشکل میشیم

چن تا شغل که بهش پیشنهاد شد من نپسندیدم

ممنون خانم اطلاعاتتو با ما در میون گذاشتی برای من خیلی مفید بود عزیزم اطلاع دارین تابستان سال آینده ...

برا تابستون نگفتن رو چه قیمتی ،  برا اردیبهشت خرداد گفتن حدود ۱۰ تومن .... 

تا پایان سال دیگه فک کنم ۱۷ ۱۸ ....

با این وجود بازم احتیاط کنید عزیزم چون شرایط حساس و هر آن ممکنه هر اتفاقی بیفته از ج ن گ گرفته تا ت و ا ف ق ....

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏