2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عالی که اینقدر سیاست دارین.خوشحالم که اینجا با دوستان باسیاستی آشنا شدم،🥰🥰🥰.اون قسمت که گفتین ت ...

زنده با‌شی عزیزم ♥️

حاصل سال ها تجربه ی زندگی متاهلیِ

وگرنه منم مثل خیلی از تازه عروس های دیگه کاملا بی سیاست بودم

فقط شنیده بودم باید مرد رو به زبون گرفت

که خیلی جواب نبود، کم کم یاد گرفتم چطور شرایط رو طبق خواستم پیش ببرم ❤️

و اینکه تشکر معجزه میکنه

من امکان نداره از ماشین همسرم پیاده شم و ازش تشکر نکنم، حتی اگر تا سر خیابون رفته باشیم، یا حتی اگر از مهمانی خونه ی خواهر و برادرش برگشته باشیم 

بازم تشکر میکنم، میگم دستت درد نکنه عزیزم خوش گذشت، یا مرسی با خستگیت مارو بردی بیرون 

ادامه هم نمیدم و پیاده میشم 💕

به بچه ها هم یاد دادم، گاهی خودم بشون علامت میدم بابا رو بغل کنید، ببوسید، همسرم هم ذوق میکنه که بچه هاش قدردان هستن 💫

و اینکه تو خونه ی ما احترام همسرم خیلی رعایت میشه، بچه ها اجازه ندارن بلند باش صحبت کنن، یا تندی کنن، 

نمیزارم بچه ها شکافی بین ما ببینن که سو استفاده کنن

چند روز پیش دختر کار بدی کرده بود، منم عصبانی بودم

گفتم تا چند ساعت با من حرف نزن نزدیکم هم نیا که دعوات نکنم

انگار نیستی 

بعد از یک ساعت رفت ب باباش گفت ب مامان بگو به خاطر تو منو ببخشه 😅

که منم روی همسرمو زمین نمیزارم 

که به جاش اونم منو بچه هامونو نتونه نادیده بگیره ✅♥️

مدارس که حقوقشون خیلی کمه ولی دانشگاه باز خوبههمسر من نظامی بودن عزیزمچند تا بچه دارین؟

عزیز همسر شما نظامی بودن به راحتی می‌تونند دفتر ساتا یا پلیس بعلاوه۱۰بزنند ولی باید وقت بزارید و برین دنبالش 

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

ممنون از نظر همگی💛با همسرم صحبت کردم گفتم مخارج این ماه زیاد شده نظرت چیه برنج پاکستانی اینبار بگیر ...

دقیقا مثل منو شوهرم

از هیچی خبرندارم به شدت پنهانکاره هرچی بگم میگه بمونه هفته بعد یا سرماه،بدقول هم هست بی نظم و بی فکر

از آینده مبهم میترسم هیچی نداریم هرچقدر با ترفندهای مختلف باهاش حرف زدم به جایی نرسیدم

کلافه و درمانده شدم

سلام عزیزان من یه سوالی داشتم❤️

دیجی پی رو دانلود کردم برای اینکه اعتبار بگیرم وارد برنامه میشم دریافت اعتبار میزنم فقط یک صفحه آبی رنگ باز میشه و رو همون میمونه با وب هم امتحان میکنم باز همینه

من از دیجی کالا خریدی نداشتم تاحالا دیجی پی اعتبار میده بهم؟

سلام دوستان ببخشید میدونم بارها توضیح دادین ولی الان استرس دارم نمیتونم پیدا کنم خواهرم فردا چک داره میخواد از ویپاد وام بگیره پیام اومده که با چکیار میتونی بگیری لطفا یکی برام توضیح بده مراحلش چه جوریه ممنون از لطف شما