2777
2789
خانما سلام معصومه جان کجایی من خیلی ناراحتم واقعا انگیزه برای ادامه دادن ندارم....شوهرم یه وام ۲۰۰ ت ...

وا 🤔چه تیکه ا ی🤨اهمیت به این حرف ها نده .. من خودم یه گوشی رده متوسط داشتم از مجردی که ۵ سال استفاده کردم بعد یه ایفون گرفتم پولش بود از همون اول ولی ترجیحم این بود اول طلا هامو تکمیل کنم به حرف مردمم اهمیت نده پولتم بده یه کار ترجیحا اجرت پایین طلا بگیر گذاشتن تو بانک هم اشتباهه اگه خدایی نکرده شرایط به سمت جنگ پیش بره ارزش پولت به شدت افت میکنه 

سلام عزیزم میشه موقع فروش روبمنم بگید منم میخوام بفروشم ممنونم

راستش شرایط طوری شده که اعتماد خیلی سخت شده...

اصلا شرایط الان، مثل هیچ وقت نیست ؛ طلا روزانه و ماهانه داره سقف میزنه و بالا میره اونم با سرعت باورنکردنی ....

من یه هفته ای میشه که عضو گروه مردبازار هستم و خیلی تعریفشو شنیدم  ....   الان وعده ژلای حتی تا ۱۵ تومنی رو میدن ..... 

نمیدونم تو بورس مهناز یادتونه که برا شاخص ۸ میلیونی تبلیغ میکرد بعد بورس با سر به زمین خورد و من و امثال من رو با خاک یکسان کرد ..... میترسم نکنه اینا هم با مهناز یه کاسه باشن !!!!! 

یه نفر دیگه م هست که از ریزش طلا میگه ولی این یکی ، انگار مرموز ... چون زمانشو نمیگه ؛ چون طبق تحلیل گروه مردبازار،  اسفند به بعد طلا ریزشش شروع میشه ولی این یکی که امروز میاد این خبرو میگه ، منو میترسونه ...

۶۵۰ تا ۷۰۰ تومن پول لازم دارم ، ۴۸ گرم و خورده هم طلا دارم ...  منم گوش بزنگم برا فروش ...‌ خودمم یه خانم خونه دار با اطلاعات معمولیم عزیزم و  بی نهایت سردرگم...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مستانه جان مثل همیشه عالی راهنمایی کردیدبند اول نوشتید تفریح کم خرج پیدا کنید به این فکر کردم ن ...

جدا از بحث مالی این پر خوری برای سلامت خیلی ضرر داره 

همسرتون چک اپ بده شاید خدایی نکرده مشکلی دارند 

مثل قند بالا/ مشکلات تیرویید و غیره 

عزیزم اولااا که هیچ وقت حرص و غصه ی کاری رو که انجام شده و وقتش گذشته رو نخور چرا که قطعااا تو اون ...

احسنت به این همه درایت ، چه دید مثبت و قشنگی دارید، خدا حافظتون باشه که تاپیک به این پرباری رو زدید ، من با خوندن این تاپیک خیلی انرژی میگیرم ، تمام خستگی هام از بین میره ، خدا به شما و معصومه جون و کوئین مریم ، کاربر ای داد وبیداد و مستانه و مادر خانومی ، لیلیث و تمام کسایی که تجربه و عملشون رو در اختیار ما قرار میدن و کاربریشون درست یادم نیست سلامتی و دل خوشی و عاقبت بخیری بده  

سلام‌به همگی 

امروز ما رفتیم سمت رشت نولاشال حراج‌خوبی گذاشته بود بعد هم چند تا مغازه دیگه سر راه دیدیم که همه با تارا قرار داد دارند و من تو تارا اعتبار خوبی دارم تک تک سلول هام داشتند من رو به خرید تشویق می کردند که من به این حس غلبه کردم چون واقعا وسیله زیاد دارم

باز وسیله دیگه ای می خواستیم بخریم که حدود ۴ میلیون می‌شد اما با یک تومن جمعش کردم 

قرار بود بریم کافه که سیر بودیم عوضش خونه چای سبز و خرما خوردیم 

و در نهایت شب همسرم برای کارش ضرر ۳۰ میلیونی داشت😂😂😂

راستش شرایط طوری شده که اعتماد خیلی سخت شده...اصلا شرایط الان، مثل هیچ وقت نیست ؛ طلا روزانه و ماهان ...

گفتی مهناز و کردی کبابم 😂😂😂😂

من غیر اون همه پولی که تو بورس به باد دادم 

یک میلیون و پانصد از همین مهناز خانم دوره آموزش بورسی خریدم این بیشتر آتیشم زد 🤭🤭🤭🤭

گفتی مهناز و کردی کبابم 😂😂😂😂من غیر اون همه پولی که تو بورس به باد دادم یک میلیون و پانصد از همین ...

هی خواهر ....

واقعا بعد از بورس ، شکستم ...

قبلش چنان با انرژی و پر از حس زندگی بودم که حد نداشت .... به خاطر خرید خونه ، شاید نون شب هم نداشتیم ولی کسی باور نمیکرد ما مشکلی داشته باشیم و همیشه پر انرژی و شاد ...

ولی بعدش شکستم :((  ساکت و سرد شدم فقط خدا میدونه چقدرررر اذیت شدم ... خودمو مسبب اصلی میدونم چون همسرم بدون خواست من ، هیچ کاری نمیکنه ....

بازم خدا هوامونو داشت ..‌ خدا رو هزار بار شکر ..‌. 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
راستش شرایط طوری شده که اعتماد خیلی سخت شده...اصلا شرایط الان، مثل هیچ وقت نیست ؛ طلا روزانه و ماهان ...

مرد بازار تو شمال اگر یادتون باشه گفت طلافروشی یا صرافی داره..!! من به حرفشون اعتماد ندارم 

خانما سلام معصومه جان کجایی من خیلی ناراحتم واقعا انگیزه برای ادامه دادن ندارم....شوهرم یه وام ۲۰۰ ت ...

عزیزم همه چی که سرمایه گذاری نیست یه گوشی مدل بالا بخر با یه قاب شیک 

نوسانگیرکه نیستی تا پول خرج نشده طلاتو بخر بنداز دستت یکم اجرت بالاتر طلا قشنگتر ایرادنداره بخر لذتشو ببر

شامم شیرینی خریدتون برید رستوران 

با انرژی جدید باز خودت یواشکی پس انداز کن

مرد ها سفت و سخت نمیتونن پس انداز کنن می‌خوان خوب بپوشن خوب بگردن اگه چیزی موند پس انداز کنن من اینقدر خودم تنوع طلبم همه چی تندتند عوض میکنم شوهرم باز غر میزنه میگه طلا های خاص بردار النگو برندار فقط چون کم اجرته سینه ریز خاص بردار

مرتب وسایلای خونه رو بروز میکنم گوشیمو تازه عوض کردم کمد لباسمو مرتب به روز میکنم بازم تو چشمش نیست میگه لباس بخر من میرم سرکارتو برو تفریح خخخخ کلا سبک مرد براساس ولخرجیه ناامید نشو توهم به جا و اندازه خرج کن فردا روکسی ندیده عزیزم

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

سلام منم شنیدم از ۱۳ اکتبر طلا و دلار و نقره ریزی هست.انشالله اونایی که نتونستید بتونند بخرن

ممنون از نظر همگی💛با همسرم صحبت کردم گفتم مخارج این ماه زیاد شده نظرت چیه برنج پاکستانی اینبار بگیر ...

سلام عزیزم منم تقریبا شبیه شمام.همسرم‌ولخرج .باز خوبه همسر شما سرمایه گذاری داره.ما که همیشه خدا به زور میرسونیم تا آخر ماه.دیگه رو نکنید پس انداز و.به نظر من حتما داره که به فکر خوراکی بقیه هم هستن.شما هم با خیال راحت خرج کن و واسه خودت هم پس انداز کن کم کم.به نظر من هم مرد خسیس و هم مرد بی حساب و کتاب آدم و پیر می‌کنه.هر دوش آزار دهنده است

سلام خانومای گل ایام به کام...من یه دسته گلی آب دادم که ازدیشب حالم گرفته است😔...دخترم النگوش شکسته ...

عزیزم شما الان غصه میخوری.خدایی ناکرده یه پول دکتر هم اضافه میشه.به نظرم خوشحال باش چون واسه خوشی خرج کردی.انشاالله بعدها ده برابرش برمیگرده تو زندگیت.۵۰۰ سوت که بماند ۵۰ گرم فدای سر دخترتون.خدا بزرگه