2777
2789

من‌بشدت مهرطلب یعنی دارم دق میمنم زندکی انقدر بهم سخته دلم‌یغل محبت حرف خوب میخواد ولی دریغ دریغغغغغ خدا ازش نگذره که داره نابودم میکنه انقدر توکوشیش‌میمونه توحال تا چشاش بخواد بسته بشه میاد پشت میکنه میخوابه 

در طول روز ته تهش دوکلمه حرف بینمون‌درمورد بچه یا فیلم بشه نه دستم‌و‌بگیره ن محبت ن بغل اصن هیچی خستم واقعا یمدت خیلیییییی بد شده خیلییییی قبلا غرور داشت ولی بازم‌بود اللن نمیدونم چ‌مرگشه خسته شدم انقدر مجبور شدم‌خسته بشم تا خوابم ببره همیشه هی التماس خدادمیکنم چی میشه بغلم بکیره  چی میشه بگه دوست دارم حسرت ی پیام ب دلم‌مونده بهم‌بکه دوست دارم😭😭😭😭

بعد میگن چرا انقدر خیانتا زیاد شده ب قران اگ ادم اشغال باشه و‌براش مهم نباشه راحت این محبت از یکی دیگ‌میگیره ن مثل من یسره در حال التماس دعام 

خیانت نمیکنه مطمئنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت تو تو فاز خودت باش 

برو بیرون

برو پارک با بچه ت 

با فامیلات و مادروخواهرت بگذرون

تو گوشیت فیلم ببین کتاب بخون

بذار خودش بیاد طرفت

بهشم بگو تو که اونوری میخوابی چه معنی میده پس پیشت بخوابم؟!

یکم ناز کن براش جاتو جدا کن ببین اصلا اهمیت میده

همسرم سرد و بی عاطفه نیست ولی من بهش بیشتر توجه میکنم مهر و محبت میکنه ولی من بیشتر میکنم و این گاهی ...

دقیقا همیهش ماهمین من بهش پیام عاشقانه میدم‌اون جواب میده مندمیگم دوست دارم اوندجواب میده من بغلش میکنم اصلا از سکت اون نیست جدیدا میگم‌بغل اینا کامل خرف شده هی غر میزنه ای بابا دست نزن بغل نکیر خوابم‌میپره خستم تومتوجه نمیشی چقدر بیرون‌اذیت شدم تا بخوام‌ناراحت بشم‌پشتم کنم شروع میکنه غر زدن توهین مردن ک‌بی جنبه ای خسته شدم هی قهر میکنی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
از همین همیشه میترسم برای ازدواج

بخدا هیچ خبری نیست راحتی محردی 

شاید خستس یا فشار مالی روشه فکرش درگیره چون میگی عوض شده یا از چیزی ناراحته کاری کردی ولی به رو نمیا ...

دغدغه کاری داره ولی نمیفهمه انقدر من‌اذیت میشم 

ببین کافیه من ی کلمه حرف بزنم غر بزنم انقدر دعوا راه میندازه توهین‌میکنه واقعا خسته شدم دلم‌میخواد ی مدت برم بمیرم دور باشم از همه چق

یه مدت تو تو فاز خودت باش برو بیرونبرو پارک با بچه ت با فامیلات و مادروخواهرت بگذرونتو گوشیت فیلم بب ...

از فردا همینکار میکنم بخدا انقدر خرم‌این مدت انقدر قلبم شکونده دلم فقط ی محبت ساده ازش مخواد قلبم اروم بشه