2777
2789
چی بگم والا من یه وقتایی میگم کاش از اول این همه تو مسائل مالی دخالت نمیکردم ... واقعا دیگه ذوق زندگ ...

از زندگیت لذت ببر گلم ما نباید وقتی وارد اینجور تاپیکها میشیم ناخوداگاه بیفتیم روی چرخه ای که حس کنیم عقب موندیم از زندگی. به وقتش خونه هم میخرین کافیه فقط کمی تو مسیر باشیم..لازم نیست اونقدر سفت و سخت بگیریم که فقط به خونه خریدن یا خونه دوم یا ماشین چندم فکر کنیم..زندگی رقابت نیست ما هم شرکت کننده مسابقه نیستیم که....کافیه فقط کمی بفکر پس انداز باشیم..واقعا اینکه حرص بزنیم برای خونه و ماشین  خدای نکرده جز بیماری چیزی عایدمون نمیکنه. میبینیم زندگی داره میگذره و بچه هامون هیچ لذتی نبردند خودمون همش بفکر اینده و فرداها بودیم...منم پس انداز میکنم ولی اصلا سفت و سخت نمیگیرم هر کسی یک مدلی داره مهم اینه بدون اضطراب و وحشت و ترس از اینده و حال ، فقط به راهمون ادامه بدیم و از دیروزمون بهتر باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اگه میتونید شعبه برید حضوری اگه نه خیلی باید تکرار کنید به جرات میگم سخت ترین وام عمرم برآی ...

سلام عزیزم مرسی از راهنمایی تون 

شهرمون شعبه پاسارگاد نداره 

انشالا شنبه اگر شد برم شهر مجاور 

شاید انجام شد 

ممنونم💚

سلام خانومای عزیز

منم به نوبه‌ی خودم از معصومه خانم و رویا خانم و دوستانی که اینجا پست گذاشتن و استفاده کردیم ممنونم

من از اول همیشه پس‌انداز مخفی داشتم و راحت پس‌انداز میکردم ولی بعد اینکه تو این تاپیک اومدم،یاد گرفتم عیار بخرم،وام ویپاد،حتی تارا و طلای کم اجرت و پارسیان و،،،

قبل این که با تاپیک آشنا بشم طلای۷درصد می‌خریم و کلی هم ذوق میکردم که خوب خریدم،ولی اینا یاد گرفتم طلای۴،۵درصد بگیرم خودم درصد رو حساب کنم و،،،،

قبل تاپیک من سکه‌ی پارسیان اصلا نخریده بودم،یعنی اعتماد به پارسیان نداشتیم،با پست های مفید دوستان و‌پیامهاشون شکر خدا بچهام سعی می‌کنند هر ماه شده به سکه‌ی۵۰سوتی بخرند و پس‌انداز کنند،قبلا پول جیبیشون رو الکی خرج میکردن و اصلا پس انداز نداشتن،الان شکر خدا پسر بزرگم۹تا پارسیان با وزن های مختلف و پسر کوچیکه‌ام۶تا پارسیان تا اینجا خریدن،بچهای من که مثل پدرشون اصلا پس‌انداز بلد نبودن،الان به لطف همین تاپینک تو پارسیان خریدن رقابت میکنند،خخخخخخ

من زیاد اهل پست گذاشتن نیستم فقط خواستم تشکر کنم از همگی،ان شاالله همیشه رزق و روزیتون در از خیر و برکت باشه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

از دوستی شنیدم به مناسبت هفته نیروی انتظامی خلافی خودروها رو اگر بپردازیم 50 درصد بخشودگی میخوره . واقعیت جزئیاتش رو نمیدونم سرچ کنین خودتون. من رفتم استعلام کردم خلافی نداشتیم و میخواستم اگر داریم با 50 درصد تخفیف بپردازمش. خصوصا اینکه تا امشب یا فردا فکر کنم زمانش باشه.. خودتون سرچ کنین اینو دوستم امروز صبح بهم گفت.

سردار حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به بخشودگی دو برابر شدن جرایم رانندگی در هفته فراجا، گفت رانندگانی که به دلیل دیرکرد در پرداخت جرایم، مبلغ جریمه آنها به دو برابر افزایش پیدا کرده، در هفته فراجا می‌توانند تنها اصل مبالغ جرایم را پرداخت کنند. طرح بخشش دیرکرد جرایم از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ مهرماه (هفته فراجا) اجرا می شود.

سلام خانومای عزیزمنم به نوبه‌ی خودم از معصومه خانم و رویا خانم و دوستانی که اینجا پست گذاشتن و استفا ...

پسر بزرگه ام که دبیرستانه تابستون رفت سر کار و به یکی از فامیلا کمک کنه،چند روز پیش با حقوقی که مونده بود براش،دوتا سکه۳۰۰سوتی خرید

پسر کوچیکم دیدم ناراحته که سکه‌هاش کمتر از داداششه خخخخخ،۳۰۰دست من پول داشت گفت مامان برام یه سکه بخر بابا پول جیبی داد بهت پس میدم(جیبی زیادی هم نمیگیرن،حدودا،نفری۴۰۰،۵۰۰)منم رفتم از اعتبار اسنپ سکه بخرم دیدم درسته قسطی میشه ولی نزدیک۲۰۰رو سکه ۵۰سوتی میکشه،امروز رفتم حضوری۶۲۰دادم یه سکه ۵۰سوتی براش گرفتم،البته بهش نشون ندادم می‌خوام بگم قسطی خریدم تا هر ماه به گردنش بیوفته از جیبیش پول سکه روبده،اینم از خرید امروز من خخخخخ

راستی مارک سکه‌ای که خریدم زردیس نمی‌دونم دیگه معتبره یا نه!؟؟

از زندگیت لذت ببر گلم ما نباید وقتی وارد اینجور تاپیکها میشیم ناخوداگاه بیفتیم روی چرخه ای که حس کنی ...

کاملا حق با شماست عزیز... من هم زیاد سفت و سخت نمیگرفتم اما تو ماه های اخیر با توجه به بارداری و خونه بدون آسانسور واقعا اذیت میشم و همین باعث شده بیشتر به فکر باشم.

ما از سال اول زندگی میتونستیم خونه بخریم اما همسرم به کمتر از ۹۰ متر تو محله خوب راضی نمیشد، هرسال اگر ما ۱۰۰ جمع کردیم قیمت خونه ۲۰۰ رفت بالا....

بچه م تخت داره اما جمع کردیم گذاشتیم گوشه اتاق چون جامون تنگه.وسایل برقی آشپزخونه تو کارتنه چون کابینت ها کمن.

بازم تو هر لحظه میگم الهی شکر تنمون سالمه 

خدایا شکرت  

خانمایی که برنامه اسنپ دارید 

حتما از قسمت سرمایه گذاریش استفاده کنید 

خیلی خوبه 

۲۰ ثانیه وقت میذاری 

۳ میلی گرم طلا هدیه میده رایگان

اگه از 100 نفر دعوت کنید ۳ میلیون و خرده رایگان واسه خودتون میشه 

حتی میتونید پارسیان تحویل میگیرید 

خانما وقت انتقام گرفتن از اسنپه خخخخ

خانما کد دعوت بزنید 

۳ میلی گرم به شما میده 

۳ میلی گرم به من میده

کد من این پایین هست 

ممنونم واردش کنید

FybXQvFHQ

پسر بزرگه ام که دبیرستانه تابستون رفت سر کار و به یکی از فامیلا کمک کنه،چند روز پیش با حقوقی که موند ...

دوستان یه چیزی که فکرم رو چند وقته خیلی درگیر کرده،که البته چندتا از دوستان هم همینجا گفتن که سر همین موضوع ناراحت هستند

من تقریبا یه ماه پیش کل طلاهای پس انداز زندگیم میشه گفت عمرم رو حتی طلای مجردیم رو با قیمت۷۵۰۰فروختم و با یکی از بستگان نزدیک که ایشون هم طلاشون رو فروختن باهم به واحد آپارتمان نقلی خریدم ایشون شاغله ولی من خانه‌دارم،خونه رو خریدیم که مثلاً اجاره بگیریم

الان۳۵۰رهن کامله،یعنی فعلا اجاره هم نمی‌گیریم

دستم کاملا خالی شده،حتی به جیبی بچها هم رحم نکردم

الان که طلا این همه بالا رفته و ملک تکون هم نخورده بعضی وقتها واقعا ناراحت میشم و افسرده

این همه مدت دنبال ملک کشتم و پایه معامله نرسیدم،تا ملک خریدیم و طلا فروختیم طلا پرواز کرد،واقعا نمی‌دونم چه حکمتی بود

واقعا ناراحتم و دستم خالی خالی،تازه کمی هم بدهکارم