2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم عصبی بد اخلاق بددهن افسرده فقط رو مخم رژه میره درسته ولی دست خودم نیس اصلا نمیتونم

منم متاسفانه همبن طورم همین دو ساعت پیش خواب بودم اومده من می‌زنه میگه پاشو من می خوام برم بیرون ی چند باری گفتم بیا و از روش های غیر مستقیم استفاده کردم اومده من نشگون زنبوری گرفته منم اولش خیلی خودم کنترل کردم برو خودم نمی آوردم که درد دارد اومد تو صورتم نشگون بگیر کنترلم از دست دادم منم ی نشگون رو دستش گرفتم گفتم ببین درد دارد

الان خیلی عذاب وجدان دارم

میگید الان خیلی عذاب میکشم میشه بیشتر توضیح بدید مگه این کار شما نتیجش چی شد؟؟؟

وقتی من داد میزنم بچم هم همون یاد گرفت پر خاش رو یاد گرفت دست بزن رو یاد گرفت همسن وسالاش رو میزد الان که بزر گ شده هم  به شوخی میزنن دستش هرز شده الان تو سن نوجوانیه اخلاقشون بد میشه این دیگه بدتر بچه فوق‌العاده خوب وبا ادبی هست اما متاسفانه مثل خودم نمیتونه تو عصبانیت خودشو کنترل کنه مهارت کنترل خشم نداره فردا همین بچه میخواد شوهر بشه پدر بشه اسیبش همش بر میگرده سمت من ازتون خواهش میکنم نکنید اینکارو برید دکتر آرامبخش بخورید ولی خودتونو کنترل کنید بخدا ضررش کمترهه 

وقتی من داد میزنم بچم هم همون یاد گرفت پر خاش رو یاد گرفت دست بزن رو یاد گرفت همسن وسالاش رو میزد ال ...

اجازه بدید من یکمی درد و دل کنم

من فوق العاده تا جایی که بتونم خودم کنترل می کنم اما ی جاهایی واقعا میبرم 

تا زمانی که با همسرم مشکل ندارم بازم خوبم اما امان از وقتی از دست همسرم اعصابم خورد باشد اصلا انگار چیزی به اسم اعصاب ندارم

اما وقتایی که من حالم خوبه تا جایی که میتونم باهاش راه میام اما واقعا بعضی وقت ها دیگه کنترل خودم یهو از دستم در میره

اجازه بدید من یکمی درد و دل کنممن فوق العاده تا جایی که بتونم خودم کنترل می کنم اما ی جاهایی واقعا م ...

منم تو6سال اول زندگی پسرم که دوران طلایی بود سختی های زیادی داشتم وهمونا اعصابم رو ضعیف کرده بود ولی اون موقع این همه اطلاعات نبود اینستا نبود حالا هست من همیشه میگم کاش الان بچه دار شده بودم اینهمه آگاهی ...

لطفا مادرهای خوبی باشید برا بچه هاتون ❤️🙏🏻

وقتی من داد میزنم بچم هم همون یاد گرفت پر خاش رو یاد گرفت دست بزن رو یاد گرفت همسن وسالاش رو میزد ال ...

یکی به حرف من رسید چه نتیجه ای میگیرید از زدن بچه فحش دادن بچه داد زدن به سر بچه

نگید بچه تا کتک نخوره ادم نمیشه😂👌

اوف خیلیی بده اخه من شوهرم بد اخلاقه با شوهرم مشکل دارم تو زندگی ولی خداروشکر برا بچم عصبی نمیشه خیل ...

متاسفم اسی 

مطمئن باش این کارایی که با بچت میکنی کارما پس میدی و شوهرت یا هرکس دیگه ای همین رفتارها رو باهات انجام میده جوری که توام بغض کنی و بترسی 

اون بچه پناهی نداره،به این فکر کن وقتی جیغ میزنی چقد میترسه و کسی رو نداره

مطمئن باش هیچ کاری تو این دنیا بی جواب نیست

منم اوایل خیلی بدبودم نمیدونم ازشیردادن بودیاچی ولی الان وقتایی که خیلی عصبیم واسه اینه که خیلی ازخودم توقع دارم خونه تمیزباشه غذاآماده باشه خودم مرتب باشم بعدشب که میشه میبینم من هیچ وقتی برای بچم نزاشتم هروقتم اومده سمتم قاطی کردم فک میکنم شماهم بهتره بیشترازهرچی به فکرراحتی خودتوبچت باش بیخیال اگه وقت نمیکنی موهاتوشونه کنی