2777
2789
تفریح کم خرج پیدا کن، پارک برید ساندویچ ببرید، سینما برید خوراکی بردار اونجا هم یه چیز کوچیک بخرید ب ...

ممنون از صحبتهای خوبتون لطفا بیشتر بنویسید ❤️

در مورد خونه در منطقه گرون گفتین پر و بال میدم دم به دمش می‌زارم چیا میگیدکه همسرتون تشویق بشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خوب نمیشه قلقش چیه

برا مصرف خودمون استفاده میکنیم ،برای مهمان نه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام خانومانظرتون راجع به خونه های مسکن ملی چیه؟ارزش داره که بخریم ؟مسکن ملی شهرِ ما یه مقدار دوره و ...

به نظر من خوبه ، مخصوصا ب عنوان اولین خونه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام خانوما به نظرتون اگه به خانوم متاهل با پول خودش پنهونی آپارتمان بخره،ممکنه شوهرش بفهمه؟مثلا سره ...

خب وقتی به اسم خودت بخری و همسر بفهمه عیبش چیه؟ 

منم همسرم وام گرفت اماده داد ب داداشش ترسید کم بیاره برا خرج الکی داداشش داد ماشین آلان بیست برابر ش ...

به نظرم تنها راه مواجهه با اینجور مردا اینه تا خرخره ببریشون زیر بار قسط و خرج تا فردین بازیشون گل نکنه🫠🫠

همسر من هم تازه فهمیده وام چقدر خوبه.میگه همه حقوقم رو کاش وام گرفته بودم و طلا خریده بودم

البته خداییش من به هیچ وامی نه نمیگم تا میتونم وام های مختلف میگیرم البته با درصد پایین نهایت ۱۴ درصد

خدایا شکرت  
برا مصرف خودمون استفاده میکنیم ،برای مهمان نه

میدونم چه جوری درستش میکنه 

شفته میشه؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام .در خصوص برنج پاکستانی،  من جایی برای محرم دعوت بودم برنج دانه ریزی بود شبیه ایرانی فقط بو نداشت منم گفتم چقدر برنج ایرانی رو در حجم زیاد تونستن خوب در بیارن که صاحب مجلس گفت این برنج پاکستانی دانه ریز هست که جنوب زیاد هست و از اونجا خریدن برای مراسمشون .دوستانی که عضو خانه کارگر هستند از کلاسهای اونجا غافل نشن یکی از بستگان گفتن بطور رایگان خودشون خیاطی و بچه هاشون نقاشی و زبان ثبت نام کردن و از کیفیت آموزش راضی بودند .

برنج ایرانی نسبت به پاکستانی خیلی بهتره ، حتی نیم دانه ایرانی، ما خودمون برنج نیم دانه ایرانی می‌خری ...

آره عزیزم اتفاقا من خودم سری آخر نیم دانه گرفتم خودم عاشق کته اش بودم اما همسرم چون ریز بود خیلی دوست نداشت الان همون ایرانی میگیرم همسرم ضد قناعتی😅❤️

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام آبی جاناز اونجایی که هردو یک مشکل یکسان داریم خواستم ببینم اقدامی انجام ندادی برای بارداری؟؟من ...

نه عزیزم هیچ کار نکردم همسرم با این شرایط فعلی راضی نیست سفت و سحت میگه ماه بعد بگذرونیم بعد  حتی آزمایش هم نرفتیم ببینیم دردمون چیه چهار بار وقت گرفتم ولی هربار به یه صورتی غیر مستقیم کنسل کرد منم بیخیال شدم و اتفاقا جلوگیری هم میکنم

درست میشه عزیزم انشالله بدون ای وی اف باردار میشی دوست من جنین کشت کرده بود ماه بعدش خود به خودی باردار شد 

عزیزدلم من واقعا تخصصی در این زمینه ندارم، میترسم اشتباه راهنمایی کنم♥️اما چیزی که به ذهنم میرسهاینک ...

عزیزم کاش بیشتر برامون بنویسی😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
میدونم چه جوری درستش میکنه شفته میشه؟؟

من خودم کته میپزم ،نه شفته نمیشه 

تفریح کم خرج پیدا کن، پارک برید ساندویچ ببرید، سینما برید خوراکی بردار اونجا هم یه چیز کوچیک بخرید ب ...

چقدر عالی نوشتید کلی الهام بخش بود💞

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

مرسی مستانه جان 

مثل همیشه عالی راهنمایی کردید

بند اول نوشتید تفریح کم خرج پیدا کنید به این فکر کردم نشده یکبار پارک بریم غذا از خونه ببریم کلا هرروز پلو خورشت و چلوگوشت درست کنم همسرم تفریحش رستوران 

غذاهای سبک مثل کوکو و کتلت و انواع املت و حتی همبرگر خونگی قبول نداره بگم میگه درست نکن بخاطر همین مصرف گوشت و برنج بالاست 

یه دوستی لطف کردن برام نوشتن سویا قاطی گوشت کنید

همسرم اصلا سویا نمیگیره میگه برای آقایون مضر😄

غذا همیشه به چشم کم میاد مثلا ما خوراکمون کم یک رون بزرگ برای دو نفرمون همراه پلو و مخلفات کافیه اما میگه بیشتر بزار وعده بعد میخوریم بیشتر میزارم وعده بعد نمی‌خورن 

کلا اون اضافه غذا من باید تنهایی بخورم یا دور ریز بشه 

یا مثلاً جدیدا هرروز از کافه عصرا انواع کیک و کوکی میگیره اگر خودم درست کنم نمیخوره یا بخوره یک ذره می‌خوره😕

یا بگم ژله یک بسته بگیر با چند بسته میاد😅

تو رو خدا شما از این کارا همسراتون بگید بدونم تنها نیستم🤭

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱