2777
2789
بچه ها من یکم طلا مخفی دارم زیاد نیس درحد پنجاه یا شصت تومنبه نظرتون بیارم وسط تو تکمیل کردن وسایل خ ...

سلام

اول اینکه تا جایبکه میتونی وسایلت رو قسطی بردار 

اگه قصد فروش داری ، تو گروه مرد بازار اولین خروج رو ، رو قیمت ۱۲۵۰۰ دادن ولی برا امسال تا ۱۴۵۰۰ و حتی ۱۵۵۰۰ هم احتمالش زیاد ...

اسفند به بعد دوباره میریزه و تا بهار آینده که میگن دوباره میاد ۱۰ تومن حدودا ....

اطلاعاتی که داشتم در اختیارتون گذاشتم ولی خودتون تصمیم بگیرید ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
برنامه خرید فروش انلاین طلا برنامش تو بازار هستممنون میشم اگر ثبت نام.کردیکد معرف من بزنیmilli-ftei8 ...

سلام عزیزم میشه شما که با میلی کار کردین جواب منو بدید ،چقدر طول میکشه پول فروش بیاد حسابم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان☁️❤️امشب با ۱۲۹تومان مایحتاج میوه و صیفی جات یک هفته رو خریدم😍سیب زمینی، پیاز، هو ...

عالی پیش میری👏🏻

و گزارش امروز من برای خونه نویی و مهمونی یک میلیون و سیصد خرج هدیه و شیرینی شد🤕

تازه سه عروسی و یک عقد پیش رو داریم

و خبر بدتر اینکه پس انداز مخفی رو کردم و تقریبا همش از دست دادم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام خانوما به نظرتون اگه به خانوم متاهل با پول خودش پنهونی آپارتمان بخره،ممکنه شوهرش بفهمه؟

مثلا سره یه چیزی،کاره اداری یا به یه شکلی متوجه بشه دیگه،

راهی هست که شوهر متوجه نشه

دیدین اطرافتون؟

سلام خواهران گلم؛ ازتون راهنمایی و مشاوره تخصصی میخواستم. خیلی وقته تایپیک ها رو نمیتونم دنبال کنم و ...

سلام به نظره من خونه بخر،

چون الان طلا به اندازه کافی رشد کرده البته شاید بالاتر هم بره ولی خب،از اونورم بری طلا بگیری یه درصدی روش میخوره،موقعه فروش یه درصدی ازش کم میشه،

خودتم میگی خونه ندارین،پس جدی دنبال خونه باشو خیال خودتو راحت کن

ای جان مباااااارکه 😍😍♥️♥️یه لبخنده گنده نقش بست رو صورتم همسرم میگه باز کدوم نی نی سایتی ازدواج کر ...

قربون خوش قلبی هاتون 😍😍😍

اخه چقدر شماها خوبین و مهربون 

الهی در  سلامتی و ثروت و شادی غرق باشید.

سلام خانوما به نظرتون اگه به خانوم متاهل با پول خودش پنهونی آپارتمان بخره،ممکنه شوهرش بفهمه؟مثلا سره ...

نه از کجا میخواد بفهمه 

دم اون خانم هم گرم ک چنین پشتوانه محکمی برای خودش ساخته 

اونم با پول خودش

واقعا قابل تحسین 👍👍

کلا پس انداز شخصی با پول خود ادم ی لذت دیگه داره تا با پول شوهر

نه از کجا میخواد بفهمه دم اون خانم هم گرم ک چنین پشتوانه محکمی برای خودش ساخته اونم با پول خودشواقعا ...

مرد زرنگ میفهمه

دهک بندی یارانه ها طبق دارایی های خانواده انجام میشه 

البته امکانش هم هست نفهمه

ولی خب زندگی مشترک این پنهون کاریا جالب نیست الا اینکه مرد شمر بن ذی الجوشن باشه

نفقه نمیده ، هر چند روز یه یار کتکت میزنه و ..

سلام عزیزم ممنون ار وقتی ک گذاشتیدهمسرم از ۱۸ سالگی تا الان ک ۳۵سالشه درس خونده زحمت کشیدهاول زندگیم ...

هر ماه ۷ تومن برای کازهایی  که همسرت گفت بزار کنار مخصوصا دندون که خیلی واجبه ۳ تومن  هم طلا بخر

خیلییی خوبه 😍ماهم تو ساختمونیم همینطوریم 😍یهو میبینی ساعت دو ظهر یه بشقاب قرمه سبزی میاد در خونه � ...

سلام عزیزم من همیشه با پست های شما حالم خوب میشه الان خیلی حالم گرفته بود تیروئید پرکار دارم یه دکتر هم رفتم ولی ازش انرژی خوب نگرفتم با خوندن پست شما حالم خوب شد شما اگر اشتباه نکنم تهرانیدمیشه یه دکتر غدد اگر سراغ دارید معرفی کنید یکی از خانم ها یه دکتر رو گفتن ولی سرچ کردم اطلاعات ش بالا نیومد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام به همگی 🥰🥰امروز قرار شد با همسرم بریم میدون میوه و تره بار سالها بود نرفته بودیم و اکثرا خرید ...

اونجا که گفتین سروصدای میدون تره بار 

همه رو تصور کردم،حقیقتا منم میرم میدون تره بار شهرمون اونقدرررررر حس خوبی بهم میده شلوغیش که حد نداره😂😂😂

مثل حس شلوغی دم عید میمونه که مردم خرید میکنن

تراپی من رفتن به میدون تره باره،وقتی فروشنده داد میزنه 

🤭🤭🤣🤣🤣🤣

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عالی پیش میری👏🏻و گزارش امروز من برای خونه نویی و مهمونی یک میلیون و سیصد خرج هدیه و شیرینی شد🤕تاز ...

ممنونم نگین جان😍

قشنگم خرج هدیه رو جدا میکردیم دیگه❤️ برای آبروداری، برای جبران محبتی که قبلا دیگران به ما داشتن🙏🏻شکر خدا که داشتی و تونستی ه‌یه و شیرینی بخری و سربلند باشی😇

پس انداز مخفی رو چرا رو کردی؟لازم بود؟

تجربه شد…

خانم هایی که الان حرفه‌ای شدن ، همه اوایل از این کارا کردن.

الان هم پس انداز مخفی رو گاهی میارن اما میگن از خانواده گرفتیم که همسرشون برگردونه.

شما هم داری حرفه‌ای میشی😘