2777
2789
سلام عزیزم چه جالب ماهم ۱۷ساله ازدواج کردیم ماهم فقط وام ازدواج گرفتیم😐😐منم ی شاهکارهای داره که اگ ...

سلام

منم یه چیزی بگم ما ۱۹ ساله ازدواج کردیم

ما همون وام ازدواجم نگرفتیم  

تا دو سال قبل که شوهرم از طرف اداره یک وام ۵۰ تومنی گرفت

سلام عزیزم خواهش میکنم .عزیزم من در مورد طرح بهان بلنک ملت اطلاعاتم کافی کافی نیست ولی میدونم طرحش ه ...

سلام مامان سبحان عزیز .

من دیگه تصمیم گرفتم از همون بانک ملی وام بگیرم طرح اعتبار ملی.

بام و نصب کردم و برای افتتاح حساب به شعبه مراجعه کردم.

گفت چه حسابی میخوای بش گفتم اعتبار ملی ۲۳درصد.

الان که بام رو باز میکنم 

هم نوشته حساب کوتاه مدت -اعتبار ملی 

برای گرفتن این وام طرح اعتباری 

دیگه نمیخواد حساب دیگه ای باز کنم؟

پیشاپیش ممنونم بابت پاسخگوییت خانم معلم مهربون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامم سلاممم 👀🌺دخترا اونایی که ایرانسل دارن و نت میزنن یه طرحی گذاشته ایرانسل با کد *4444*2*5# رو ...

سلام عزیزم

من الان این کد رو زدم اما همچین طرحی نبود

مهلتش تمام شده؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
خانومایی که عاشق وام هستندمن یه وام معرفی کنم شاید براتون جالب باشه وام بانک قرض الحسنه مهرکارمزد2 د ...

ممنون پول خودمون بلوکه میشه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام من چند دقیقه پیش فعالش کردم البته با ایرانسل من ، کد نزدم

از کدوم قسمت ایرانسل من عزیزم؟

من تجربه ی خرید نت برای خط ایرانسلم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنی

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

سلام 

این طلا تا کی قراره بالا بره ؟ 

حداقل قبلا خوب بود ماهی به بار بالا می‌رفت

الان امشب میخابی فردا بیدار میشی یه سقف جدید زده ،😏بابا هرچیزی حدی داره 😒

اعصابم خرابه

چند ماهه پول رو کارتمه ۴ گرم ازش کم شده با این قیمت 

خاستم تبدیل کنم پری روز اشتباه حداقل کاش ده تومن می موند 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام این طلا تا کی قراره بالا بره ؟ حداقل قبلا خوب بود ماهی به بار بالا می‌رفتالان امشب میخابی فردا ...

پس همین‌امروز برید طلا بخرید تا دوباره خوابیدید بیدار شدید طلا گرونتر نشده

چند روز پیش طلا فروشی بودم 

یه خانمی توی ۱۱۱۵۰ دو تا النگو خریدن ،خیلی هم نگران بودن ک نکنه طلا بریزه 

از اون روز طلا ریزشی شد 

ولی امروز ک نگاه کردم طلای جهانی رو به بالاست و دوباره رسیده ب ۱۱

من دیروز توی ۱۰۷۵۰ یه پارسیان با پول توجیبی پسرم خریدم براش 

سلام این طلا تا کی قراره بالا بره ؟ حداقل قبلا خوب بود ماهی به بار بالا می‌رفتالان امشب میخابی فردا ...

پریروز 10500بود دیشب تا10900رفت امروز11350بدون اجرت دوازده و خورده ای یعنی فاجعه اس لحظه ای میره بالا 🥱😰

چجوریه عزیزم ثبتنامش؟

برین اداره محل خدمت فرم پر کنید 

البته مدیرای مدارس اطلاع رسانی میکنن 

ما فرم پر کردیم دادیم مدیر

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دوستان قبلاً هم گفتن اعلام قیمت و ابراز نگرانی فضای تایپیک رو متشنج می‌کنه.

بیخودی صفحات پیش می‌ره.

صعود قیمت ها چیز جدیدی نیست.

اگر تحلیل با نتیجه گیری ندارید ازین کار اجتناب کنید

سپاس

💚💚💚

سلام دوستای خوبم گفتم تجربه خرید دیروز رو بگم دیروز با مادرم رفتیم خیابون و خرید کردیم بعد من حدودا یک ماه پیش رفتم برای همسرم زیرپوش خریدم یه جایی خریدم بهم دادن دوتاش 300دیروز با مادرم همین طوری از دستفروش پرسیدم همون مارک همون جنس رو دوتا دیگه خریدم 230😰🥲یعنی هفتاد تومن ارزون تر من یه وقت هایی روم نمیشه قیمت بپرسم ولی دیگه سعی میکنم حتما حتما چند جا بپرسم یا اومدم مثلا گوجه بخرم یکی گفت چهل اومدم این ور خریدم سی تومن🥲 این که معصومه ودوستان میگن چندجا بپرسیم واقعا باید اینکارو بکنیم🥲