2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آرد معمولی درست میکنم عالی میشه همیشه

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

من همیشه قنادی میخرم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره با آرد نون می پزن درست کردم خیلی بد مزه شد

من با ارد معمولی میپزم ....با ارد معمولی کیک خیس درست کن انواع طعم ها ازکاکائویی یا پرتقالی و وانیلی بگیر تا انواع میوه ای ها ....کیک اسفنجی بد میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من آرد قنادی میگیرم همیشه چون کیک خوشرنگ تر و سبک تر میشه ولی با آرد نون هم بدمزه نمیشه.  مشکل کیک شما چیز دیگه ای بوده 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من با آرد قنادی درست می‌کنم، ولی با آرد نونوایی و نون فانتزی هم درست کردم، فرقی نداره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
یعنی آرد نون چطوری مال من انقدر بد مزه میشه

آره. از نونوایی بربری گرفتم. شاید خوب درست نمیکنی

من کیک خیس دیروز درست کرده بودم خیلی خوب شده بود

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

قیمتش چقدره؟درست میکنی خوشمزه میشه

اخرین بار خریدم 60 تومن فکر کنم 

اره  کلا ما همیشه کیک تو خونمون داریم بخاطر بچه ها همیشه خوشمزه شده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من آرد قنادی میگیرم همیشه چون کیک خوشرنگ تر و سبک تر میشه ولی با آرد نون هم بدمزه نمیشه. مشکل کیک ش ...

خیلی دوست دارم بدونم مشکل از چیه همچی به اندازه ریختم