2777
2789

سلام دوستان خوبم 

من همیشه همراهتون بودم اما متاسفانه مدتی هست که مریضم 

یه هفته تمام سر گیجه و سردرد سمت چپ سرم داشتم 

و از دیروز تا الان اطراف سینه چپم درد می‌کنه 

خواهش میکنم ازتون عاجزانه میخام برام دعا کنید مشکلی نباشه 

بچه کوچیک دارم 

خیلی حالم بده 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ازدیجی طلا ی دیجیتال بخر بعد بفروش اون بالای صفحه نوشته طلای دیجیتالمن خودم هم خریدم هم فروختم

عزیزم نمیدونی اعتبار اسنپ پی چجوری نقد کنم ؟ 

ی تومن ولی نمیتونم از طلاسی خرید کنم 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیدونی اعتبار اسنپ پی چجوری نقد کنم ؟ ی تومن ولی نمیتونم از طلاسی خرید کنم

نمیشه عزیزم

یا ازتارا موادغذایی ...بخر

یا از اسنپ مارکت چیزهایی که لازم داری

طلا هم میتونی بخری بعد بفروشی 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام به همگی من همیشه خواننده خاموش هستم چهارپنج بارم پست نوشتم 

الان یه سوالی ازهمه کدبانوهای اقتصادی دارم

دوستان منزل ما ازطرف اداره همسرمون هست مدتی میشینیم ازاونطرفم خونه خودمون هنوز اجاره نرفته چون اول مهر اومدیم اینجا وطبیعتا مستاجر نیست

بخاطرهمین خیلی وضع حقوق وقسط ها اسفناکه😂الان مایه ماشین خیلی خوب داریم که دوستش میداریم ودقیقا همون چیزیه که خواستیم وتلاش زیادی هم برای بدست اوردنش کردیم الان من میگم ماشینو بفروشیم یدونه ساینا بخریم شوهرم بره بعدازظهرها اسنپ کار کنه بابقیه پولشم طلا بخریم. نظرتون چیه؟ یااینکه باهمین ماشین که صدی 9/10بنزین میسوزونه بره اسنپ؟ یاکلا نره اسنپ درسشو ادامه بده  وتاسال بعد که خونه اجاره بره بسازیم؟ 

لطفالایک نکنین. 
سلام نظر شخصی من .اگه موتور ماشین مشکل نداشته باشه همین کارکرده رو بخرین بهتره.برا استفاده کارکرده و ...

سلام گلم 

کارکرده ۶۰۰ 

ماشین صفر ۲۰۷ میشه ۷۰۰ و خورده ثبت نامی 

اگه اون صد و خورده رو داشتم یه ماشین ده سال نو تر می‌تونستیم بخرم 

حداقل تا دو سال اخ نمی‌گفت تعمیر و فلان..

حالا باز پناه بر خدا 🥰

آخرش همون کارکرده میشع

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام دوستان خوبم من همیشه همراهتون بودم اما متاسفانه مدتی هست که مریضم یه هفته تمام سر گیجه و سردرد ...

عزیزم انشالله هیچی نیست 

منم دقیقا مثل شما بودم رفتم دکتر برا سینه سونو مخصوص میگیرن اسمش یادم نیست گفت چیزی نیست 

فقط شش ماهی یه بار باید همه خانم ها چکاب کنن

حالا نوبت دکتر قلب گرفتم 

تا دو هفته دیگه برم بینم چرا درد می‌کنه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

یه چیزی که توی این تاپیک خیلی دوست داذم اینه که همه به دنبال رو به جلو بودنن و غر نمیزنن از گرونی و ...

چون فهمیدیم که با غر زدن و ناله کردن کاری از پیش نمیره پس دست به کار شدیم تا راههای جدید پیدا کنیم🥰

شما هم بفرما... بسم الله😍😍

عزیزم نمیدونی اعتبار اسنپ پی چجوری نقد کنم ؟ ی تومن ولی نمیتونم از طلاسی خرید کنم

برید توی برنامه طلاسی سه تا خط بالای سمت راست رو بزنید گزینه خرید اقساطی میاد پرداخت با دیجی پی و اسنپ پی داره .فکر کنم اگه اپلیکیشنش رو نصب کنید کارمزد کمتره

بچه ها من از اسنپ خیلی استفاده میکنم 

ولی اسنپ پی بهم اعتبار نمی‌ده

نمیدونید باید چیکار کنم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
برید توی برنامه طلاسی سه تا خط بالای سمت راست رو بزنید گزینه خرید اقساطی میاد پرداخت با دیجی پی و اس ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم اگر شد میام اینجا میگم 

بچه ها من از اسنپ خیلی استفاده میکنم ولی اسنپ پی بهم اعتبار نمی‌دهنمیدونید باید چیکار کنم

منم چند وقته مرتب دارم خرید میکنم اقساطم زودتر پرداخت میکنم ولی اعتبارم همون دو تومنیه ک از اول بود 

معلوم نیست اصلا چجوریه 

بچه ها من از اسنپ خیلی استفاده میکنم ولی اسنپ پی بهم اعتبار نمی‌دهنمیدونید باید چیکار کنم

از اسنپ فود استفاده کنی اعتبارت بالا میره

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من از سوپرمارکتش خرید میکنم شیرینی غذا سفارش میدم اعتبارم 20میلیونه

نمیدونم والا من سه چهار بار ۲ تومنی طلا خریدم 

عزیزم منم مثل شمام 18 سال ازدواج کردیمفقط وام ازدواجمون بود که گرفتو دوسال پیش که واسه وام مستاجر نو ...

سلام عزیزم 

چه جالب ماهم ۱۷ساله ازدواج کردیم 

ماهم فقط وام ازدواج گرفتیم😐😐

منم ی شاهکارهای داره که اگه بگم خودش یک کتابه.به قول خواهرم هر چی در میاریم فقط خرج شکم میشه.تاحالا که گذشته از این به بعد هم میگذره ،من فقط از این ناراحتم جایگاه آدم تو فامیل خیلی تحت تاثیر قرار میگیره، اگه از همه از نظر مالی کمتر باشی.

چند وقتیه هم که یکی از فامیل از رو خیر خواهی بهش گوشزد می‌کنه که از بقیه عقب نمانید ولی کو گوش شنوا.ما فقط یک خونه داریم یا خونه کوچیک و آپارتمانی.اینم اگه همین فامیلمون مجبورش نمی‌کرد ثبت نام کنه مسکن مهر نداشتیم. انشاالله خدا هم به  اول به همه بعد ما از جانب غیب ی نگاهی به زندگی مون بکنه.به قول دوستم خدایا یه معجزه بنداز وسط زندگیامون🥰🥰

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...