2777
2789
سلام عزیزممن الان این کد رو زدم اما همچین طرحی نبودمهلتش تمام شده؟

سلام عزیزم نمی‌دونم این طرح دیروز صفحه آخر طرحای پیشنهاد بود منم فعال کردم گفتم به دوستان هم بگم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزممن الان این کد رو زدم اما همچین طرحی نبودمهلتش تمام شده؟

سلام عزیزم این طرح واسه بعضی خطا فعال واسه بعضیا نه واسه من فعال ولی واسه خط پسرم نه الان امتحان کردیم تو قسمت ایرانسل منم واسه پسرم فعال نبود

سلام عزیزم این طرح واسه بعضی خطا فعال واسه بعضیا نه واسه من فعال ولی واسه خط پسرم نه الان امتحان کرد ...

ممنون عزیزم

بله ظاهرا همینطوره

برای منم فعال نیست

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم ، تنقلات ، ما خانوادگی عاشق تخمه سیاه هستیم و اونم معمولا قیمت زیادی نداره برا هر وعده شا ...

همیشه گفتم بازم میگم

واقعا هنرمند و کدبانویی😍😍😍😍😍

ایده‌ی خونه‌ی مهمونت عالی بود حتما انجام میدم 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
همیشه گفتم بازم میگمواقعا هنرمند و کدبانویی😍😍😍😍😍ایده‌ی خونه‌ی مهمونت عالی بود حتما انجام میدم

فدات بشم که سحر جونم 😍

شما لطف داری به من عزیز دلم 🙏

منم درس پس میدم پیش شما دوستای نازنینم ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

دوستان من خونم رو دادم رهن مرداد سال بعد باید از رهن درش بیارم که خودم برم ساکن شم ،الان ۱۸۰ دارم به نظرتون برم طلا بخرم که مرداد سال بعد بفروشم یا صبر کنم شاید بیاد پایین

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
سلام این طلا تا کی قراره بالا بره ؟ حداقل قبلا خوب بود ماهی به بار بالا می‌رفتالان امشب میخابی فردا ...

تا 12 خواهد رفت 

میتونید باطلاهای سبک پولای خوردتون رو طلا کنید 

یا با خرید صندوق های طلا 

برای اطلاعات بیشتر تو نت سرچ کنید

پس همین‌امروز برید طلا بخرید تا دوباره خوابیدید بیدار شدید طلا گرونتر نشدهچند روز پیش طلا فروشی بودم ...

من واسه سه گرم چهار گرم 

ک بعدش بریزه ناراحت نمیشم 

یک مبلغ بالا 

دو اینجا درصد خیلی بالا 

گرمی ۱۱ حاضرم بخرم 

ولی الان برم گرمی ۱۲ و نیم می افته 

حالا دیگه کاریش باید کرد 💔

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

تا 12 خواهد رفت میتونید باطلاهای سبک پولای خوردتون رو طلا کنید یا با خرید صندوق های طلا برای اطلاعات ...

اره منم الان یه تحلیل دیدم تا 12میره کلا به نظرم برای خرید طلا هرموقه پول بود باید تبدیل کنیم 

پریروز 10500بود دیشب تا10900رفت امروز11350بدون اجرت دوازده و خورده ای یعنی فاجعه اس لحظه ای میره بال ...

اره دقیقا همون بدون اجرت ۱۲ و خورده می افته 

کاش ده بود حداقل 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹