2777
2789
آخه تو این تاپیک یکسری یک جوری مینویسن آدم حس می‌کنه باید دیگه تمام فکرش جمع کردن باشه قبلاً هم نوشت ...

درسته من میگم وااای از روزی که خرج از دخل بیشتر باشه 

ادم هایی که حساب دستشون نیس تو روز تنگ دستی دستشون جلو مردم درازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

مبارک باشه دوست عزیز انشالله که دلت شاد باسه خوشبخت باشی به آرامش و آسایش بیشتری برسی 

واقعاااا من با ریتم خوندم تا باشه خبر خوش باشه انشالله 🥰🥰🥰❤️

ببخشید که سوال میپرسم ینی شما از همسرتون مثلا ماهیانه یا هفتگی پول میگیرید ؟به عنوان خرج خونه و لباس ...

عزیزم‌بچه ندارم  بله ماهیانه پول واریز میکنه برای خرج خونه  برای خودمم مبلغی جدا میزنه هر وقت بخوام خودمم‌حقوق دارم 

ولی من همون خرج‌خونه رو باکس بندی میکنم و به همه چیزا میرسم و باکسهایی که بمونه مبلغ ازش تبدیل میکنم 

از چیزی نمیزنم‌فدات شم  خیلی هم به خودم و پوستم  و سر وضعم میرسم اعتقادم اینه کسی نمیدونه من خونم تنهام چی میپوشم ولی از در خونم بیزون برم صد نفر با من سلام علیک میکنن و منو میبینن من  چهل و‌پنج دقیقه وقت گذاشتم به سر و صورت و موهام رسیذم (موهام‌ دکلره داره )  عوضش سه ساعت از کارم جلو افتادم و پونصد دادم برای قسط طلا  یک و پونصد هم تو میلی گلد خرید زدم  این هنر منه که از پس کارم بر میام 

یه وقتایی همسرم میکم خودم انحام دادم که یاد گرفته میکه پولشو از حساب خونه بردار  یه وقتایی نمیگم 

مثلا هفته گذشته  قرار بود سبزی هارو آماده تهیه کنم وقتشو داشتم خودم انحام دادم هزینه ای که بابتش گذاشته بودم کنار و برداشتم برای خودم ‌

تو باکس شوینده اسکاح پول گذاشتم مادرم پارچه پرده ای ازش اضافه مونده بود داد اسکاج دوختم برای دوسالم میرسه   ۴۰۰ تومن فقط برای یک سال سیو کردم  خربدابی که تخفیف داره تخفیفشو خودم بر میدارم چون وقت گذاشتم به جای اینکه از سر خیابون بخرم رفتم از جایی که عمده میده خرید کردم این وقت منه ولی براب آینده جفتمون پس انداز میشه

یا قرار بود شام بریم بیرون یکی فوت شذ همسرم رفت ختم پول زد به کارتم که برای خودت غذا سفارش بده هفته بعد میریم منم پاستا درست کرده بودم داشتم  با ولع همونو میخوردم جاتون خالی خیلیم خوب شده بود  گفتم باشه میگیریم عامااااا 😁😂

مرد و آگاهی بدی بهش بله دخالت میکنه من اگر دهتارو نگم بهش یکیو میگم من  موقعه جنگ هم پول نقد دستم بود هم طلا همسرم پول تو کارتش بلوکه شده بود پولو قلمبه گذاشتم تو جیبش گفتم برو هر چی  لازمه تهیه کن بعدا ازم پرسید از کجا نقد داشتی گفتم پول  زن داداشه  نقد داده کارت  به کارت کنیم براش خوب من هواسم نباشه باید از کسی میگرفتیم درسته ؟؟

همسر من جو بگیرتش  نمیشه کنترلش کرد  من خرج گذاشتم دستش  وام برداشتم. انداهتمش تو قسط هر چند کم عوض جفتمون پس انداز میکنم اونم صد میلیونی نیست که نهایتا ماهی ده تومن بشه نشه  ولی همونم غنیمته  تهشک همه اینا خونه خودش خرج میشه الحمدالله خانواده من نیازی به هزار تومن منم ندارم

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

مبارکه👏👏👏الهی خوشبخت و عاقبت بخیر باشید🥰🥰 .

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

بله درسته عزیزم ماشین هم تو کشور ما سرمایه هست.ولی به نظر من الکی پولتون رو به این ماشینهای درب و دا ...

حرف شما درسته عزیزم اما از حق نگذریم من شنیدم دنا پلاس و سمندسورن تو ماشینای ایرانی مناسب جاده ان ماشینای خوبین اما خب شما درست میگی ولی برای داخل شهر ماشینایی مثل همین ۲۰۷ و ۶  واقعن عالیه من که سالهاس راضیم واقعن عاشقشونم🤭  اما سوتفاهم نشه  قصدی از گفتنش نیس من همسرم سورنتو داره برای بقول شما جاده و سفر ولی چون شما گفتی پول به این آشغالا ندیم فقد توضیح دادم  وگرنه که هرکس نظری داره دلیل نداره بخوایم همو قانع کنیم🥲اما ماشین چینی خیلی خیلی پر خرج تره مثلا جلو پنجره fx (فونیکس ) الان حدود ۱۰۰ میلیون فقد کافیه یه جلو پنجره بخوره… حالا در کل هرکسی یه سلیقه شخصی داره تو ماشین 🫠

انشالا که همه بهترینارو داشته باشن که واقعن حق ملت ایرانه…🌱

به به 😍😍😍 چه خبر خوبی مبارک باشه خانم گل الهی که خوشبخت ترین باشی .

سلامم سلاممم 👀🌺

دخترا اونایی که ایرانسل دارن و نت میزنن یه طرحی گذاشته ایرانسل با کد *4444*2*5# رو بزنید ۵ گیگ اینترنت یک ماهه فقد پنج هزار تومن استفاده کنید منم دعا کنید 🙃❤️

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بله درسته عزیزم ماشین هم تو کشور ما سرمایه هست.ولی به نظر من الکی پولتون رو به این ماشینهای درب و دا ...

درسته ماشینهای ایرانی با ماشینهای خارجی قابل مقایسه نیستن ولی ما دنا پلاس داشتیم خیلی راضی بودیم چون ماشین دوم بود.فروردین به دلایلی فروختیم .آریزو 5 داریم کیفیت دنارو نداره

حرف شما درسته عزیزم اما از حق نگذریم من شنیدم دنا پلاس و سمندسورن تو ماشینای ایرانی مناسب جاده ان ما ...

ما یک ساینا صفر گرفتیم الان دو ساله و یک چینی صفر ساینا پدرمون درآورد با اینکه ده هزار تا کار کرده جنسش خوب درنیومد الان دنا نوشتیم که اگه دربیاد ساینا رو رد کنیم یا سری گفتن دنا داشبوردش بزرگه دو دل شدم تارا و سورن اصلا دوست ندارم 207هم همسرم گفت صندوق ندارع برامون خوب نیست

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن