عزیزمبچه ندارم بله ماهیانه پول واریز میکنه برای خرج خونه برای خودمم مبلغی جدا میزنه هر وقت بخوام خودممحقوق دارم
ولی من همون خرجخونه رو باکس بندی میکنم و به همه چیزا میرسم و باکسهایی که بمونه مبلغ ازش تبدیل میکنم
از چیزی نمیزنمفدات شم خیلی هم به خودم و پوستم و سر وضعم میرسم اعتقادم اینه کسی نمیدونه من خونم تنهام چی میپوشم ولی از در خونم بیزون برم صد نفر با من سلام علیک میکنن و منو میبینن من چهل وپنج دقیقه وقت گذاشتم به سر و صورت و موهام رسیذم (موهام دکلره داره ) عوضش سه ساعت از کارم جلو افتادم و پونصد دادم برای قسط طلا یک و پونصد هم تو میلی گلد خرید زدم این هنر منه که از پس کارم بر میام
یه وقتایی همسرم میکم خودم انحام دادم که یاد گرفته میکه پولشو از حساب خونه بردار یه وقتایی نمیگم
مثلا هفته گذشته قرار بود سبزی هارو آماده تهیه کنم وقتشو داشتم خودم انحام دادم هزینه ای که بابتش گذاشته بودم کنار و برداشتم برای خودم
تو باکس شوینده اسکاح پول گذاشتم مادرم پارچه پرده ای ازش اضافه مونده بود داد اسکاج دوختم برای دوسالم میرسه ۴۰۰ تومن فقط برای یک سال سیو کردم خربدابی که تخفیف داره تخفیفشو خودم بر میدارم چون وقت گذاشتم به جای اینکه از سر خیابون بخرم رفتم از جایی که عمده میده خرید کردم این وقت منه ولی براب آینده جفتمون پس انداز میشه
یا قرار بود شام بریم بیرون یکی فوت شذ همسرم رفت ختم پول زد به کارتم که برای خودت غذا سفارش بده هفته بعد میریم منم پاستا درست کرده بودم داشتم با ولع همونو میخوردم جاتون خالی خیلیم خوب شده بود گفتم باشه میگیریم عامااااا 😁😂
مرد و آگاهی بدی بهش بله دخالت میکنه من اگر دهتارو نگم بهش یکیو میگم من موقعه جنگ هم پول نقد دستم بود هم طلا همسرم پول تو کارتش بلوکه شده بود پولو قلمبه گذاشتم تو جیبش گفتم برو هر چی لازمه تهیه کن بعدا ازم پرسید از کجا نقد داشتی گفتم پول زن داداشه نقد داده کارت به کارت کنیم براش خوب من هواسم نباشه باید از کسی میگرفتیم درسته ؟؟
همسر من جو بگیرتش نمیشه کنترلش کرد من خرج گذاشتم دستش وام برداشتم. انداهتمش تو قسط هر چند کم عوض جفتمون پس انداز میکنم اونم صد میلیونی نیست که نهایتا ماهی ده تومن بشه نشه ولی همونم غنیمته تهشک همه اینا خونه خودش خرج میشه الحمدالله خانواده من نیازی به هزار تومن منم ندارم