2777
2789

سلام دوستای گلم

از اونجایی که اکثرا خانوما نمیرسن کل تاپیکا رو بخونن 

بیاین تیتر وار وام هایی که بصرفه هستن رو بگید  

مثل ویپاد بلو یا ملی و..

یه توضیح مختصر داده بشه و برای توضیحات جامع تر 

تاپیک مامام سبحان عزیز مراجعه کنیم

مثلا اگر کسی اطلاع از وام جدید با شرایط بصرفه داره بگه 

اخه الان وام خیلی تاثیر بسزایی توی خرید طلا و سرمایه گذاری داره 

ولی چون خیلیا تاپیک وام رو نمیرن از وام ها مطلع نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنون ار وقتی ک گذاشتیدهمسرم از ۱۸ سالگی تا الان ک ۳۵سالشه درس خونده زحمت کشیدهاول زندگیم ...

همسرت بهت گفته برو دندون درست کن یا یک چیزی یاد بگیر شما می گی طلا؟ همین کارها باعث میشه همسرها به خانم ها دیگه پول ندن 

به نظر من که طلا اشتباه هست 

حرف شما صحیح عزیزم ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره ...

عزیزم میرم بیرون برای بچه هامون از خونه میوه پوست میکنم میریزم توی ظرف  .با بطری اب 

بعد میریم بیرون میدم بخوره دیگه خرجی هم نمی‌کنیم ولی اون خوراکی باز هفته ای یکبار یا دوبار می‌خریم براش .ولی باز اگه بچه اتون خوش خوراکه کنار ظرف میوه یک ساندویج درست کنید مهم نیست دفعه اول دوم نخورد ولی دفعه سوم میخوره کم کم عادت می‌کنه 

اصلا بحث پول نیست بحث سالم خوری عزیزم .من دوست دارم بچم دهنش به سالم خوری عادت کنه نه به چیزهای مضر .ولی نمیشه مضر هم نخرید و کنترل شده می‌خریم براش .باز بعضی دوستان از خونه کیک درست میکنن میبرن حقیقتا من موافق این هم نیستم به هر حال قند ضرر داره من  ماهی یا دو ماهی یک بار کیک درست میکنم .اونم کوچیک .

من طرز فکرم اینه باز یکی دیگه نوع تربیتش یک جور دیگه است .من میگم تا بچه هام کوچیکن من اینجوری بارشون میارم بعداً دیگه بزرگ شدن پنجاه درصد عوض میشن پنجاه درصد ته ذهنشون همون سالم خوری میمونه .

باز اینجا دوستانی هستند مربا هم حذف کردن به خاطر قندش خوب من این کارو انجام ندادم نوع تربیت ها با هم متفاوته 

غنچه بیارید... لاله بکارید ...خنده بر آرید ...میره به حجله شاه دوماد❤️دیدین....دیدین ....دیددیدیننن. ...

بسلامتی مبارک باشه ایشالا همیشه در کنار هم دل خوش و سالم باشید 

عکس هم بسیار زیبا 

منم مثل شما مخالفم سالی گذشت ما کلا درحال دادن بدهی و قسط های سنگین خونه بودیم که الحمداالله پرداخت ...

حق با همسر و بچه هاست 

یک مدت زمان تنفس باید بهشون بدید 

اینجوری بدتر خودتون و اعضا خانواده رو اذیت می کنید 

یک مدت رها کنید هر جا هم همسرتون کم آورد اصلا سرکوفت نزنید 

پس انداز به چه قیمتی؟!؟!؟ 

سلام دوستای عزیزمیه مشورت ،ما یه خونه دیدیم منطقه متوسط شهرمون به قیمت ۱۶۰۰ ، دو خواب بزرگ و کمد دیو ...

سلام دوست خوبم🌹

راستش ما هم ۵ سال پیش که خونه مون رو میخواستیم  تعویض کنیم در همین دوراهی بودیم یعنی دو انتخاب داشتیم:

محله متوسط روبه بالای تهران متراژ بزرگتر 

محله بالای تهران متراژ کوچکتر 

حالا شرایط ما این بود که

با توجه به اینکه ما هر دو داخل خونه کار میکنیم و هم خودم و هم همسرم هر کدوم برای کارمون فضای اختصاصی و جدا نیاز داریم

و از طرفی چون تایم طولانی توی خونه هستیم فضای دلبازتر از نظر روحی برامون بهتر بود، 

دو تا سرویس بهداشتی جدا میخواستیم و حمام و دستشویی دوست نداشتم یکجا باشن،

مهمان هم اگه بیاد جای خواب براش میخواستم

پارکینگ و انباری هم نیاز داشتیم 

که با توجه به همه این موارد در نهایت انتخاب اول را معقولتر دونستیم

الان خونه مون علاوه بر همه مواردی که میخواستم، هم حال بزرگ و دلباز داره هم فضاهای اختصاصی برای کارمون،

بالکن دلباز برای گل و گیاه داریم که یه قسمتش رو هم قفسه بندی کردیم برای نگهداری حبوبات و برنج و ترشی و خیلی چیزهای دیگه. قسمت جلوش هم ورقه پی وی سی کشیدیم که خونه های روبه رویی دید نداشته باشن، یه پرده نازک ساتن ابریشم هم جلوش گذاشتیم که نور خوبی هم به خونه میده.

جالبه مالک قبلی این بالکن رو به عنوان یه فضای بی کاربرد انداخته بود و یه پرده چند لایه ضخیم هم جلوش گذاشته بود.

از نظر دسترسی هم به مترو نزدیکیم و هم بی آر تی 

یجوری که کمتر پیش میاد نیاز به بیرون بردن ماشین داشته باشیم مگر برای تفریح و مهمونی یا خریدهای سنگین.

شما هم با توجه به شرایطتون سعی کنید موردی رو انتخاب کنید که اولا داخلس راحت باشید چون خونه مکانی هست که باید آرام و قرار پیدا کنیم و هم نیازها و انتظاراتتون از خونه رو برطرف کنه.

اگه فاصله فرهنگی دو محله زیاد نیست به نظر من با توجه به شرایطتتون  مورد اول براتون بهتره

سلام به همگی

صبحتون بخیر و شادی

پاشید پاشید که چهارشنبه ست

❤️❤️چالش تمیز کاری داریم❤️❤️

لیست کارهاتون رو بنویسید و یکی یکی خط بزنید😊😊

✅اتاق ها زیر فرش و روی فرش جارو بشن

✅ کمد لباس ها و میز آرایشی مرتب بشه

✅پذیرایی جارو بشه ، زیر و رو

✅پنجره ها تمیز بشن

✅گردگیری بشه

✅ آشپزخونه

گاز و هود تمیز بشه

✅یخچال دستمال کشیده بشه

✅کابینت ها دستمال کشیده بشه

✅ سرویس بهداشتی و روشویی شسته بشه

سطل اشغالی های اتاق ها و سرویس بهداشتی و حمام خالی و شسته بشن

✅آخر کار هم یه دوش آب گرم بگیرید

آرایش کنید

لباس مرتب و تمیز بپوشید

عطر بزنید

به پاهاتون وازلین بزنید

پاشید تنبلی رو بزارید کنار

برای اینکه چالش تمیزکاری‌تون جذاب‌تر بشه، می‌تونید این کارها رو هم اضافه کنید:  

🧼 دستگیره‌ها و کلیدهای برق رو با دستمال ضدعفونی‌کننده پاک کنید  

🧺 ماشین لباسشویی رو با سرکه سفید یا شوینده مخصوص جرم‌گیری کنید  

🪞 آینه‌ها رو با شیشه‌پاک‌کن برق بندازید  

📦 کشوهای کوچک مثل کشوی میز تحریر یا کشوی وسایل خرده‌ریز رو مرتب کنید  

🌿 اگه گیاه آپارتمانی دارید، برگ‌هاش رو گردگیری کنید و بهش آب بدید  

و برای پایان روز:  

🍹 یه نوشیدنی خنک مثل شربت لیمو یا چای نعناع درست کنید  

🎶 یه موزیک شاد بذارید  

💃 با حس خوب از تمیزی خونه لذت ببرید

سلام دوستان عزیزم اومدم دین ام رو به تاپیک و معصومه جون که واقعا برامون زحمت کشیدن و از جون و دل مای ...

چه عالی 

واقعا پول های خرد که می گیم حالا این ده تومنه حالا این بیست تومنه و …. جمع بشه معجزه می کنند