2777
2789
سلام دوستان عزیز من منتظر وام۵۰ تومنی ویپاد بودم آماده بشهیه تیکه طلا بخرم الان وامم آمادست اما حا ...

به نظر من زود برو طلا بخر خیلی ارزش داره وپشیمونی هم نداره ببخشید برا گرفتن این مبلغ میشه بگید چکار کردید اخه من تازه ویپاد نصب کردم والان تونستم وام ۱ ملیونی بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برطبل شادانه بکوب 💃بالاخره وام دو تومنی باز شد حالا چیکارش کنم

عزیزم مبارکه .. از ویپاد گرفتی دیگه .؟ من تا حالا دوبار یک تومنی گرفتم 

خیلی زودتر از موعدم پرداخت کردم و حدود ۳ تومنی پول تو کارتم نگه داشتم و اینترنت هرروز از کارت ویپاد میخرم ولی دوتومنی برام باز نمیشه همش میزنه بهبود رفتار مالی 

شما چجوری کار کردی که ۲تومنی باز کرد ؟ 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
سلام عزیزم من از زرفام و سکه رادا و چند تا گالری دیگه ک اسمشونو متاسفانه بخاطر ندارم خرید کردمولی بی ...

سلام عزیزم ممنون  که وقت گذاشتی جواب دادی  الهی صندوقچه طلات پرسکه و طلا بشه تنتم همیشه سلامت 

میشه گالری که ازش با دیجی پی خرید میکنید که کارمزد کمی داره رو بگید؟اخه من اکثرا دیدم کارعاشون بیست ...

عزیزم منطودم طلای دیجیتال بدون کارمزد بود. اونجا که نوشته طلا با کادمزد صفر. ازونجا میخریم سریع میفروشیم

دوستان من دیشب یه سر زدم به طلاسی دیدم نزدیک ۱۲۸ تومن سود کردم. ۵۰۰ فقط طلا خریده بودم. که کلا شد ۶۲۸ تومن. فروختمش و  یه ۳۰۰ تومن هم روش گذاشتم و وسایل آشپرخونه که احتیاج داشتم خریدم.حس خیلی خوبی بهم داد چون خیلی وقت بود لوازم اشپزخونمو نو نکرده بودم. 😊

عزیزم خونه خودمو رهن دادم و الان توی این یکی خونه ساکنم و حالا نیازی به گفتن من نبوده هرکی خودش اظها ...

یه چیزی میگم تا تهش برو اونا از حسودی این کارو میکنم. مخصوصا وقتی حس بد میگیری یعنی ارسال کننده با حس بد گفته.

حواست باشه وقتی بهت حسودی میکنن یعنی کارتو داری درست انجام میدی💚💚

کلی مدت طلای دیجیتال دیجی کالا به مشکل خورده بود چون گوشیم خراب بود نمی‌تونستم کد ملی مو درست بزنم یه شماره اشتباه میشد بعدش که درستش کردم میزد اطلاعات کاربر تغییر کرده🤕از مرداد که طلا ۸تومن بود میخواستم با اعتبار دیجی پی بخرم دیگه آخرشم نشد با اعتبار دیجی پی شوهرم و دیجی کالا خودش خریدم.

💚💚💚💚💚

سلام معصومه جون الان که دارم برات مینویسم خیلی ناراحتم وگریه ام گرفته گفته بودم که برا خرید خونه ام ...

سلام عزیزم ❤️ خوبی فدات شم ♥️ ظهر قشنگت بخیر و نیکی باشه 

عه چرا دیگه گریه عزیزم ؟

خودت رو ناراحت نکن بهتر تو این موقع ها آدم های کناریت رو بشناس 

مگه با خواهرتون طی نکرده بودین که چه مدت پس میدین قرضشون رو ؟

احتمالا به ریال گرفتین قرض ازش ،ایشون هم دیده طلا کشیده بالا و پولش رو میخواد ..

به نظر من که می‌تونست یه کم صبر کن ،پس خانواده کی به درد همدیگه میخوره ؟ خواهر ،برادر ،کِی پُشت هم وایمستن ؟

عزیزم خودت رو اصلا ناراحت نکن ‌‌♥️اون دو گرم پارسیان رو زود بفروش بریز به حسابش و مابقی رو هم از حقوق اتون بدین تموم بشه بره 

یه یاداشتی بردار قرض اتون برای فرزندتون رو بنویس انشالله در روزهای خوش آینده که از لحاظ مالی اکی شدین کم کم بگیرین بذارین سر جاش 👌

الان فدات شم ♥️ خوبیت نداره که با داشتن مقداری  طلا دستتون رو بخونند ،و پیششون سر افکنده بشین  

قربونِ شکل ماهت بشم من 😘 مهم اول قرض خواهر 

میدونم که تلاشت بر اینکه زود قرضش رو ادا کنید 

چون تو پست های قبلی هم در موردش اشاره کردین ♥️

پس همون که عقلانی به نظر میرسه فروش ،پارسیان ها 

به اضافه ی حقوق این ماه که گرفتین ،مابقی اقساط رو این ماه نده ،کلا بده ایشون و خودت رو خلاص کن عزیزم ❤️