2777
2789

برا رانندگی ثبت نام کردم  پول ثبت نام رو قسطی دادم یه قسطش مونده ۲ و‌۶۰۰ جدا از  هزینه اینه نام و اینا شوهرم مشخص بود خیلی عصبی شده وقتی بهش گفتن  بقیه پولها رو بدین کاش من شاغل بودم   هزینه خودمو میدادم عههه خیلی از خودم خجالت میکشم که با این سنم درامدی ندارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک هزینه گواهی نامه بهت نمیده بعدا بهت ماشین میده؟؟؟

نه قرار نیست بهم ماشین بده شاید مجبور بش ماشینشو ب بده کارهامون انجام بدیم چون خودش بیشتر اوقاتش دبخاطر کارش شهر دیگه و ما بچه داریم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

واقعا دیگه این دوره زمونه همه باید یه درآمدی داشته باشن

دیگه مردی که هرینه گواهینامه برای همسرش براش زور داره همون بهتر از دوام نکنه خانم از صبح تا شب توخونه زحمت میکشه آخرش سر یه قرون دوزار پول منت سرش باشه 

واقعا مردا بی مسئولیت شدن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ببین حس نفرت نداشته باش ،که مرد پروتر میشه وظیفه کوچکوشه که خرجتو بده ،بهش میگن سرپرست خانواده ،اصلا شما رو درک نمیکنم که موقعه پول گرفتن اینجوری میکنید تازه باید منت سرشم بزاری

🥴امضام نمیاد 

منم درامد ندارم اوایل ک انقدر فشار نبود رومون همه چی خوب بود ولی جدیدا ک سخت شده شرایط خب هر کاری بخوام بکنم نمیتونم هر جی بخوام بخرم نمیشه باید اوکی بده یا کلی بگم قبول کنه البته ک میدونم فشار مالی روشه وگرنه قبلا اینحور نبود 

این روزا همش میگم کاش کار میکردم هم کمک بود هم برا خرجام انقدر رو نمینداختم نه بشنوم یا غصه انجام ندادنشونو بخورم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دیگه مردی که هرینه گواهینامه برای همسرش براش زور داره همون بهتر از دوام نکنه خانم از صبح تا شب توخون ...

قبول دارم حرفتون رو. منم همیشه همینو میگم. ول خداییش پول در آوردن خیلی سخت شده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ببین حس نفرت نداشته باش ،که مرد پروتر میشه وظیفه کوچکوشه که خرجتو بده ،بهش میگن سرپرست خانواده ،اصلا ...

نمیدونم والا وقتی قیافشو دیدم که یه طوری شد کلا شرمنده شدم حس بدی گرفتم

خودم دلم گرفته بود تاپیکت دیدم بدتر شدم😔

بخاطر چی گلم

قبول دارم حرفتون رو. منم همیشه همینو میگم. ول خداییش پول در آوردن خیلی سخت شده

همون کارایی که خانم توخونه مجانی انجام میده اگه آقا بخواد کسی بیاد انجامش بدت باید بابتش کل  پول بده 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

همون کارایی که خانم توخونه مجانی انجام میده اگه آقا بخواد کسی بیاد انجامش بدت باید بابتش کل پول بده

بله کاملا درسته

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است