2777
2789
شما نوشتید لباس برای خودتون و همسرتون حذف کردیدمسافرت و تفریح حذف کردید و قناعت سفت و سخت گرفتید نمی ...

عزیزم چقدر خوب که شما خیاطی بلدین‌ این یک امتیاز مثبت توی زندگی هست

ما چندین سال پس انداز میکردیم ولی دیگه دو ساله و نیم سفت سخت بود . چون زمینی خریده بودیم قصد ساخت داشتیم برای همین هدفمون فقط ساخت خونه بود و رفته بودم خونه خیلی کوچیکه قدیمی .بعد ما دو تا زن و شوهر تو عمرمون همچین خونه ای ندیده بودیم چه برسه بخوایم چند سال زندگی کنیم داخلش ( و چند تا عیب دیگه داشت که از حوصله این تایپیک‌خارجه ) .فکر کنید چقدر برای ما سخت بود .ولی همسرم تا میتونست کار میکرد من تا می‌تونستم پس انداز  .( هواسم به خوراک خانواده بود )

وقتی می‌خواستیم اسباب کشی کنیم یادمه پول اسباب کشی و یک سری خورده وسایل که باید قبل از اومدنمون خریداری می‌شد نداشتیم من پس انداز مخفی داشتم اون زمان .دو تا نیم سکه فروختم دادم به همسرم تا تونستیم بیایم این خونه .یک سال اول قسط و قرض بود ولی بعدش سبک‌تر شد

.ما اینجوری زندگی کردیم ولی همکارای همسرم همون تایم همش در حال تفریح و کافه گردی بودن

.

خب بعد  سالها  الان همکارای همسرم میان از همسرم مشورت میگیرن ‌.

درباره پوشاک من تابستون برای بچه کوچیکم هم برای تابستانش خرید کردم هم برای عیدش 

بچه بزرگم چون در حال رشد هست نمیتونم پیش پیش براش خرید کنم .می‌زارم همون زمان .

برای خودمم تابستون لباس برداشتم باز یک مغازه خیلی قیمت مناسب میداد من هم برای خونه و هم برای عید لباس برداشتم

.می‌خوام بگم تا میتونم پیش پیش دقیق مثل شما لباس میخرم . خب حقیقتش من اون زمان به خودم سخت گرفتم که الان سخت نگیرم ( عزیزم هیچ چیزی در زندگی دائمی نیست من یک جمله دارم که همیشه میگم بر اساس شرایط الانت‌ تصمیم بگیر یعنی خونه نداری یکمی به خودت سخت بگیر و اگه  خونه و ماشین داری خوب میتونی اون سختی نداشته باشی ولی با برنامه پیش بری )  و .الان سخت نمی‌گیرم در حد نیازم گاها بیشتر هم 

میخرم.

چون باز هدف گذاشتیم برای خونه دوم برای همین با برنامه پیش میریم ولی اینبار لباس داریم تفریحمون داریم مسافرتمون سرجاشه .مهمانی هست .غذای بیرونم هست .بر اساس شرایط الآنم باید اینها باشه ولی با برنامه ‌‌‌‌‌پیش میرم 

فقط در نگهداری لباسام حساسم .و یک عادتی دارم من دوست ندارم زیاد توی کمدم لباس باشه و سبک زندگیم مینی‌مال هست و هر فصل میرم سر وقت کمد لباسها هر چی فکر میکنم نیاز نیست و نو هست اهدا میکنم و اونایی خوب نیست میریزم دور . 

و نکته آخر اینکه تا بچه ها کوچیک هستن بارتون ببندید که بچه ها بزرگ میشن خیلی سخت میشه اوضاع . 

بهارجون خوبین وقتتون بخیرهمسرمو راضی کردم بره اسنپ فعلا مرحله ی ثبت نام مشکل پیش اومده قراره بره درس ...

عزیزم من تجربه ای ندارم .اینجا دوستان خیلی از شوهراشون عصرها چند ساعت اسنپ کار میکنند که خرج ماهانه آشون ازش دربیاد .مجموع حرفهایی که این چند ساله اینجا خواندم مثبت بود و راضی بودن از اسنپ .برای همین به دوستمون پیشنهاد اسنپ‌ دادم باز دوستان پیک موتوری هم بودن راضی بودن و اطراف خودم هم عصرها با موتور برای یک پیتزایی کار می‌کنه راضی هستن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اوزون چیه میشه بیشتر درموردش توضیح بدی گلم

سلام عزیزم.قسمت پرداخت آکالا دیدم.رفتم تو نت سرچ کردم انگار یه اپلیکیشن هست به اسم اوزون که بعدش اوزون کارت بهت میده و با اعتبار اون میتونی خرید کنی.کپسول و ... هم داره که من به شخصه باهاش کار نکردم.من فقط با تارا و دیجی پی و اسنپ دارم کار میکنم.با سکه های اسنپ گاهی کد تخفیف میگیرم و از سوپری ها خرید میکنم.خیلی زیاد نیست ولی بازم خوبه

عزیزم چقدر خوب که شما خیاطی بلدین‌ این یک امتیاز مثبت توی زندگی هستما چندین سال پس انداز میکردیم ولی ...

سلام میشه بگین چطوری از لباساتون نگه داری میکنید؟ من با لکه های لباس بچه ها معضل دارم.گاها شده یه لباس بیرونی و به خاطر لک تبدیل کردم به لباس تو خونه ای

نه عزیزم من خونه خودمودادم رهن و همچنین 105گرم طلا ی 3300و کلی وام و قرض تونستم خونه دوم رو به نیت ...

اشکالی نداره خودتو سرزنش نکن

خدا رو شکر که خونه خریدی پول رو به پول دادی 

در ضمن وام و رهن  هم گرفتی  الان با توجه به سقوط ریال پس دادن قرض وام و رهن خیلی راحت تره از این منظر نگاه کن 

باور کن تو این کشور همین که صبح بیدار میشی و شب زنده و سلامت میخوابی باید شکر گذار باشی 

امروز شنیدم اون هلیکوپتر هلال احمر  که رفته اون خانوم کوهنورد رو نجات بده خودش سقوط کرده چند نفر کشته و چند نفر بدجور مصدوم شدن 

یعنی بلا از در و دیوار میباره 

خدا به هممون رحم کنه 

شما هم دیگه فکرشو نکن عزیزم 

ببین میتونی با همون دو گرم طلا بفروشی باهاش امتیاز وام رسالت بخری که بتونی وام برداری قرض خواهرت بدی ...

ممنونم از راهنماییت همسرم راننده اتوبوس هستش ودیگه وقتی میاد خونه بعلت شب نخوابی نمیتونه با اسنب کار کنه ومجبوره بخوابه اما وام رسالت گرفتنش فکر کنم زمان بر باشه وخواهرم الان پولش رو میخواد میدونم نیاز مالی نداره خدارو شکر ولی مدلش همینه اصلا دوست نداره پولش رو به کسی بده خودش باعث شد که من طلاهامو بفروشم تو ارزونی ولی الان راضی نیست کمک کنه یا کمی صبر کنه با اینکه براش گفتم که خیلی الان دستم باز نیست بعلت قسط وبدهی ولی متوجه نیست وپولش رومیخواد

خانوما عزیزای دلم لطفا منو راهنمایی کنید. من تا حالا دلار نخریدم اینبار میخام دلار رو امتحان کنم لطف ...

صد دلاری باید بخرید 

رنگ آبی 

البته سبزش هم اعتبار داره فقط تو ایرانه که همه چی با بقیه دنیا فرق داره 

چون شما واسه پس انداز میخوای و اینجوری خوش خره 

قیمتش هم که تا دیشب حدود ۱۱ میلیون و ۹۰۰ بود الان نمیدونم 

و منی‌ که با این اوضاع بچهام برداشتن ساعتمو که ۷ تومن‌ پولش بود انداختن بیرون 🙂💔کل خونه رو دو روزه ...

منم یکبار پسرم کارت باباشو برداشته بود همه جارو گشتیم نبود که نبود

قشنگ با حوصله ازش پرسیدیم با زبون کودکانه 

اونم ما رو برد نشون داد انداخته بودلای در 

تو هم با ارامش ازشون‌بپرس 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

کارمزدش کمه. زیاد نیست

میشه گالری که ازش با دیجی پی خرید میکنید که کارمزد کمی داره رو بگید؟

اخه من اکثرا دیدم کارعاشون بیست پنج درصد و‌حتی سی درصد بود 

بعد شما بخوای با سی درصد بخری 

و بفروشی (حداقل یک‌درصد زیر تابلو‌میخرن ازمون )

این ضرر هست 

عزیزم والا من منظوری نداشتم تو لیستتون نوشته بودین منم گفتم توکل بر خدا که اولویت بعدیتون رفع بدهی ب ...

نمیدونم والا 

من احساس کردم یه جور تذکر پشت حرفتون بود🤭

انشالله که همینطوره 

شایدم من گارد گرفتم

اینجا چون لحن خوندن ها فرق داره ممکنه سوتفاهم پیش بیاد🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
شما نوشتید لباس برای خودتون و همسرتون حذف کردیدمسافرت و تفریح حذف کردید و قناعت سفت و سخت گرفتید نمی ...

ای عزیز چقد خندیدم

فکر میکردم تنها من هستم که بعد خرید هی کمد رو باز میکنه   خریداشو نگاه میکنه و می خنده 

خدا رو شکر  تنها نبودم 😁😁😁😁

عزیزم از کدوم گالری خرید کردین؟

سلام عزیزم من از زرفام و سکه رادا و چند تا گالری دیگه ک اسمشونو متاسفانه بخاطر ندارم خرید کردم

ولی بین اینا همه از سکه رادا راضی تر بودم

قیمت سکه هاش رو با بقیه مقایسه کردم این بهتر بود

فقط یک موضوعی ک برای من بارها پیش اومده

سکه رادا مثلا گفته یک هفته ای ولی حدود 10 روز تا 2 هفته طول کشیده ک ب دستم برسه

وگرنه مشکل دیگه ای نداشته

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام دوستان عزیز 

من منتظر وام۵۰ تومنی  ویپاد بودم آماده بشه

یه تیکه طلا بخرم  الان وامم آمادست 

اما حالا که  طلا رفته بالا انگیزه ندارم وام و بردارم 

کلا ۴ گرم میشه 

یمشورت میخواستم