عزیزم چقدر خوب که شما خیاطی بلدین این یک امتیاز مثبت توی زندگی هست
ما چندین سال پس انداز میکردیم ولی دیگه دو ساله و نیم سفت سخت بود . چون زمینی خریده بودیم قصد ساخت داشتیم برای همین هدفمون فقط ساخت خونه بود و رفته بودم خونه خیلی کوچیکه قدیمی .بعد ما دو تا زن و شوهر تو عمرمون همچین خونه ای ندیده بودیم چه برسه بخوایم چند سال زندگی کنیم داخلش ( و چند تا عیب دیگه داشت که از حوصله این تایپیکخارجه ) .فکر کنید چقدر برای ما سخت بود .ولی همسرم تا میتونست کار میکرد من تا میتونستم پس انداز .( هواسم به خوراک خانواده بود )
وقتی میخواستیم اسباب کشی کنیم یادمه پول اسباب کشی و یک سری خورده وسایل که باید قبل از اومدنمون خریداری میشد نداشتیم من پس انداز مخفی داشتم اون زمان .دو تا نیم سکه فروختم دادم به همسرم تا تونستیم بیایم این خونه .یک سال اول قسط و قرض بود ولی بعدش سبکتر شد
.ما اینجوری زندگی کردیم ولی همکارای همسرم همون تایم همش در حال تفریح و کافه گردی بودن
.
خب بعد سالها الان همکارای همسرم میان از همسرم مشورت میگیرن .
درباره پوشاک من تابستون برای بچه کوچیکم هم برای تابستانش خرید کردم هم برای عیدش
بچه بزرگم چون در حال رشد هست نمیتونم پیش پیش براش خرید کنم .میزارم همون زمان .
برای خودمم تابستون لباس برداشتم باز یک مغازه خیلی قیمت مناسب میداد من هم برای خونه و هم برای عید لباس برداشتم
.میخوام بگم تا میتونم پیش پیش دقیق مثل شما لباس میخرم . خب حقیقتش من اون زمان به خودم سخت گرفتم که الان سخت نگیرم ( عزیزم هیچ چیزی در زندگی دائمی نیست من یک جمله دارم که همیشه میگم بر اساس شرایط الانت تصمیم بگیر یعنی خونه نداری یکمی به خودت سخت بگیر و اگه خونه و ماشین داری خوب میتونی اون سختی نداشته باشی ولی با برنامه پیش بری ) و .الان سخت نمیگیرم در حد نیازم گاها بیشتر هم
میخرم.
چون باز هدف گذاشتیم برای خونه دوم برای همین با برنامه پیش میریم ولی اینبار لباس داریم تفریحمون داریم مسافرتمون سرجاشه .مهمانی هست .غذای بیرونم هست .بر اساس شرایط الآنم باید اینها باشه ولی با برنامه پیش میرم
فقط در نگهداری لباسام حساسم .و یک عادتی دارم من دوست ندارم زیاد توی کمدم لباس باشه و سبک زندگیم مینیمال هست و هر فصل میرم سر وقت کمد لباسها هر چی فکر میکنم نیاز نیست و نو هست اهدا میکنم و اونایی خوب نیست میریزم دور .
و نکته آخر اینکه تا بچه ها کوچیک هستن بارتون ببندید که بچه ها بزرگ میشن خیلی سخت میشه اوضاع .