2777
2789
سلام خانما صبحتون بخیر و شادی🤍یک مشورت میخواستم ازتونیک مقدار پول با هزار و یک قناعت و پس انداز و پ ...

سلام عزیزم من پارسال شهریو ر ایفون ۱۳ گرفتم در اوج گرانی مدل ۱۳😎که طلا سه وخورده ای بود😏 نزدیک ۵۰ ملیون برای گوشی وشارژ لوازم جانبی هزینه کردم قبلش چند ماه با خودم کلنجار رفتم. که طلا یا گوشی 🤔وبعد دیدم نمیتونم بیخیال این گوشی خوشگل بشم 😍وخریدمش یه دوماه دیگه مدل های بالاتر رجیستر شد وقیمت این مدل افت کرد وطلا رشد زیادی تجربه کرد به طوری که اگه من پولم چند ماه به صورت طلا نگه میداشتم آخر سال میتونیتم ۳ تا ۱۳ بخرم تقریبا ولی اصلا برام مهم نبود که طلا گرون شد چون بعد از خرید گوشی تقریبا یک ساله هر لحظه که دستم میگیرم لذت میبرم وکیف می‌کنم طلا تو اون برهه آنقدر حال منو خوب نمیکرد که گوشی کرد ❤️توهم ببین کدوم بیشتر حالت خوب میکنه مهم همینه ❤️ 

افرین به شما اسم کتابهاتونو بگیدلطفا

سلام عزیزم گفتم ولی بازم چشم ❤️

کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم

تصمیم گرفتم بی خیال باشم 

اول عاشق خودت باش

هنر ظریف بیخیالی 

کتاب راز ومعجزه شکر گزاری

زنانی که با گرگهامیدوند 

کتاب قدرت ذهن ناخود اگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهتون ❤️

ما یه آشنایی داریم بچه هاش کوچیکن با هم رابطه خوبی داریم گاهی با هم بیرون میریم کلا دوست نداره  بره بیرون میگه بیرون رفتن هزینه داره بیرون هم میریم هیچی برای بچه هاش نمیخره 

نه اینکه نداشته باشه نمی‌خواد خرج کنه و بچه هاش گاهی اینقد مظلومن که دلم میسوزه اینجوری پول جمع کردن هیچ ارزشی نداره به نظرم 

من مثلاً نمیتونم بچه هامو ببرم بیرون دلشون  یه بستنی بخواد دریغ کنم همیشه میخرم خوراکی به انتخاب خودشون گاهی بچه هام غذا رو انتخاب میکنن گاهی برنامه تعطیلات پیشنهاد بچه هامه 

مثلاً دیشب پسرم گفت مامان دلم میخواد بریم بیرون خودمون کباب درست کنیم به همسرم گفتم دل و جگر گوسفندی بگیر و بال مرغ چون بچه ها دوست دارن می‌دونم ضرر داره 

نیم کیلو دل و جگر گرفته بود یه کیلو هم بال شستم خورد کردم و پیاز و نمک زدم تو ظرف در دار گذاشتم یخچال 

امروز گوجه و فلفل و پیاز برداشتیم 

میوه انار و نارنگی و سیب داشتیم شوهرم از تره بار خریده از همونا برداشتم 

نوشیدنی وتخمه گرفتیم و رفتیم پارک 

کباب کردیم بچه هام کلی کیف کردن بعد هم نشستیم و اونا بازی کردن خیلی هم شلوغ بود یا غذا آورده بودن یا داشتن کباب و غذا درست میکردن اینا همش میشه خاطره برای بچه هامون

من هر وقت با پدرم دکتر  میرفتم برام 2تا آبمیوه  می‌خرید می‌گفت یکیشو الان بخور یکیش هم رفتیم خونه الان بابام نیست ولی هنوز حس خوبش هست 

همیشه هم حواسم به پس انداز بوده اما هیچ وقت نخواستم کل پولم پس انداز بشه 

زندگی گاهی خیلی کوتاهه 

نکته پس اندازی اینکه همچنان دارم عیار میخرم تقریبا 40تومن شده که مقداریش سود این مدت بوده قصد دارم تا زمان وام جدید ویپاد ادامه بدم الان 22هزار سکه دارم 

که وامو بگیرم روش بذارم و طلای مورد علاقمو بخرم 

همسرم هم قصد داره وام بگیره و من تشویقش میکنم تو پیش فروش سکه دوتا امامی بگیره خدا بخواد 

سلام معصومه جون الان که دارم برات مینویسم خیلی ناراحتم وگریه ام گرفته گفته بودم که برا خرید خونه ام ...

ببین میتونی با همون دو گرم طلا بفروشی باهاش امتیاز وام رسالت بخری که بتونی وام برداری قرض خواهرت بدی .

شوهرتون اگه ماشین داره اسنپ کار کنه که خرج خونه را بتونین باهاش بگذرونین و حقوق تمام بره برای قسط.

فکر میکنم الان میلیونی هفتاد تومان هست .بازم‌ خودت پرس و جو کن .

.

ببین میتونی با همون دو گرم طلا بفروشی باهاش امتیاز وام رسالت بخری که بتونی وام برداری قرض خواهرت بدی ...

بهارجون خوبین وقتتون بخیر

همسرمو راضی کردم بره اسنپ فعلا مرحله ی ثبت نام مشکل پیش اومده قراره بره درست کنه

اما همش میگفت ماشین داغون میشه نمیصرفه فلان 

گفتم‌روزی دوسه ساعت برو یک سوم درامدشو میذاریم برای خرج ماشین

شما چه تجربه و نظری  دارین  راجع به اسنپ

ممنون میشم کمک کنین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

منم امروز دیدم.امتحان نکردم ولی روش های پرداخت تارا و دیجی پی و اوزون داره.هر وقت امتحان کردم.نتیجه ...

عزیزم اوزون چیه میشه بیشتر درموردش توضیح بدی گلم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام گلم دوتا سوال داشتماول اینکه برا ورزش آنلاین میگین از چه برنامه ای استفاده کردین ؟؟راجه به تقوی ...

سلام عزیزم اول اینکه توی یوتوب کلی برنامه ورزشی فارسی ‌خارجی هست که بسته به سلیقه ات ببین کدوم مربی رو بیشتر دوست داری وکار کنی 👌

دوم اینکه توی اپارات هم کلی ویدیو ورزشی هست که جوابه 👍

در رابطه با تقویت مژه سریتا هم بگم که مژه های من متوسط رو به بالا بود با حاملگی وزایمان ریخت وکم شد ولی بعد استفاده جون گرفت تقریبا دوماه هر روز دو یا سه بار استفاده میکردم وبعد. اون کردم هفته ای سه چهار بار والان دو سالی هست که استفاده می‌کنم نکته مهم تر زدن فر مژه و ریمل که قشنگ میتونه تاثیر بیشتری داشته باشه واینکه ممکنه بعد استفاده زیر چشم هات تیره بشه که میتونی کرم زیر چشم لافارر بزنی یا با روغن زیتون ماساژ بدی که بهتر بشه 😚 

عزیزم برای تقویت مژه میشه بفرمایید چی استفاده کردین؟ و ابن که طریقه استفادتون چطور بود هرروز یا...؟

سلام عزیزم سریتا دوماه اول تقریبا روزی دو سه بار بعد اون هفته ای سه چهار بار الان دوساله وجز روتین هام شده 

عزیزم حالا معصومه جان میاد برات کامل توضیح میده خونه اول توی اطراف شهر ساختن شیش سالم طول کشید تا سا ...

شما نوشتید لباس برای خودتون و همسرتون حذف کردید

مسافرت و تفریح حذف کردید و قناعت سفت و سخت گرفتید 

نمی‌دونم صحبت شما برای چه سالی هست و برای چه مدت 

من مدتی این عقیده داشتم اما واقعا پس از گذشت چند سال احساس دل مردگی پیدا کردم 

واقعا خیلی سخت مخصوصا توی این زمونه که هرکس ببینی نداره و مستاجر بهترین میپوشه و واقعا آینده برای همه غبارآلود و ترسناک 

اما باز بهتون افتخار میکنم که کنار همسرتون برای هدفتون جنگیدید و موفق شدید 

بعد از این گفته ها باز با خودم تکرار میکنم و میگم هر چیزی اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

الان خودم برای مهمونی و عروسی دو ست لباس گرفتم نزدیک پنج تومن حقیقت سری اولی که بازار رفتم با دیدن قیمت ها بعد این همه مدت که بازار نبودم در شوک فرو رفتم و ناامید به خونه برگشتم چون من همیشه با کمترین قیمت و از خرید آخر فصل ها و خیاطی کردن استایل خودم تکمیل میکردم (بخاطر شرایط قبلا زندگیم) اما الان بعد این همه سال قناعت که به هدفم نرسیدم اما عملکرد خوبی خدا رو شکر داشتیم مجدد تصمیم گرفتم متوسط رو به خوب لباس برای خودم و بچم تهیه کنم

چون واقعا هیچ دلخوشی برامون نزاشتن 

وقتی لباس مورد علاقم خریدم و پوشیدم واقعا تا چند روز از سر ذوق کمد باز میکردم و با نگاه کردن بهشون لبخند روی لبم میومد

با خودم میگفتم لیاقت بهترین از ایناست💫

عذاب وجدانی نداشتم چون به نوبه خودم سه برابر هزینه ای که برای خودم کرده بودم پس انداز کرده بودم

البته اینم بگم چون دو دست خریدم و دو دست خودم دوختم دیگه خرید عید انجام نمیدم بازم اینجا یک نوع پس انداز محسوب میشه چون پارچه ها از قبل داشتم و خودم دوختمشون💫

قطعا اگر میخواستم چهار دست بگیرم باید حساب ده تومن می‌کشیدم

🗯️خوشحال میشم نظر شما راجب هزینه ها برای پوشاک خانواده بدونم.....

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

شما نوشتید لباس برای خودتون و همسرتون حذف کردیدمسافرت و تفریح حذف کردید و قناعت سفت و سخت گرفتید نمی ...

تا اینجای کار خودم خونه تکونی پاییزی تیک خورد✔️

خرید پوشاک خودم و خانواده تیک خورد✔️

پس انداز شخصی خودم تیک خورد✔️

سه سفر در نیمه اول سال قسمت شد رفتم✔️

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱