شما نوشتید لباس برای خودتون و همسرتون حذف کردید
مسافرت و تفریح حذف کردید و قناعت سفت و سخت گرفتید
نمیدونم صحبت شما برای چه سالی هست و برای چه مدت
من مدتی این عقیده داشتم اما واقعا پس از گذشت چند سال احساس دل مردگی پیدا کردم
واقعا خیلی سخت مخصوصا توی این زمونه که هرکس ببینی نداره و مستاجر بهترین میپوشه و واقعا آینده برای همه غبارآلود و ترسناک
اما باز بهتون افتخار میکنم که کنار همسرتون برای هدفتون جنگیدید و موفق شدید
بعد از این گفته ها باز با خودم تکرار میکنم و میگم هر چیزی اندازه نگه دار که اندازه نکوست
الان خودم برای مهمونی و عروسی دو ست لباس گرفتم نزدیک پنج تومن حقیقت سری اولی که بازار رفتم با دیدن قیمت ها بعد این همه مدت که بازار نبودم در شوک فرو رفتم و ناامید به خونه برگشتم چون من همیشه با کمترین قیمت و از خرید آخر فصل ها و خیاطی کردن استایل خودم تکمیل میکردم (بخاطر شرایط قبلا زندگیم) اما الان بعد این همه سال قناعت که به هدفم نرسیدم اما عملکرد خوبی خدا رو شکر داشتیم مجدد تصمیم گرفتم متوسط رو به خوب لباس برای خودم و بچم تهیه کنم
چون واقعا هیچ دلخوشی برامون نزاشتن
وقتی لباس مورد علاقم خریدم و پوشیدم واقعا تا چند روز از سر ذوق کمد باز میکردم و با نگاه کردن بهشون لبخند روی لبم میومد
با خودم میگفتم لیاقت بهترین از ایناست💫
عذاب وجدانی نداشتم چون به نوبه خودم سه برابر هزینه ای که برای خودم کرده بودم پس انداز کرده بودم
البته اینم بگم چون دو دست خریدم و دو دست خودم دوختم دیگه خرید عید انجام نمیدم بازم اینجا یک نوع پس انداز محسوب میشه چون پارچه ها از قبل داشتم و خودم دوختمشون💫
قطعا اگر میخواستم چهار دست بگیرم باید حساب ده تومن میکشیدم
🗯️خوشحال میشم نظر شما راجب هزینه ها برای پوشاک خانواده بدونم.....