2777
2789
آخ اخ از این منت که منم نمیتونم زیر بارش برم چون از وقتی یادمه سرکار رفتم و حتی خرج خونه دادم نمیتون ...

دقیقا 

ما خونه از خودمون باشه حالا پدرانه میخاد کمک کنه بگه ۲۰۰ت میدم مام میدیم پرایدی چیزی

یا برا خونه خریدن کمک کنه 

یا بگه یه دونه پسر دارم دو تا ماشین یکیو بردار بنداز زیر پات

نه اینکه شراکت

چون ۱۰سال ما ازدواج کردیم حتی من باردار بودم یه بوقلمون محلی گرفته بودن شوهرم پولشو داد در این حد حالا وقتشه یه کمکی بکنن با این ک دارن ولی همیشه همسرم میگف گناه دارن ندارن

تازه فهمیدم ک دلشون نمیاد بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یکم عسل میشه اضافه کرد ؟

سلام عزیزم.برای پاکسازی کبد بهتر هست چیزی اضافه نشه ولی باز اگه نتونستین بخورین اشکال نداره ولی اصلا جوری نیست نشه بخوری و بهتر هست خالی بخورین تا یه مدت ادامه بدین وبعد یه هفته ۱۰روز تاثیرش رو کامل احساس می‌کنین.حتی اگه روده میکروب باشه پاک میشه.

ببینین وقتی کسی با عرض معذرت اسهال میشه به علت ویروس و سرماخوردگی و..این نشانه این هست که میکروب در روده هست حالا کاری که داروها میکنن جلوی اسهال رو میگیرن و میکروب در روده میمونه و ممکنه به یک مریضی مزمن تبدیل بشه.

(یکی از اقوام قرص خورده بودم و وقتی رفتن دکتر چون مقدار عفونت زیاد بوده و خوردن دارو وبند آوردن اسهال باعث سرطان روده شده بود)ولی این ترکیب خاکشیر و آب (تو پست قبلی توضیح دادم)روده رو تمیز می‌کنه و میکروب و عفونت در روده باقی نمی مونه

سلام دوستان من امروز با اعتبار دیجی پی از دیجی کالا طلای دیجیتال گرفتم به نظرتون الان نقدش کنم یا صبر کنم؟آیا تغيير قیمت طلا روی موجودی تاثیر میگذاره؟اینم بگم به شدت نیاز به نقدینگی دارم برای امتیاز وام که در نهایت قراره خونه بگیریم اگر خدا بخواد

خدایا شکرت  
عزیزم دقیقا منم طلامو تو 6800فروختم و خونه خریدم و دقیقا حس شمارو دارم میگم کاش الان فروخته بودم که ...

ماهم خونمونو از عید گذاشتیم برای فروش

ولی هنوز فروش نرفته

من از این بابت خیلی ناراحت بودم😔

ولی همسرم میگه حتما صلاحی توشه

شاید تا چند وقت دیگه با فروش همون مقدار طلا بتونیم خونه خیلی بهتری بخریم✨

منم دیگه سپردم به خدا تا ببینم چی میشه

ماهم خونمونو از عید گذاشتیم برای فروشولی هنوز فروش نرفتهمن از این بابت خیلی ناراحت بودم😔ولی همسرم م ...

گلم ما هم همینطور از قبل عید گذاشتیم فقط یه مشتری قبل جنگ پیدا شده بود که اونم خیلی پایین میخواست 

بعد اون دیگه هیچکس نخواست خونه رو

حتما مصلحتی هست عجله نکنیم بهتره 

تا شش ماه طبیعی هست ولی فعلا به تقویت دخترتون بپردازید . زرده تخم مرغ گوشت قرمز اجیل خام و البته لبن ...

سلام عزیزم 

طبیعیه

من علاوه بر چیزای مقوی بهش دمنوشهای گرم و مقدار کمی سیاهدانه و عسل میدادم 

اینجور پریوداش هم  منظم میشه

سلام خیلی مفید بود ممنونم فقط ببخشید سه شیره و پنج شیره رو ترکیباتش و میگین و این که کسایی که جوش می ...

سلام عزیزم.خواهش میکنم

ترکیب انواع شیره ها.انگور .خرما.توت.انجیر.سیب

برای جوش هم دقیقا شما راهی رو میرین که من رفتم

الان اگه میبینین این اطلاعات رو دارم چون همه ی این مشکلات برام پیش اومده وبا تحقیق به همه اینها رسیدم 

حرف برای گفتن زیاد هست انشالله در روزهای آینده بازم می‌نویسم.

کاری که من اون سالها کردم و و کاملا اشتباه بود مثل شما همه اینها رو حذف کردم و بعدش به وجود آمدن مشکلات جدی(از قطع شدن پریود تا مشکلاتی مثل ریزش مو و....)هیچ وقت خوراکی های مفید رو حذف نکنید فقط دنبال علت مشکل بگردین.مثلا یکی همین پاکسازی کبد با خاکشیر و همچنین عرق کاسنی حتما حتما استفاده کنیم کبد رو کاملا تمیز می‌کنه وعلت اصلی جوش صورت از کبد هست.چربی آجیل هم فقط گردو چربیش زیاد هست آجیلهای کم چرب رو استفاده کنین.بادام رو حتما حتما استفاده کنین.کاملترین آجیل و کم عارضه ترین هست منظور مصرف زیادترش  هم مشکلی ایجاد نمیکنه

حتما فست فود و خوراکی های مغازه مثل چیپس و پفک رو به حداقل برسونین.

کسانی که به طب سنتی اعتقاد ندارن اینهایی که نوشتم از طب سنتی نیست بیشترش از تجربیات پزشکان حاذق طب مدرن هست 

مثلاً همین خاکشیر رو تو بچگی پسرم یه دکتر نوشت و من علتش رو پرس و جو کردم و متوجه علت شدم و....

بازم میام براتون می‌نویسم.

لطفا اگر عسل رو انلاین می خرید و کیفیتش خوبه لطفا آیدی یا پیج بدین تشکر

من از یه مغازه ای عسل خریدم خیلی راضیم

بسته بندیش بزرگه(یک کیلویی)

تو این شیشه های درب فلزیه

روش نوشته بود عسل طبیعی تنه درختی

۲,۲۰۰ خریدم چند وقت پیش

ولی نمیدونم ارسال دارن یا نه

من مشهدم اگه خواستی بگو ازشون بپرسم

دوستان گلم من خیلی تو زندگی تجربه دارم میدونم شما همگی عاقل ودانا وصاحبنظر هستید ومن کوچکتر از نصیحت کردن هستم ولی خواستم بگم که درسته دل کندن از چیزهایی که در زندگی بدست آوردیم مثل طلا یا ماشین خیلی سخته ولی خونه داشتن خیلی حس خوبیه من چند سال به درخواست خود مادرم در خانه پدری زندگی کردم که خانه پدر بهترین جای دنیاست ولی با وجود اینکه من همیشه  سر سفره ی خودم بودم وتمام خرج ومخارج زندگی ام از صفر تا صد با خودمون بود و در همه ی موارد کمک میکردم به مادرم تا مهمون میرسید من باید برای کمک می رفتم خواهر برادرام اگر میامدن من باید پای ثابت آشپزخونه میبودم اگر سبزی پاک کردن وشستنش بود من بودم اگر جشن تولدشون تو خونه پدری بود یا مراسم نامزدی برادرزاده ام باوجود بچه کوچیک من بودم که باید کارهارو کمک میکردم وصدتا مراسم جور وواجور که من باید خدمت میکردم ولی دیدم که چقدر حرف وحدیث پشت سرم هست وبرادرام وخانوم هاشون شروع کردن به بی احترامی به من وهمسرم با اینکه پشت سرم میگفتن ولی من میشنیدم حتی با من قهر کردن با مادرم گفتن که داره خرجشو از سر سفره پدرم میخوره و خیلی چیزای دیگه که الان فرصتش نیست خلاصه خواهرم هم بهم میگفت اینجا خونه پدری هست طلاهاتو بفروش خونه بخر خلاصه دوستان گلم من هم دیگه تصمیم خودم رو گرفتم وبا وجود مخالفت مادرم وهمسرم رفتم وخونه ای در حد خودش خوب گرفتم طلاهامو که خیلی زیبا بودن فروختم قرض کردم حتی بعضی از وسایلم هم نتونستم بعلت جای کم بیارم ولی ولی الان ۲۰ روزه که تو خونه ی خودم هستم دارم با عزت وسربلندی زندگی میکنم بخدا بهترین حس دنیا رو داره وقتی زیر منت وحرف کسی نبودن خدایا شکرت شکرت شکرت امیدوارم همه بزودی خونه دار بشن چونکه الان موقعیت خوبیه نگید جنگه وفلان همه چیز رو بخدا بسپارید وخونه بخرید

من از یه مغازه ای عسل خریدم خیلی راضیمبسته بندیش بزرگه(یک کیلویی)تو این شیشه های درب فلزیهروش نوشته ...

اگه بسته بندی شرکتی هست هم قیمتش خیلی بالاتر هست هم اینکه اگر کسی رو پیدا کنن ازش بخرن خیلی بهتر هست تا شرکتی.البته آدم مطمین باشه

تو مناطق کوهستانی اکثرا تو روستاهای اطراف میشه پیدا کرد

بله عسل انواع مختلف داره که از رنگش هم پیداست.بنابه گیاهی که تو اون منطقه هست و زنبور ازه ش شهد برمیداره..مثلا عسل گون.عسل آویشن و...

سلام عزیزم طبیعیهمن علاوه بر چیزای مقوی بهش دمنوشهای گرم و مقدار کمی سیاهدانه و عسل میدادم اینجور پر ...

عزیزم سیاهدانه خیلی گرمه اگه طبع کسی گرم باشه و استفاده کنه باعث مشکلات فراوون میشه یکیش عصبی شدن و جوش آوردن سریع و...