2777
2789
سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ کهنه شور هم خوبه منتها جا ندارم واقعا اگه گرفتم باید بذارم پارکینگ ممنون ع ...

معصومه جان به نظرم بهتره اول کف کفش ها رو با یه فرچه پاک کنی بعد بنداز تو ماشین

چون ماشین لباسشویی بیشتر برای از بین رفتن بوی بد کفش و زودتر خشک شدن کفش بهتر از با دست شسته

بعد هم‌ماشین رو یه دور روشن کن

دیگه اینطوری نگران آلودگی و میکروب نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ۳۵ خودم و ۲۵گرم همسرم دست دوم داره۵۵۰هم نقدو ۲۵۰ هم رهن این خونمونکل داراییمون من میگم پول بخا ...

بنظرم ماشین و بفروش تا ماشین بخرید یکی از ماشینای پدر شوهرتو بگیرید دستتون
وام مسکن هم اگه میتونی اقساط بدی و اوراق بخری میشه بگیری ولی سودش زیاد خیلی پیشنهاد نمیکنم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام عزیزم والا من شراکتی رو دوست ندارم میگم سی متر هم باشه ،مالِ خود آدم باشه و بدون منت ✅حالا شما ...

خیلی ممنون عزیزم 

دارم رو همسرجان کار میکنم ک حتی من راضیم ماشین بفروشیم منت و حرف کسی پشتمون نباشه

چون پارسالم برا ماشینمون من ۱۸ گرم طلا فروختم

و پدر شوهرم ۷۰ ت قرض داد ک ۳ماه پس دادیم

پیش همه میگفتن ما پول دادیم و در  همون بازه ۵۰ ت هم ب دامادش قرض داد ک ماشین بخره الان یه سال میگوره پس نداده

حتی یک بارم نگفتن

حتی یه بار مادرشوهر جان میگف ندادم نداد عب نداره

ولی همسرم این قسمت هاشو نمیبینه و میگه پدرم

دقیقا میدونم چی میگی میخوای زمانی طلا رو بفروشی که بیشترین سود داشته باشه تا کمتر قسط بدی ولی روزای ...

ممنون عزیزم ، آره واقعاً آرامش مهمتره، البته احتمالا باید یه سال هم رهن بدیم تا پولمون تکمیل شه، 

خونه هایی که تو دیوار دیدم و پسندیدم اکثراً قولنامه ای هست،  خوبه یا نه؟ راجع به مسائل حقوقی هم اطلاعات دارید که به چی دقت کنم؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
دقیقا عزیزم 👌 خدا نگهدار مامان گلتون باشه که حرف حق رو زده

معصومه جان میشه شما هم سوالمو جواب بدین صفحه ۵۸۳۵

من واقعاً این ریز ریز طلا خریدن رو مدیون شما هستم و از شما انگیزه گرفتم که یه روزی خونه دار بشم، همیشه دعات میکنم عزیزم 😘

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
ممنون عزیزم ، آره واقعاً آرامش مهمتره، البته احتمالا باید یه سال هم رهن بدیم تا پولمون تکمیل شه، خون ...

عیب نداره حداقل یه خونه از خودتون داشته باشید بدین رهن هم عیب نداره  خدایی نکرده چند سال دیگه به هر دلیلی گفتن از اونجا بلند شید جا برای رفتن داشته باشید

نه قولنامه ای خوب نیس فقط سند تک برگ

اگه خونه ای پسند کردید میتونید از شهرداری استعلام بگیرید
کارای دارایی و مالیاتم محضر انجام میده

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

خیلی ممنون عزیزم دارم رو همسرجان کار میکنم ک حتی من راضیم ماشین بفروشیم منت و حرف کسی پشتمون نباشهچو ...

آخ اخ از این منت
که منم نمیتونم زیر بارش برم
چون از وقتی یادمه سرکار رفتم و حتی خرج خونه دادم نمیتونم تحمل کنم

الان یه فرش بلا استفاده از خونه خانواده همسرم اوردم البته به اصرار خودشون بازم ته دلم راضی نیستم مامانم گفت بذار هر چی میخوان بگن ولی من طاقت ندارم یعنی اگه بشنوم حرفی زدن یه لحظه هم برای پس دادنش صبر نمیکنم
شما هم احتمالا برای گرفتن ماشین برنامه دارید ولی تا جایی که میتونید بگیرید بقیه شم اسنپ
بالاخره یه وظیفه ای هم پدر مادر داره

عیب نداره حداقل یه خونه از خودتون داشته باشید بدین رهن هم عیب نداره خدایی نکرده چند سال دیگه به هر ...

ممنون دوست عزیز 🙏🌹🌹🌹