2777
2789
سلام عزیزم در راستای پست قبلیم ک گفتم میخایم با فروش طلا و نقدینگیمون خونه بخریمپدر شوهرم هم گفتن ک ...

اولا خونه مبارکتون باشه💚

دوما اون خواهر شوهرت شاید فقط داره درد دل می‌کنه منم به زن داداشم میگم ولی قصدی ندارم واقعا.

سوما اگر خواهر شوهرت بد بود نمیذاشت بهت پول بدن.

چهارما تجربه خودم این شد که تو این مورد گفتم من اون خونه رو نمی‌خوام من پول میدم شما بخرین یا شما پول بدین ما می‌خریم.

شریکی هرگز.دیگه نمی‌دونم عقلم از کجا فهمیده بود تو سن۱۸سالگی خیلی پافشاری با آرامش و خلق خوب کردم.

خونه به نام ما شد اونا قرض دادن.

آدم از بعدش بی خبره.

بگو ما راضی نیستیم شما تو خونه ای شریک بشین که سود و فایده براتون نداره. ما قرض میگیرم به امید خدا سریع پس می‌دیم یه جایی سرمایه گذاری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیت کوین خوبه. ولی نقره نه. نقره رو بخوای پول کنی حداقل باید ده سال صبر کنی. ارزش نداره به نظرم

دیگه هر روش سرمایه گذاری زمان مخصوص به خودشو داره.طلا ۶ماهه تایکساله. 

ماشین ۲ ساله.

نقره۵ساله

ملک ۱۰ساله.

دیگه بازم بستگی به نبض بازار داره.

ولی خوبه که سبدی از سرمایه داشته باشیم

دوستان من دیشب طلافروشی بودم .یک خانمی اومدن مشخص بود کاملا اشنا هستن با طلا فروش .قصد خرید طلای کم اجرت داشت چند بار طلا فروش بهش گفت صبر کن دو شنبه بخر .

گویا قراره اصلاحی بخوره .اگر عزیزی قصد خرید داره انشاله ،در جریان باشه

چه داستانی داشتی ولی اصلا غصه نخوری هیچکس نمیدونست قراره اینجوری بشه وضعیت وبازم هیچکس نمیدونه قرار ...

غصه ها رو خوردم زود 

الان زدم به بی‌خیالی ❤️❤️

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

عزیزم نه فروش دو تا خونه بعد برید خونه تهران کوچیک بخرین نظر خوبی نیست .به نظرم فعلا طلا جمع کنید .ا ...

سلام . ممنون عزیزم بابت همفکریت . درست میگین فعلا سعی میکنم طلا پس انداز کنم .توکل به خدا

ولی یکمی الان که دارم میبینم طلا چقدر داره قیمتش بالا میره پیش خودم میگم ای کاش صبرمیکردم والان میفر ...

عزیزم دقیقا منم طلامو تو 6800فروختم و خونه خریدم و دقیقا حس شمارو دارم میگم کاش الان فروخته بودم که مجبور نبودم یکی از وامها که مبلغش 300میلیون و قسطش ماهی 11,میلیونه رو بگیرم...🥹

اما بازم خداروشکر که صاحب خونه شدیم مگه ما علم غیب داشتیم اگر خونه نمیخریدیم و ملک رشد زیادی میکرد وطلا ثابت می‌ماند ک بیشتر حرص می‌خوردیم ...

به نظرم همون حرفی که یکی از دوستان گفتم ما نباید برای شرایطی که تو بوجود آمدنش نقشی نداشتیم ناراحت باشیم‌‌...

توکل بخدا انشاالله هرچی خیره برای هممون پیش بیاد...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
منم هر وقت حرف طلا میشه اه از نهادم برمیاد . اسفند ۱۴۰۲ پدرم یه شرایطی براش پیش اومد که تونست یه دنا ...

ببخشید اگه اون موقع طلا میخریدین و الان میفروختین میشد۳تومن . با۳تومن اپارتمان میشه؟ ولی سودش از ماشین خیلی بیشتر میشد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دوستان راه حلی دارین که بشه سحرخیز بود من حجامتم کردم اما هم دیر بیدار میشم هم بی انرژیم من دوماه دی ...

من افسردگی داشتم این جوری بودم همیشه توی تخت بی انرژی _درمان رو اول با روانپزشک و روانشناس یا همون تراپیست شروع کردم یعنی دارو هم میخوردم الان فقط جلسات تراپیست رو میرم و هشتاد درصد درمان شدم و زندگی عادی دارم😊

سلام

ما یه خونه ۹۰ متری شریکی با پدرم خریدیم که به اسم مادرم و همسرمه شریکیه تو قولنامه هم اسم جفتشون هست

میتونیم پول خونه رو بدیم و از شراکت دربیاین بنظرتون ارزش داره این کارو کنیم 

البته تو خونه داریم زندگی می‌کنیم و مادرم هم راضیه 

به جاش ماشین و طلا خریدیم 

عزیزان راست میگید ما هیچ دخالتی در شرایط پیش آمده نداریم وباید به چیزهایی که خوشحالمون میکنه فکر کنیم وخودمون وبچه هامون رو خوشحال وپر انرژی وخندان حفظ کنیم وقویتر از همیشه پیش بریم🌷🌹اولین بارمون نبوده وآخرین بار هم نخواهد بود